19

Анонимен

преди 1 година

До 18: Попитай майка си за нормите и колко е внасяла?

18

Аз

преди 1 година

Скоро пенсия на 70. Иначе как ще изхранват ***?

17

Watch

преди 1 година

ес нас ни накара от рано да едигаме възрастта за пенсия..даже е н почти 65 г. да се пенсионираме. а тия едва сега я вдигат и то на помалка въсраст!!!!! е искате европа ..браво.

16

Иво

преди 1 година

Сладкият живот попривършва за франсетата, големи заплати, социални придобивки...Хазната се изпразни и хората трябва да разберат, че времената се променят. Ако всички искат да работят малко и да вземат много, няма как да има пари...

15

Анонимен

преди 1 година

До 9 "... но размерите на пенсиите са под всякакви възможни норми!" - при осигуряване на мрз - и това е много. ТИ колко си внасял? Аз например внасям към 3500лв. месечно.

14

Анонимен

преди 1 година

Демокрацията си е демокрация, но властта е с пари. Френските голтаци, живеещи в коптори по 10 в една квартирна килия, хранещи се с купонна субсидирана храна, са роби на олигархията и безправна маса. Един богаташ ги лъже да гласуват за него и след това идва боят от него и изпълняването на поръчките от олигархията и хората с много пари. Глупавв народ, бизнесът го напълни с чужденци от колониите. Живее в мизерия на милостта на олигархията и богаташите, които му хвърлят огризки.

13

Анонимен

преди 1 година

Френските глуппаци живеят в диктатура. Дясна диктатура на олигархията. Протестите им са безполезни. Изяждат боя от полицията, няма демокрация.

12

....

преди 1 година

До Анонименда с бунтове не става, става с ликвидиране на конкретни хора.... ако ставаше с обикновена стачка щяха да са забранени. ликвидирането трябва да е като по времето на Борис 1, целия род, където и да се намира по земята или под или над нея!

11

...

преди 1 година

Лесно могат да спрат всичко, избиват всичките депутати заедно с министрите и президентите им, просто трябва да го направят бързо в рамките на няколко дни!

10

Име

преди 1 година

От казармата знам,че "мачкането" по устав е най-гадното нещо. Това е демократично мачкане на масата.

9

Демокрация има

преди 1 година

Но само когато не става въпрос за истински важните решения - живота, здравето и парите на хората. Последните 3 години ясно го показаха. Наивниците свършиха.

8

Анонимен

преди 1 година

Ние за съжаление, може и да се пенсионираме по-рано като години, но размерите на пенсиите са под всякакви възможни норми!

7

Българин

преди 1 година

Изцяло "демократично" беше приет. Все пак Франция е демократична държава и става това, което иска народа.

6

Анонимен

преди 1 година

В Русия също има пенсионна реформа и там до 2028 година жените ще се пенсионират на 60 а мъжете на 65. Но има една малка подробност, средната продължителност на живота в Русия при мъжете е 59 години, а при жените 72. Докато средната продължителност при мъжете във Франция е 77 а при жените 84 години.

5

Анонимен

преди 1 година

Русия да въоръжи протестиращите и опозицията!

4

Анонимен

преди 1 година

Който иска евро, ще работи до 67 че и нагоре като холандците.

3

Анонимен

преди 1 година

Отделно, както един холандец казва: ако искат и на 40 да се пенсионират. Но първо да излязат от еврото.

2

Анонимен

преди 1 година

Правилно! Да са мислили когато са гласували за Макрон.

1

Анонимен

преди 1 година

След всичките протести, боища, трошене на магазини, автомобили, палене? Явно е време да се извадят оръжията и да се стреля на месо по демоНкратските псевдо-елити.