98

ЗАТВОРНИЧЕСКА

преди 1 година

РУСКА ГОРДОСТ

97

Анонимен

преди 1 година

мефистофел

96

Анонимен

преди 1 година

нормално е като с малка частна армия разбие целия западен свят с милиардите му и наемниците, да му спретват интриги и да търсят под вола теле.

95

Анонимен

преди 1 година

и този е звяр

94

Анонимен

преди 1 година

Развитието на индонезийско-китайските отношения бележи края на западния колониализъм и възраждането на силна Азия, заяви ръководителят на Института за приятелство на индонезийската ислямска организация Саид Акил Сирадж на дискусия с китайския посланик в Индонезия Лу Кан.Той добави, че Китай, "като развита страна с превъзходство в различни аспекти", може да доведе Азия до по-добра форма на цивилизация. "Господството на световната олигархия и западния колониализъм трябва да приключи, Азия трябва да се възроди", подчерта Сирадж.

93

Калеко Алеко

преди 1 година

Тия дето се борят за мястото на путин са от същия дол дренки, а някои от тях са може би и по-големи психопати от него ... нищо хубаво не се случва в рассия от времето на ВОСР насам, а и преди това ... в момента путинова раша е най-голямата заплаха за човечеството, интелигентните руснаци отдавна напуснаха страната, а тези които останаха са смачкани от прогнилата идеология на Кремъл и от клещите на военните путинови закони ... !!!

92

Анонимен

преди 1 година

глобализъм - съвременна форма на неоимпериализъм целящ увековечаване на контрола и господството на сащ и запада над останалата част от планетата

91

do 104

преди 1 година

Какво означава глобалист? И какво общо има Прикожин с антиглобалист? Или си знаеш едни думички и си пишеш за да не заспиш?

90

Анонимен

преди 1 година

Честито Възкресение Христово!

89

Анонимен

преди 1 година

Дупе да им е яко на глобалистчетата ако дойде Пригожин!

88

Анонимен

преди 1 година

основателят на ЧВК "Вагнер" Евгений Пригожин написа голяма статия за специалната военна операция на Русия в Украйна. Той нарече ключовата идея на публикацията, отбелязвайки, че" дълбоката държава " в Руската федерация може да попречи на честната битка за интересите на страната. "Статията се нарича" само честна битка и без споразумение" това е основното. Плюс "дълбока държава", която може да попречи на честната битка. Това е основата на статията", цитира Пригожин пресслужбата на компанията "Конкорд".

87

Анонимен

преди 1 година

Един преятел ме помоли, вика там момчетата разбират, питай ги Русия губи войната нали? Защото воювали предимно с чуждестранния си легион (Вагнер) срещу половината свят, най - богатите държави. Вика те се смеят че за 3 дни не превзеха Украйна, ама нали като отстъпиха руснаците, украинците се готвеха да превземат Москва. Не знам какво да му отговоря, съвсем се обърках.

86

Анонимен

преди 1 година

Московията бавно потъва. Безвъзвратно... Жалко за хората...

85

Анонимен

преди 1 година

Пригожин го чака съдбата на Ернст Рьом!

84

Близнаци

преди 1 година

Пригожин и Орбан родени на една и съща дата, всичко си идва на мястото

83

юлиян

преди 1 година

Вие тук на какво си играете.Налагате боксова круша.Лесно е.Не е като жив човек.Не може да отвърне.А и друго си е като ви пазят.Сакън някой да не напише нещо напреки,да попречи на словоблудствата ви.Трият,без да ги е еня.Така се формира ''обществено мнение''.

82

Анонимен

преди 1 година

Тоя криминален престъпник осъден на 10 години затвор за нападения на жени с нож с цел обиране се очертава като новото божество за русофилите след Путин.

81

юлиян

преди 1 година

Виждам,че вече блуждаете в някакъв свой нереален,измислен свят.Не се хващайте на измислиците на групата за дезинформация на Дойче Веле.То ,не че има някаква вреда от тях,ама излишно се напрягате и надявате.Разочарованието после неприятно горчи.

80

Абе

преди 1 година

Верно ли украинецът Никита Хрусчов е наредил на КГБ да убият украинецът Степан Бандера в Мюнхен.

79

Отговор

преди 1 година

Иска , иска , и ще бъде президент.Преди това ще се справи с Путин. Всеки майстор си намира майстора.