10

Рв

преди 1 година

Рано или късно ще се легализира. Тревата е много по- невредна от алкохола и цигарите. Дори в Америка, страната с най- строгите закони и правила, тревата е на път да се легализира на федерално ниво. За сега е легална в много щати. А всички закостенели мозъци които жулят евтина водка и имат по 4 зъба останали, да не се обаждат какви наркомани са тия дет пушат трева, а да погледнат себе си.

9

Сашо

преди 1 година

Кога някоя партия ще я декриминализира ? Човек свободно да си ходи с до 20 грама и да се продава свободно ? Сега се конфинскува и пак се продава.

8

морски

преди 1 година

Евгени такси замина....

7

Анонимен

преди 1 година

"Възраждане ще легализира тревата!" - няма такова нещо, преди 3 години накарах Цанов да включи въпроса за легализацията когато канеше на викторина малките партии и единствено Божков беше навит да я легализира, но не събра достатъчно гласове... И жалко, че не успя, освен легализацията на тревата щеше да направи и музей за тракийския произход на българите, ама и тоя филм отече щото правителството в лицето на Бойко и шайката около него конфискуваха всички артефакти и ги разпродават на немци+руснаци

6

МафиятаСиИмаДържава

преди 1 година

Дойде новата власт и веднага освободиха наркобоса митьо очите и той започна да си разчиства територията. Да ви е честито другари.

5

Анонимен

преди 1 година

200 кила ебрееееее браво на завалиите

4

Анонимен

преди 1 година

Възраждане ще легализира тревата!

3

1

преди 1 година

Шанили са на едро и не им се е получило.

2

Анонимен

преди 1 година

Мачкай тревоманите! Бой по меките им тикви!

1

Урсула

преди 1 година

Мевере да я продава на Брюксел :)))