47

Анонимен

преди 1 година

Сбъркал е с обекта на изгарянето.

46

Анонимен

преди 1 година

Никой не казва този какъв е бил. Едва ли афганистанец. Поредния цру провокатор с куршум във вакуума между ушите.

45

Анонимен

преди 1 година

Колкото до американизирания наркоман с глупостите, тоя дори не осъзнава че титлата цар идва от кесар

44

Анонимен

преди 1 година

Да бе, то Левски, Ботев, Стефан Караджа, Панайот Волов и т.н. седнали на една маса поръчали свинско и ракия и поганците тутакси избягали.

43

Анонимен

преди 1 година

Свинското, виното и ракията са ни пазили от поганците.

42

Анонимен

преди 1 година

Сюлейман е Соломон, Ибрахим е Авраам. Исляма е преписан от еврейството и християнството, едно лошо копие на еврейството и християнството на радикална секта, която иска да копира успеха на еврейството и християнството.

41

Х

преди 1 година

До Додо Името Турция е/беше производно на Тракия. Османска империя не е съществувала във видът в който ни я представят. Отоманската империя е била наказана от възрождениците ни (тове е до Отвратен от Днес), защото е посегнала на създателите си българите. За тайните общества си прав, всички се командват от българи. Ататюрк (роден в България) е изпратен да създаде Турция с един от народите в империята. Какво турско робство? Турците в империята са имали много по малко права от българите.

40

Анонимен

преди 1 година

Кюрдите още имат щастието да живеят при османлиите. Така е.

39

Анонимен

преди 1 година

Браво, Додо. Ти си подходящ за предаването История.бг. Това е само за там, при Бай Ангелов или другия п.дал. Ще те поканят. Те минаха всички фашистки теми и защитиха всички фашисти в историята и сега ще похвалят всички османлии в историята. Османско-фашисткото предаване История.бг чака Новият историчар.

38

Анонимен

преди 1 година

Турците ще правят сега дуална държава с кюрдите. Турко-Кюрдия ще се казва. Гърция, Сърбия, Влашко също не са оценили турките както трябва. Те по-рано излизат от процъфтяването. Арабите също излязоха през 1919, защото също недооцениха, хем, техните едноверници.

37

Отвратен от Днес

преди 1 година

До Додо Не можеш да убедиш простолюдието, че силата на една поцъфтяваща България би била като част от Османската Империя! Малко знаят, че лично Мустафа Кемал Ататюрк, (между другото българомохамеданин), лично е бил привърженик на идеята за обединена империя между турци и българи, на основата на два конституиращи държавата народа. Това е била идета и на Султан Абдул-Азис, да създаде унитарна империя (по примера на Австро-Унгария), между турци и българи. Българският е официален език на Империята

36

Анонимен

преди 1 година

До 38. Имаш предвид цифрите които арабите взеха от Индия ли?

35

Анонимен

преди 1 година

Ама кажете го какъв е по националност, едва ли е афганистанец. Пак добре че сте казали че е мъж, а не Емили тротинетката

34

Анонимен

преди 1 година

Еми шанс, можеше да не го гори и щеше да си *** в момента човека

33

До Додо

преди 1 година

Додко, почивай сега, че заради лъжепропагандата която провеждаш вероятно в бъдеще ще починеш и в Белене.

32

Додо

преди 1 година

По време на Османската империя Българите са били уважаван и почитан народ. Няма нито едно друго време в многохилядната Българска история, когато да са построени повече църкви! Факт! Кланетата на християни и насилствените помохамеданчвания, макар и факт, са както преекспонирани, така и дело на нетурци, основно арнаути, черкези и други! Естествено, основно след ВСВ историята се пренаписва и много поколения млади Българи живеят с травмата, че едва ли не по случайност техните деди не са заклани!

31

До 35

преди 1 година

Ако мюсюлмани изгорят Библията не е провокация,а християни ако. Изгорят корана е ..Няма равнопоставеност и затова аз лично съм против тази религия,както и Япония вече векове.

30

Алекс

преди 1 година

Изгарянето на Корана е явна провокация.Не бива да се прави.

29

Али Реза Помакът

преди 1 година

Християните са по-низши от животните, по-долни от идолопоклонниците! Убивайте ги безпощадно и Аллах ще бъде доволен!" Сура 57 Ал-Хадид (Желязото)

28

Анонимен

преди 1 година

Нищо добро не е дошло от арабите. Който смята, че тайфа нечистоплътни пустинни камилари и гущероядци могат бъдат говорители на Господ е супер наивен.