238

Мен

преди 1 година

Како Нешке,много си пошла!Продължаваш да говориш глупости,скрий се!

237

Някой

преди 1 година

Аз не съм религиозен и набожен, но е ясно че има някаква сила и енергия която движи тази цялата безкрайна вселена !! Но тази сила не се казва нито Исус Аллах или Буда, това са приказки от 1001 нощ, и измислици на хората, и различните култури !!!!

236

Пенсионер

преди 1 година

Нешка много се изложи. Бута се, в материя където не и е работа. Мълчи си, поне така никой няма да разбере, колко си ***. Да си легендарен треньор, не значи, че си умен. На времето друг като нея легендарен спортист и треньор се помни с "интелектуалната мисъл " :РънЪтъ, прай борбЪтъ.

235

Българин

преди 1 година

От кога агентите на ДС станаха религиозни стожери на нацията?Нали религията беше утопия за народите!

234

Свидетел

преди 1 година

Като има претенции Нешка Робева да е толкова праведна нека каже колко пъти преди 10 ноември 1989 беше влизала в църква. Или партията не разрешаваше а тя беше доста наведена и облагодетелствана ОТ ПАРТИЯТА де.

233

Марлена Юрукова

преди 1 година

След 1944г. БКП забранява в училищата Християнското вероучение. Хиляди свещеници са по затворите, стотици са убити , сред тях и епископът -светител и будител, Борис Неврокопски. Ето цитат от "Ситни дребни като камилчета" ( първата забранена книга след Девети) от репресирания писател Трифон Кунев в статията си "Безбожието наднича към България". " Това са само партийни интереси...Партийни интереси може да желаят, щото в нашата страна да живеят само едни злощастни безбожници. "

232

Чеченец

преди 1 година

Нешке защо в у-щата се учи турско ислямско изповедание?Щом става въпрос за пари предатели много и то повечето от правителството.Така се възпитава поколението.С турско пресъствие и.т.н.

231

Анонимен

преди 1 година

Никадърник!

230

Морски

преди 1 година

Доживях комунисти да говорят за религия !

229

Случаен

преди 1 година

Някога с леля си Цола развявахте червени знамена. Сега пред портите на Свети Петър започнахме друга песен.

228

Мдааааа

преди 1 година

За мен и за много много разумни хора в България, гласът на Нешка е глас на народната памет и съвест. Да, тя не се харесва на безмозъчните, безпаметни и безпросветни индивиди, но това е още едно доказателство за достойнствата на тази велика и горда българка. Поклон!

227

Анонимен

преди 1 година

Празни дрънканици, изкуфелница! Интелектът и ерудицията са й слаба страна. Пък иначе нека си е легенда, ама спортна. Да не се обажда там, където не разбира нищо. Комунистическата галеница седнала да проповядва религия.

226

Анонимен

преди 1 година

Робева .... Твоето любимо БКП затри християнската вяра във българският народ ... *** и мършша комунистическа

225

Нешка дъртото ченге

преди 1 година

Как пък всички дърти ченгесари от ДС станаха свръх религиозни!?

224

Бонго Бонго

преди 1 година

Къв дядо мраз бре или дядо Коледа,нямат нищо общо с вярата в Бога!?

223

Бонго Бонго

преди 1 година

А тъй а тъй, кажи го пак , руснаците убиват своите братя. Като си почнала да бъркаш джибрите, бъркай ги добре

222

BatSot456

преди 1 година

Една чужда вяра(натрапена на нас насила,уж в името на единството на българският народ).Същото и с така наречената писменост,ама айде да не задълбаваме.

221

Анонимен

преди 1 година

НЕШКЕ, *** И ВИЖ КАК ТВОЯТА ЛЮБОВ СВЕТЛИН РУСЕВ СЕ ИЗГАВРИ С ЖЕЛАНИЕТО НА БАБА ВАНГА ДА ОСТАВИ ЦЪРКВА ПОСВЕТЕНА НА СВЕТА ПЕТКА!ТОВА ЦЪРКВА ЛИ Е!ТОВА ИКОНИ ЛИ СА!БАБА ВАНГА ВИ ВЯРВАШЕ!ДА НЕ ГОВОРИМ ,ЧЕ ВИСШИТЕ НИ ЦЪРКОВНИ СЛУЖИТЕЛИ СА МОСКОВСКИ ЧЕНГЕТА!ПРЕДАДОХА ВЯРАТА НА КГБ !НАЙ-ДОБРЕ Е ДА МЪЛЧИТЕ И ДА СЕ СПОТАЙВАТЕ!

220

Анонимен

преди 1 година

Голями християни сме, няма що. Празнуваме наложения от демокрстите Дядо Коледа, който е реклама на Кока-Кола и забравихме Дядо Мраз, който се празнуваше от нашите родители и прародители от много много години.

219

Анонимен

преди 1 година

До 1968 година празнувах е църковните празници по стар стил, а от края на 1968 година по нов стил. Ученическите ваканции бяха две по 10 дни - 1-10 януари и 1-10 април и доста често ваканциите съвпадаха с Коледа и Великден