45

Маке-маке

преди 1 година

Някой трябва да му обясни на този кои са Ристе Колумбоски и Драган Охридски. Кой е открил Америка и защо тези стари македонски земи трябва да признаят веднага СРМ като своя метрополия. За Сашето Македонски да не говорим, че и хунзите вече знаят откъде са. А, да: кирилицата всъщност е македоница, но лошите *** току откраднат нещо македонско. Накрая може да го заведат в ,,Македоналдс" и на разходка из скопския Макеленд. Човекът сам ще се сети с какви си има работа...

44

Цялата македонска

преди 1 година

Област е Българска ама населението е смесица от тюркско-талибан-таторо-хунзи и гагаузи и данайско племе дошло с греческите етиопски рибари от египетски и либийски племена от поречието на р.Нил.Приютили са ги нашите древни Български народи да четат,пишат и на всичко като им даваме език и традиции,култура,занаятчийство но изоставаха от нашите братя християни Хървати и Сърби и се установиха на територията на югозападна България.По времето на цар Иван Асен ги спаси от геноцид от византийците-гръци.

43

България:

преди 1 година

Свобода и независимост за Каталуня!

42

Шаши

преди 1 година

Какво означава това РСМ? Каква е тази нова държава в територията на България? И къде блеят нашите блейки в парламента?

41

Анонимен

преди 1 година

Ами като толкова много ги подкрепя Испания, да си ги вземат там. И без това са един файтон хора. Два влака да натъпчат и да ги омешат с испанските *** - идеално ще си паснат.

40

Анонимен

преди 1 година

Османи е албанец от СМ.. Работи си за Албания като северно македонски министър и го боли фара за северджаните.

39

Радев

преди 1 година

КРИМ Е РУСКИ?

38

Анонимен

преди 1 година

И докато ние отваряме културни клубове с имена на доказани нацисти , певци од бановината изнасят концерти в Беломорието с песни за ,, велика ,, Македония за всеобщо задоволство на публиката . Да пея в един глас ....качих се на Осогово , од там се вижда Пирин планина и Кресненско поле ,..... Ей Пирине македонски ли си ? ТОТАЛНО ПОРАЖЕНИЕ за българската външна политика !

37

Deutschland

преди 1 година

Абре хора защо обиждате испанците? Повече от жителите на тази страна дори не знаят ,че има такава държава Северна македония. Подържа ли испанците СМ за ЕС? .А какво да каже според вас човека на макетата, които са го поканилида гостува??. Аз съм против вас? Няма логика. А и испания не е германия или франция в ЕС. За да може да си позволи поне заобиколена да им го каже.

36

Анонимен

преди 1 година

Сакате ли да ви пушта еден иутуб од Егеиска каде пеат песна што се вика .... ,, Пирине македонски ,, ....

35

Анонимен

преди 1 година

Ами къде спят "нашите" наЦпредатели,че не направят едно заявление,за подкрепа на Каталуния за излизане от Испания?!Къде сте бре наЦоффси?Отлепете се малко от краварските задниотверстия и кажете нещо в подкрепа на държавата си!!!

34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен свобода и за Баския.

33

Анонимен

преди 1 година

Аз подкрепям отделянето на Каталуния.

32

Маке

преди 1 година

Сите во Европа иа подржуваат Македониа, освен Блгариа, т.н. наиблизок народ. Зашто?!?

31

Анонимен

преди 1 година

Испания отказа да даде независимос на Каталоня, но искат разделяне на бг на 2.

30

Анонимен

преди 1 година

'' Испания подкрепя РСМ '' .............................. четейки коментарите по-долу, почвам да си мисля, че македонците имат право ... българския, посткомунистически *** е обида Европа и за България.

29

Анонимен

преди 1 година

И язе го пдкрепвам ама изотзадека с дебелия с котешката глава. А мръднаа а са им го отмаал.

28

ОМО

преди 1 година

На Роженския манастир вемер офците редовно ядат пер дах от омо.Сега не смеят да дойдат , страх ги е.

27

Анонимен

преди 1 година

Македонистите пак онанират на български форум.Да не стане пак като на Роженския манастир.Да ядат лобут.И това може да стане,ако пак им се прииска да трепят българи.

26

ОМО

преди 1 година

Мелник не е град в България.Мелник е град в Македония !!