27

Вяра в кое

преди 1 година

В сатанистите ЕС И САЩ ЛИ?МАХНЕТЕ НИ ОТ ТЕЗИ ИЗВРАТЕНЯЦИ!И ГОСПОД НЕ МОЖ НА СПАСИ ОТ ТЕХНИЯ САТАНИЗЪМ,АКО НИЕ САМИТЕ НА ГИ ИЗГОНИМ И СПРЕМ ДА ВЯРВАМЕ В *** ОБЩНОСТИ И ТЕМПОДОБНИ ЗАБЛУЖДАВАЩИ НАРОДА ПРОСТОТИИ!

26

Анонимен

преди 1 година

* одавна

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 31 - като цяло съм съгласен с Вас за масовото опорочаване на Българския език, но точно думата фундамент е залегнала в езика от много удавна. Ако не се лъжа е включена и в "Речника на чуждите думи в Българския език", издаден през миналия век. Доста често се употребява и в сферата на науката.

24

Анонимен

преди 1 година

Каква е тази дума фундаментът? Какво означава? Толкова ли ви е трудно да напишете основа/основата? Имам чувството че въобще не сте изучавали български ами английски с кирилица Пълен непрофесионализъм!

23

Урсула

преди 1 година

Попа облякъл парадната униформа нема черно расо и килимявка :)))

22

ДС полковник

преди 1 година

Благодарим за пожеланията АГЕНТ СИМЕОНОВ ...

21

мдааааа

преди 1 година

фундаментът - разкрива къде и какво е учил този човек. нещо ИМИНИ някой си.

20

Анонимен

преди 1 година

Покрай войната има куп журналистически разследвания за това що за хора са поповете на московския патриархат в Украйна и русия. И човек лесно може да си представи, че в България не е много по-различно. Тези ченгета с нрави и морал значително по-ниски от на средностатистическия човек, будят единствено погнуса. Изводът е, че ако човек иска да вярва, единственият вариант е вярва сам, а църквата вече надали ще се възстанови след това което комунистите направиха с нея. Унищожиха я отвътре.

19

Да,така е!

преди 1 година

До Анонимен"""Като си спомня,че Сталин и Добри Джуров са учили семинария...ми става драго.

18

Изида

преди 1 година

До Мижи да те лажем:::В египетските пирамиди никога,никой не е намирал мумии!Престанете да ги свързвате с гробници,моля.Къде прочетахте,че е имало мумии вътре?

17

Хан Тервел

преди 1 година

Не може светъл празник без дяволчето Фют и неговите червени малки атеистчета да не изпълзят от клоаката. Но дерзайте, казва Господ ,Аз победих света.Христос Воскресе!!!!!

16

Анонимен

преди 1 година

К'ви глyпоcти пишете...Полковник от ДС ни бил поздравил,а Бог нямал власт над земята.Ужас!Не ви ли е страх поне малко от Господ?!Бог ИМА власт над земята и често сътворява чудеса.Само над войните няма власт,защото са дело на хората и само хората могат да ги прекратят.А ДС(Държавна Сигурност) не съществува от 1990-та година.

15

Фюууут

преди 1 година

До Анонимен""Какви небеса бе,другарю.Всички станахте много набожни.Отидоха в космоса,дори на Марс.Никой няма.Дори баба Ванга не се обажда,къде е и как я кара.Може би има висш разум,който ние не можем да проумеем,но в никакъв случай не е църквата.Да проповядваш,че се забременява без ***,си е идиотия и невежество във висша степен.Ами жена без мъж не може да роди.Че и ***,и овцата и папагала дори.

14

Христос Воскресе!

преди 1 година

Със Своето славно Възкресение Господ победи смъртта не за Себе Си, а заради нас, за да имаме ние живот. Той затова се въплъти, живя между нас, яви ни Своята божественост и светът видя "славата Му, слава като на Единороден от Отца" (Йоан. 1:14) - защото такава беше Божията свята воля: "... всякой, който вярва в Него, да не погине, но да има живот вечен" (Йоан. 3:15)

13

така е

преди 1 година

До Атеист"""Полковник от ДС ни поздрави.Не го ли е поне малко срам бе.Съвест има ли?Всяка година се подигравате с вярващите когато показвате този "патриарх".Как да обясниш на едно дете кой е бил и на кого е служил?А,как!!!

12

Алооо...

преди 1 година

До Анонимен"""Такива невярващи същества са построили Партенона,измислиха математика,философия,лечение на болести и много други.Спомнете си тъмните векове.Благодарение на църквата е забранено дори да се миеш с вода?Глад,епидемии и мор.Църковни войни в името на златото.На богатството.

11

стикс

преди 1 година

До С Други Думи"""Всичко е базирано на това:едни тарикати да не работят.Да замайват плебса да бачка,а те им обещават "вечен"живот.Описано е в притчата за текето.Да се молиш на разни кокали,на частица от кръста,на частици от ръка,крак,ухо,нос и други такива,е върховна простотия.Всички идеологии се свеждат до това:Едни тарикати да накарат мнозинството да работи за тях.Да свалят расата и да работят.Там е истината.В създаване на блага!

10

Мижи да те лажем

преди 1 година

Добре де,ама то светът не започва от Христос насам,нито от Алах,нито от Шива,Буда и т.н.Ами муумиите дето ги намират в пирамидите от преди 4000 години,като не са викали:''Христос воскресе'', как ли са се оправяли,а?!Утре ако кацнат извънземни и видят в какво вярват тук човеците,какво ще си помислят?

9

Анонимен

преди 1 година

Чакайте Христос да ви оправи бакиите, мухлЮвци.Ще има да чакате ..Годо.

8

Анонимен

преди 1 година

Църква, възкресения, крипто .. все фундаментални ИЗМАМИ за баламурнЯци!!