78

Анонимен

преди 1 година

До оооо иска ти се - "няма ненаказано зло и няма не възнаградено добро.Нямало нищо след смърта хах..." - Да, точно така е. Който не го вижда, не е видял достатъчно или просто не умее да гледа. По грешка ти сложих минус. Не че има значение, от редакцията и без това манипулират +/- според както им изнася. Лъжите, измамните трикове, клеветите, насаждането на вражда и омраза впрочем също се плащат, и то не в евро, а в една по-скъпа валута! Никой не минава метър, арогантността от нищо не предпазва

77

Анонимен

преди 1 година

До Да допълня... 90 - Не знам, ама чувал ли си за шимпанзета, лъвове, мравки и прочие?

76

оооо иска ти се

преди 1 година

Възкръснал ?! А дано ама надали..Гледайте си живота и не се занимавайте с глупости.Никой не възкръсва от умрелите и няма нищо след смъртта!!! Да ама не: няма ненаказано зло и няма не възнаградено добро.Нямало нищо след смърта хах добре добре!само опитвайки се да се замислиш как се е появила вселената от нищо си от материя която експлоадирала в точно в такъв ред че да се поави нещо толкова уникално планети звезди живот дървета цветя вода езера реки .случайност ли?Не мисля!

75

Анонимен

преди 1 година

до скромно мнениеИзгледай интервюто с джеймс кавезел изиграл Господа Исуса Христа в страстите христови!

74

Христос Воскресе!

преди 1 година

Във всеки дом да има мир и любов!

73

Скромно мнение

преди 1 година

За търсенето на митичното животно Голямата стъпка , Сускоуч има над 17 филма. Търсят не съществуващото.Същото и с Възкресението.Плащеницата от Торино е фалшификат , направен в Турция .Няма нито едно доказателство.Дву хилядна заблуда. Господ е в мислите и сърцата на хората. В нашата Галактика го няма. Даказано.

72

Я па я..!

преди 1 година

До Анонимен 83 Дано това е се случи с Путин.

71

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 6 Браво 6 . Християнството е против убийствата.Убийците да си получат заслуженото.Дори животните от един вид не се убиват по между си.Путин не е чел библията.

70

Петър

преди 1 година

НАЙСТИНА ВЪЗКРЕСЕ

69

Анонимен

преди 1 година

Не знам дали е виц или по действителен случай, но върви си Леонид Брежнев по коридорите на Кремъл и среща някакъв чиновник-Христос Воскресе, Леонид Илич. Той отговаря-мерси, подобно и продължава да си върви по коридора. Среща още чиновник-Христос воскресе, му казва. Леонид Илич вече леко подразнен-Мерси, вече ми докладваха.

68

Урсула

преди 1 година

Попа облякъл парадната униформа нема черно расо и килимявка :)))

67

ПроСоТо

преди 1 година

Изплюскахте ли пеканото ягне?..Пресушихте ли каните с вино?..-Значи сте "посрещнали" Възкресението !...Ама айде да са не права на черната уфсъ и аз :..-Честито Възкресение НА ВСИЧКИ човеци-и Християни,и други !

66

Позитивен

преди 1 година

Слава на нашия Спасител! Весели празници на всички българи!

65

Анонимен

преди 1 година

учените могат да възкръснат ако си умрял до 1 час

64

Спирос Фосфорос

преди 1 година

ИИСУС Е БИЛ В КАШМИР, А ПОСЛЕ в АТИНА , и Трапезунд (ПОНТОС) в родния град на Пилатос Понтиос . -- 24 ГОДИНИ !!!..затова го няма никъде в евангелията, след раждането му .

63

Анонимен

преди 1 година

Владимир Путин и Сергей Собянин участваха във Великденската служба.

62

Анонимен

преди 1 година

Христос е Българин.

61

Анонимен

преди 1 година

Моят телефонен номер се знае от всички! Даже се знае с кого какво говоря. Поздрави!

60

Анонимен

преди 1 година

Някой има ли номера на Исуската ?

59

Инфо

преди 1 година

При което има загинали между които и бременна жена....