214

Анонимен

преди 1 година

Защо таксиметрови шофьори и фризьори и маникюристи и разни позьори трябва да "изкарват" толкова пари че да живеят безпроблемно нито са следвали нито плащат данъци нито допринасят нещо просто така печелят от безхаберието на държавата.

213

ха

преди 1 година

Интересно ние какво чакаме

212

мдаа

преди 1 година

Едностранни действия в областта на търговията от страна на държавите членки на Европейския съюз са неприемливи, заяви днес говорител на Европейската комисия, след като Полша и Унгария обявиха забрани за внос от съседна Украйна, за да защитят местния селскостопански сектор, съобщи Ройтерс.--ЕС става по-зле и от СССР.

211

Анонимен

преди 1 година

Не работят така нещата, когато имаше криза за зърно и слънчоглед надуха цените и засяха като луди с цел да спечелят от спекулативно високите цени. Сега е нормално всичко да се срине и е в наш интерес брашното да е пак 1 лв. с ДДС а не 1.60 без ДДС. След като има предлагане цените трябва да се саморегулират, държавата да не се меси, не е в наш интерес на потребителите.

210

Идеалист

преди 1 година

До ПенкилерПоляците може да са стелити на САЩ, но са и патриоти. Колкото до Украйна, само изчакват момена да си приберат Западна Украйна! Нас ни управляват откровенни бандити, лъжци, извратеняци, западни глобалисти. всиките сатанисти!

209

ovi

преди 1 година

Как украинското е по -евтино? Без субсидии? Явно някой прибира доста солидна разлика

208

Пенкилер

преди 1 година

Полша нали беше в подкрепа на Украйна, какво стана а?

207

афи

преди 1 година

А защо ,,приятелите'' ни от Брюксел не желаят палачинките им да са от брашно от точно тая пшеница,но горещо го препоръчват на страните от Източна Европа????

206

Анонимен

преди 1 година

аааа а в резервата българия кога ще им разрешат- когато станат независима страна - ако въоще ще могат- я виж япония германия на какъв хал са - слуги на американците- а макрон огкрето си поиска автономия от сащ- абе трагедия за народа ни

205

Сашо

преди 1 година

Нека, нека... още 2 максимум 3 пъти избори ни очакват, докато хората се чукнат в главите и осъзнаят, че България не е втора-трета-четвърта класа държава. Нека сега всички $%*(%, които се изявяват по телевизията и ви обясняват, как това не можело, онова не можело, как да си националист е едва ли не да си терорист и е по-добре да ядем ла*на и да ни го дават сух в гъ*(), защото в европа е така

204

Анонимен

преди 1 година

До Абе "Измряха от глад африканците" затова са се увеличили "само" до 2 млрд. Българите пък се множат от украинската пшеница.. много пшеница, много нещо..

203

Ами

преди 1 година

Редно е!Това е национално предателство!

202

Реалист

преди 1 година

Нашите политици са много, много прости. Вместо да използват момента и да реекспортират евтините украински суровини със сериозни постъпления в бюджета, те започнаха да ги пробутват и на нашия пазар колкото да доубият и малкото останало производство.

201

Доктора

преди 1 година

Ами да, правилно решение, но това не променя факта, че Америка се представи блестящо, 180 000 загинали руснаци, срещу нула загинали от НАТО. Русия трябва да стои далеч от нас, превземе ли Одеса, ние сме мишена и няма да имаме шанс да живеем живот мечта, да харчим в Европа, да ходим на море в Гърция, да купуваме имоти за 100 000 евро и Възрожденците да се пръскат от яд и да бачкат за 500 лева, който и да управлява!

200

Анонимен

преди 1 година

руската кръв и тор ще поят украинската земя години наред, добра реколта чакаме тази есен

199

todor

преди 1 година

Как е тръгнало на Украйна ,няма кой да им обере реколктата ,а там е уж война...представете си ако има у нас война...гладни ще ходим!

198

шмatka

преди 1 година

А кво правят нашите пунддьовци? Лапат на екс!!

197

НАРОДА

преди 1 година

А В БЪЛГАРИЯ КОГА ЩЕ ЗАБРАНЯТ?

196

Герги

преди 1 година

До Картошки "ЕС смята забраната за "неприемвлива"" Ко речи? КО? Продали са се не ами и задниците са си дали .....

195

Анонимен

преди 1 година

Правилно. Подкрепям. Това с Украйна го измислиха западняците те подкладоха войната, сега да изкупуват зърното и да приемат бежанци. Стига са дънили държавите от източна Европа. Ние тука се превърнахме в слуги които само опират пешкира. Не съм си представяла обединена Европа по този начин - едните само да командват а другите само да козируват. Нека за всяко свое действие всеки да си носи отговорността.