35

Гост

преди 1 година

Като им поискат 50% комисионна за да спечелят конкурса, бързо ще им се изпари желанието. Обществени поръчки не се печелят, те се дават и документи се изготвят спрямо желанията на печелившите.

34

Крадат милиарди

преди 1 година

ДА СЕ ДОКЛАДВА КОЛКО МИЛИАРДИ ЩЕ ОГРАБЯТ ОТ БЪлгария наглите престъпници менкани на власт в София. В момента има подготвени схеми за источване поне на 70 000 000 000 . Експерти да проверят внимателно проекто бюджета .ДА се орежат парите предвидени за источване вкл маскирани като " Електронно управление" ; Иновации,Евромилиарди ... Престъпниците на власт в София НЕ ИМ ПУКА ..

33

баба мара

преди 1 година

софия ще бъде засипана с прах шум всяка минута ще кацат и излитат тогава щенастъпи ада за софия инвеститорите да си строят в родните страни а не да изнасятотровите върху други народи категорично съм против искаме здравословна средачист въздух вода и храна

32

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден чуваме за желания за инвестции, но проблемът е че никога не ги виждаме.. Не знам още колко десетилетия ще ги чакаме тези инвеститори.. Все тъкмо да дойдат, а после се оказва че никакви ги няма.

31

Анонимен

преди 1 година

преди 89г се строеше,сега се краде,разграбва и подарява срещу тлъста комисионна .Честити ви западни "партньори ",другари

30

пасарела

преди 1 година

Прав е 27 , какво стана с "тротинетките " на Киро , да не стане и тая такава !Или , докато съм във властта раздувай локумите за балъците , а после мътните ги взели !!!

29

Анонимен

преди 1 година

Пулев да си гледа бокса,няма нужда да говори за инвеститори.

28

Хаахх

преди 1 година

Лелел тия за 2 години и съсипха държавата.

27

Анонимен

преди 1 година

Имат интерес е само разтягане на локуми. Да не са измамници като на Кирчо инвеститорите, където уж щяха да строят завод за електромобили? Уж щяха да дават работа на 1000 човека? Разследване на Труд показа, че зад основаната през 2015 г. компания, базирана в Аахен и представена от Кирил Петков като германска, стоят албански милионери, започнали бизнеса си с перални втора употреба, с които са прали униформите на умиротворителните военни сили в Косово.

26

ПРИКАЗКА

преди 1 година

Това е проект на Плевнелиев - Грозно ограбване на Работниците в Сектор Автомобилен Клъстер - тези работници ще работят за кутия храна , и минимална работна заплата - съвременно Робство .Следващия Главен Прокурор ще изкара много Скелети от Гардероба е Клъстера .САЩ са го правили през 1925 година .

25

Факт

преди 1 година

За 33 г в България няма построено почти нищо значимо ,инвестиция по демократично казано значи разграбване както и да е обосновано и написано

24

Анонимен

преди 1 година

Най-голямата инвестиция ще е в търбусите на българските" политици".

23

Веско

преди 1 година

В Белград докараха араби,а сега и тука в БГ.После джамиите и безредиците.

22

кой

преди 1 година

щи пътува от софето за 1000 лева дъ дърпа жици или да си вади очите и ръцетя ,да прай афту-морги???

21

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

А онези инвеститори в Ловеч дето Киро се хвалеше къде са НЯМА ГИ ЛЪЖАТ ШАРЛАТАНИТЕ

20

Анонимен

преди 1 година

Робите се радват на новите си господари ,слагайте *** , ще пишете скоро от дясно наляво

19

х

преди 1 година

Общо взето цялата работа е суета - паднало му е сега на министърчето да си помпа СВто с публични пари, прави го. Иначе гаранция тука няма да дойде нищо читаво. Ако министърчето разбираше от икономика, щеше да го знае. Разликата с ИТ сектора е много проста - това, което се очаква да се произвежда тук, изключително много зависи от ниски цени и ниски заплати. Сори, ама целия свят вече бяга от тоя глупав аутсорсинг и инвестира в собствени производства. Пулев нека се пули..

18

ОФчу

преди 1 година

Много "Букви" и в крайна сметка не се разбра нищо! Във какво ще инвистират Инвиститорите??? -))) Автмобилостроене???? Абе Авто сектора се "свива", мегакорпорации съкръщават производството в този сектор, Дойчу изнася производството си в Щатите заради скъпите енерго ресурси у Европъ!!!! Ние сме на кръстопътя между Изтока и Запада и освен складови помещения за дистрибуция на стоки на компании като "Амазон" и "Алибаба" друго не виждам.

17

Чичо

преди 1 година

За да се върнат инвеститорите в държавата и въобще да има просперитет в държавата трябва на всяка цена ГЕРБ и Борисов да управляват!!!

16

Анонимен

преди 1 година

Надпреварват се кой да инвестира в Доброславци.