30

Анонимен

преди 1 година

Много взе да тече напоследък вервайте ми.

29

Анонимен

преди 1 година

Между Китай и Тайван има 130 км гладко море, всичко се вижда като на длан. Елементът на изненадата, който Просията използва максимално (и затова завзе толкова територия), в случая с Тайван е почти невъзможен. Плюс това Тайван има собствени сателити за наблюдение, за разлика от Украйна.

28

Малко цифри

преди 1 година

Тайван-население 23,8 млн.Въоръжени сили-под 200 000.Пехота:танкове 750(модерн,М60 и М48);ББМ-1575;артилерия-2090 дула;РСЗО-223;зен,средства-550;вертолети АА-220.ВВС-бойни самолети-301:на база на Ф5-125;Мираж2000-56;Ф16-120.ВМС-подводници-2;разрушители-4;фрегати-20;патрулни кораби-43.Видно е, че съотношението на силите на Тайван с тези на Китай е подавящо превъзходство на последните.Може да разчита само на "неприемливи загуби"за Китай и негов отказ,в което се съмнявам.Нещо като Русия и Украйна.

27

Анонимен

преди 1 година

Отделно, че Индия има достатъчно сила да спре Китай без нужда да ползва ядрено оръжие. Не е случайно, че на границата между двете са въоръжени с тояги.

26

Анонимен

преди 1 година

До 29 Индия няма съюзници и в това и е силата. Който я нападне, всички останали големи (единствено Китай може да пази неутралитет) + поне още 100 необвързани страни са срещу него.

25

Конфуций

преди 1 година

Всяка държава, която не е участвала във война е зле подготвена, това важи и за Китай. Почти всички велики сили имат специализанти в Украйна за да набират опит. Китай и Индия правят голяма грешка че не се включват в конфликта на страната на съюзника си Русия.

24

Сата НАТО

преди 1 година

Анализатори смятат, че това е акция на US служби, за да въведат в заблуждение Китай и Русия. -----///------ Даа. Но същевременно ще покаже дали и доколко двете иддийодски държави-хищници ги е страх. И коя я е страх повече. Освен това отлагането на атаката срещу Тайван, намалява изобщо шансовете на Китай за успех в близко бъдеще. Защото с всеки ден Просията затъва повече, а съюзниците на САЩ все повече се въоръжават. А това са Япония, Ю. Корея, Филипини, Тайланд, дори евентуално Виетнам.

23

Сата НАТО

преди 1 година

Китай и Просията щяха да нападнат света заедно, Китай с малко закъснение. Но войната Путин се провали и сега пред Китай е дилема - да напада или да си налега парцалите. САЩМного искат и Китай да посегне, та и на тях да разбият муцуната, какво на Фашиска Просия.Затова са тия игри с лийковете. Котай сега е пред дилема - дали изтеклата информация е истина , дали да рискува? Тоолкова е примамлив този Тайван! Но дали няма да получи тукат в зъбите!

22

Анонимен

преди 1 година

Тези документи са подхвърлени на 21 годишният военнослужещ на Националната гвардия на САЩ.Нац. гвардия не разполага със секретни документи.Освен това над 60% от "изтеклата" информация е общоизвестна на световната общественост и не може да се смята за секретна.Веднага се стига до извода до колко е достоверна останалата част от изтеклите данни.Анализатори смятат, че това е акция на US служби, за да въведат в заблуждение Китай и Русия.

21

Аман от наркомани

преди 1 година

НАркамни от САЩ ползват черен кървав терор за прецакване на псевдосъюзнически страни. Ползват пси обсебване на подставени на власт вкл В Москва,Китай,КНДР !!!Продават ЯКО Самолети на чертежи..ИМАТ забрана за производство заради черно чумни генератори и активатори вградени вкл в БОИНГ 777 Супер макс..

20

Анонимен

преди 1 година

Няма страшно! Ще им пратим нашите самолети. Те и без това не ни трябват, ние си имаме хартиени и недостижими. А ония гнусни руски трошки след като ги дадем на Украйна да унищожат руснаците, понеже за нищо не стават, ще ги дадем и на тайванците да унищожат и Китай. Така че не се косете, ще спасим и братята тайванци. В краен случай ще ги настаним в 5 звездни хотели.

19

Анонимен

преди 1 година

Китайците ще ги завладеят за нула време,американците им действат възпиращо.От което възниква въпроса,защо на американците ги интересува какво се случва на хиляди километри от земята им и не ли се държи като империя а не като демократична държава!

18

Виетнам

преди 1 година

След бивша Украйна, колко милиарда очакват да спечелят САЩ от раздухване на конфликтите Северна и Южна Корея и Китай Тайван?

17

Анонимен

преди 1 година

Нямам и понятие защо Китай ще иска да се обединява с Тайван.Единственото обяснение е за да блокира американските и западни морски пътища и да отцепи пътя до Австралия и Нова Зеландия.Тайван е малък и пренаселен остров а че щял да го превзема заради чиповете е смехотворно.

16

Анонимен

преди 1 година

Хамерика се свива, няма кой да пази тия скакалци вече...

15

АнонимеН

преди 1 година

ВЕЧЕ НАПЪЛНО ВЯРВАМ, ЧЕ Е ДЕЛО НА ДЕМОКРАТИТЕ ИЗТИЧАНЕТО НА ИНФОРМАЦИЯТА! ГОРКОТО МОМЧЕ НАТОПИХА

14

Мхм,

преди 1 година

Дойче ПропагандеН Ейджънси прИзентс,скъпи наивни евроатлантичета... Дезинформацията им е толкова очевидна,че чак е досадно-натрапчива и буди отвращение :)

13

Анонимен

преди 1 година

Кво ви влиза това в работата? Много ли сте разтревожени за тайванските ВВС и подготовката им?

12

Анонимен

преди 1 година

Абе едва ли от съвецката, която една година "превзема" Бухмут.

11

Мдаа

преди 1 година

Очаква се Тайван да нападне Китай .