22

Анонимен

преди 1 година

До 23. Какво общо има Митрофанова в тази история, не разбирам!!

21

Анонимен

преди 1 година

Със сигурност жената не е пътувала сама в трамвая!

20

Анонимен

преди 1 година

На 80 години трябва да се осигури придружител от държавата!! Ако децата им не робуват на колонизаторите от вън, ще робуват на вътрешните колонизатори, които са много алчни!

19

Анонимен

преди 1 година

До работното ми място има една пешеходна пътека. Ежедневно виждам следното....пресичат хора и щом ватманите ги видят отдалеч засилват трамвая. Вярно е, че трамвая е с предимство, но и ватманите са много зле...не е ли по добре да намалят и да спасят живот. Спряла ли е обаче кола на трамвайната линия, трамваите спират, странно, в тоя случай не засилват отдалеч.

18

Анонимен

преди 1 година

12, 'Ти няма да станеш по-млад, нито по-умен. Дано доживееш 80 години, тогава друго ще говориш. Но, при тази омраза, която лъха от тебе, вероятно ще си сам и болен....' --- пий си хапчетата бе 0лиг0френяк!

17

Анонимен

преди 1 година

Така се получава когато децата и внуците й са отишли да робуват на колонизаторите за някое евро в повече. Няма кой да и купи един хляб и едно кисело мляко и бабата е принудена да си рискува живота на стари години. Да те еа демокрацията и разстурацията. Дано нее много натрошена че на тия години кокали трудно зарастват.

16

Път

преди 1 година

Ако случайно не си е валидирала картата, няма доказателства, че въобще е пътувала в трамвая, а общината ще трябва да гледа камерите.

15

Tрагедия

преди 1 година

всеки ден, всеки час. Замислете се, какво очаквате от живота и защо. Като Путин и Байдън.. те какво очакват и защо?

14

Факт

преди 1 година

Щом има скачали върху релсите в метрото и затова сложиха специални заграждения, вече нищо не може да ме учуди. И както винаги ще има харчене на пари.

13

Странно

преди 1 година

Може да не е имало други пътуващи във вагона. Празник е и по-малко пътуват.

12

До 7

преди 1 година

Ако си закачи дреха и сензорите няма да я спасят.

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Ти няма да станеш по-млад, нито по-умен. Дано доживееш 80 години, тогава друго ще говориш. Но, при тази омраза, която лъха от тебе, вероятно ще си сам и болен... Дано де оправи женицата.

10

Анонимен

преди 1 година

Защо останалите пътници не са сигнализирали шофьора и да не я влачи толкова?? Защото хората са бездушни!! Това в друга държава няма да се случи!! Дори шофьорът да пропусне да отвори вратите на някой, който иска да слезе, винаги се намират хора, коити да го спрат!!

9

Анонимен

преди 1 година

Дали жената се е виждала въобще, щом е била паднала с заклещен крак? И къде ходят да се катерят тези 80 годишните, без придружител?

8

Анонимен

преди 1 година

Преди 2 г на Великден Милен Цветков си замина. Това е празник, зареден със страдание. Бъдете внимателни

7

Анонимен

преди 1 година

Ватманите, а и въобще всички водачи от градският транспорт гонят график. През цялото време ги следи gps как се движат. И затова всеки бърза. Това не ги оправдава.

6

Анонимен

преди 1 година

Просто трябва да се сменят мотрисите и вече новите да имат система за блокиране и да не могат да тръгват ако вратата не е затворена напълно и правилно. Отделно при новите мотриси трябва вратата да има датчик,който да отваря вратата, ако тя заклещи някого. Това е както при асансьорските врати,които се отварят когато ги допреш. С тези стари мотриси положението е много зле. За да има нови мотриси обаче трябва да се сменят и трамвайните линии,защото по тези линии новите трамваи не могат да се движат

5

Анонимен

преди 1 година

Дано всички негови колеги си вземат поука и то много сериозно!И мен ме сполетя подобно нещо,само че без сериозни последствия.На качване шофьора на автобуса затвори вратата и ми притисна крака,но добре,че не тръгна.Като се качих го питам защо е затворил така бързо вратата,а той ми отговори,че нямал право да ме качи,защото нямам маска,и щели него да го глобят 50 лв!Е да,глобиха го след това за лъжата и постъпката му,но с една брутна заплата!А глезена ми продължава да ме боли! Дано се оправи жената

4

Анонимен

преди 1 година

Горката жена, дано се оправи без сериозни последици,а после да е жива и здрава дълги години!Живот, здраве и вяра на всички хора в тези Великденски дни!

3

Анонимен

преди 1 година

Ами ватманът защо не гледа? Да, възрастна жена ще слезе по-бавно. Можеше и малко дете да е с майка си, същото е - пак ще отнеме повече време слизането. Както е отговорност да гледа пътя, така е отговорност пътниците да могат да слязат благополучно и цели!