10

Анонимен

преди 1 година

Как не ви е срам на Велика Събота да пишете такива долни коментари. Всеки вярва и почита който иска и както иска.

9

Анонимен

преди 1 година

Коран, Сура 4 Ниса - 156/157И изричаха- Ние убихме Месията Иса, сина на Мариам, пратеника на Аллах, но не го убиха и не го разпнаха, а само им бе оприличен. И които бяха в разногласие за това, се съмняваха за него. Нямат знание за това освен да следват предположението. Със сигурност не го убиха те. Да, възнесе го Аллах при Себе си. Аллах е всемогъщ, всемъдър.

8

ИЗМАМАТА ХРИСТОС

преди 1 година

ИСУС ЮДЕЙСКИ ЦАР ПО-НИЩ ОТ БАНДИТА ВАРАВА,РАЗПЪНАТ УМРЯЛ ЗА НЯКОЛКО ЧАСА ЗА РАЗЛИКА ОТ 6000 ВЪСТАННИЦИ НА СПАРТАК РАЗПЪНАТИ НА ВИА АПИА И МРЕЛИ С ДНИ;ЗА ТРИ ДНИ ЩЯЛ ДА ВЪЗКРЪСНЕ;ПОГРЕБАН ПЕТЪК ВЕЧЕР,ПАЗЕН ОТ СТРАЖИ И О ЧУДО, В ДЕНЯ СЛЕД ШАБАТ(СЪБОТА) - В НАЧАЛОТО НА СЕДМИЦАТА(ДЕМЕК НЕДЕЛЯ), КАТО СТАХАНОВЕЦ ПРЕИЗПЪЛНЯВАЩ ПЕТИЛЕТКА,ДВЕТЕ МАРИИ ВИДЕЛИ БЯЛО ЗАРЕВО НАД ОТМЕСТЕНИЯТ КАМЪК И ПРАЗЕН ГРОБ - ЯВНО ОЩЕ ТОГАВА СА ВЛАДЕЕЛИ ТЕХНОЛОГИЯТА НА АНИХИЛАЦИЯТА...БРАВО,БРАВО!!!

7

До 5

преди 1 година

Ти се мислиш за овца, но посмъртно няма да се отървеш от телешкото. Двойно мезе си сега, двойно такова и ще бъдеш. И твоята *** също.

6

мисулманка

преди 1 година

Учили са ни че aлax е пазител на хомосексуалните хора по света

5

Анонимен

преди 1 година

Лозето не иска молитва, иска мотика!

4

Анонимен

преди 1 година

До Християнка. Тролинг изчезни бе.

3

Християнка

преди 1 година

На Велика събота се пуска кръв на младо теленце и се играят ритуални танци на балкона. Яде се печена котка и се гадае по жълтото на гащите.

2

Анонимен

преди 1 година

Няма такива неща! Няма благодатен огън, няма благоловена събота...от къде ги мислите тея езически ритуали и просттоттии? Никъде Бог не казва в Словото си нито да се пазят такива ритуали, нито да се празнуват коледи и не знам си какво. Библията не назовата нито рождената дата на Христос, нито кога е разпънат, С ЦЕЛ...от къде и кой дявол ги е измислил тези "празници"?

1

Благодатният огън

преди 1 година

Господи, помилуй!