58

Това НС ще е форумът

преди 1 година

на който ИТН ще показва пълната фарисейщина на бившите си "съкооператори",както и на други самозабравили се политически партизани.Не съм фен на ИТН и не гласувах за тях,но се радвам,че вляоха в НС,защото,за да докажат че са стойностни политици,ще воюват с всички изродени политически явления и дейци и ще разкриват язвите им.Войната им ще е пълна с циркове,но политиците сами направиха от НС един голям цирк.Ние сме зрители,но плащаме "билетите" с цената на огромни лишения и вреди за нас и децата ни

57

Анонимен

преди 1 година

Слави,"арестувай" за неопределени години този малък човек,който търкаля големи приказки.На последните избори, случайно някои хора живеещи в други държави,нямащи представа за простотиите ви тук,пуснаха бюлетините си,затова единадесет калпака,влязоха в пленарна зала на 49-тото НС.Слави,липсва политическа култура в твоят Тошко и скъпият ти Балабан.Тези двамата,трябва да не застават пред журналисти,защото те са едни интриганти,често се държат като дърти клюкари,циркаджии.

56

Анонимен

преди 1 година

Троянските кон на ГЕРБ- ДПС, който съсипа три Парламента, ли е моралният стожер на Бг? Или ГЕРБ с "усвояванията" в продължение на 12 год., който доведе Бг на дъното на всички класации по доходи в ЕС?

55

Анализатор

преди 1 година

Трифонов ли е най-моралният-че той деца няма акъл дава,песни измисля- да ти имам моралиста такъв.

54

анонимен

преди 1 година

ПП са позор за България, а поддръжниците им го мултиплицират.

53

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

До Геров Светника явно си без дом без семейство без работа и си все неуспешен та виниш незнам кого си за неуспехите си ДА по времето на Борисов България беше уважавана държава в Европа Спокойна без инфлация и всеки можещ се развиваше Сега след като шарлатаните юмруците отровите се самонастаниха България е пълен крах светникооооо

52

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

До Геров ДА бяхме Щяха да ни приемат в Еврозоната да има правила но не би Кокорчо се развихри Киро и останалите назначени саботьори срутиха всичко читаво Сашо Дончев с 500хиляди е спонсорирал Подмяната газови комисионери пак се завърнаха и тези същите пак безнаказано лъжат манипулират ИМА ли изобщо кой да и търси отговорност ПАРИ от Европа няма и няма и да има саботажи по всички системи назначения на братовчеди любовници сватове на големи пари

51

Анонимен

преди 1 година

До геро- Геро,няколко пъти по-добре бяхме! "Промяната" ни съсипа,защо не го признаваш? Толкова лъжи,лицемерие,задкулисие,ограбване,незачитане на закони и Конституция никога не е имало в България!!! За две години ни направиха най-големите бедняци в Европа,станахме за смях !

50

Бай Иван 2

преди 1 година

Кой го казва само! Ако не бяхте обърнали палачикаката да се полакумите за онези 4 млд дето не ви ги дадоха а пътните фирми на Доган,сега нямаше да сме на този хал.

49

геро

преди 1 година

До ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ Преди това държавата беше цъфнала та вързала-безпросветнико!!!!

48

Весо

преди 1 година

До Ей, пълно с ПП-ДБ! За кво овориш че не те разбирам ???

47

Анонимен

преди 1 година

Преместихме "Шоуто без Слави" в парламента. Като не ни гледате за 78 стинки, ще ни гледате у парламента. Ще ви забавляваме със смешки и каламбури от трибуната. Няма не искам, няма недей. Партийната субсидия върнаха ли? Слави декларира ли офшорките?

46

Ей, пълно с ПП-ДБ!

преди 1 година

Явно истината ви засегна дълбоко!? Нали знаете, че истината винаги излиза наяве! Да, ПП-ДБ ще си получат заслуженото! Нищо няма да бъде забравено, нищо няма да се пропусне! Ще си платят законно в съответствие със законите на РБългария!

45

Анонимен

преди 1 година

Чалгари!Това казва всичко.

44

Анонимен

преди 1 година

това нс е лебедовата песен на чалгаря и на тошко от африка

43

Алекс

преди 1 година

Имаме си скъпоплатен клоун в парламента.ИТН не са патерица.ИТН са кукла на конци.Конците се дърпат от сарая в "Бояна".

42

Барни Ръбъл

преди 1 година

Малко човече с големи комплекси,че и злобно.Но все пак да каже на дългия компас какво пише на гърба.

41

Анонимен

преди 1 година

Ние депутатите от ИТН взехме най-практичното решение: Вече няма да сме само някаква патерица, а ще бъдем инвалидната количка на ГЕРБ.

40

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Тези дето тичаха крякаха гласуваха за ИТН а след това за шарлатаните а след това за копейките шарани безработни необразовани това са гласоподавателите на подмяната Машините кодовете купуването на депутати от Киро погазване на конституцията Вече 3 год държавата ни е в застой блато Кражби И скоро няма да се измъкне от хватката на шарлатаните назначените отровите юмруците Българи спасявайте се поединично

39

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Топ...пудела на Брисов е Трифонов и неговите парламентарни...сценаристи. На времето беше Сидеров,ама спрямо тях...ряпа да яде.