40

Анонимен

преди 1 година

Легализацията на дрогата в Портланд в САЩ е провал. Наркоманите стават нагли и разбиват и крадат магазини и автомобили. Бизнесът бяга. Дрогата е легална, не арестуват дилъри и наркомани, но трябват пари за дрога и живот на наркоман.

39

КуКлус

преди 1 година

Да ама не казахте че лабораторията е на Путин !

38

ХХХ

преди 1 година

151 кг кока ....при положение че 200 кг на ден произвеждат :) това си е удар :)

37

Зельоньй др0гар :

преди 1 година

Оооо неееееее! Съсипахте ми бЕлото!!!

36

malgiorno a tutti

преди 1 година

Кокаинът си има своето нишово приложение в УНГ хирургията, така че си му няма нищо на алкалоида. Съвсем различен е въпросът с другата му "употреба" и опасностите, които влече. Моето мнение е, че трябва да бъде легализиран и направен свободен за употреба (правейки цената му почти нулева), НО при условие, че на потребителите ще се отказва лекарска помощ при кардио / цереброваскуларни инциденти, VTach, MFPVC, VFib, SCD. Ако някой съзнателно се интоксикира, следва да бъде оставен на съдбата си.

35

Марадона

преди 1 година

В Аржентина е по ефтино отколкото в тъпата Европа нищо че мога да си начертая и в русия

34

Анонимен

преди 1 година

Да го дадат делото на нашия гладен прокурор,има да превеееежда от испански с години...

33

НеАнонимен

преди 1 година

До 51 абе много чувствителен бе еееер, яко ги разбираш разсфасованията, много филми гледаш честно , само споко късно е лягай си, имаш яйца за боядисване утре

32

Белото

преди 1 година

Няма вече кока кола. Само швепс.

31

Анонимен

преди 1 година

Зеля же закъса за Бело сега.

30

доктор

преди 1 година

"... екипи от колумбийски и мексикански експерти са работили денонощно, за да произвеждат до 200 кг наркотик на ден ..." Ха ха ха!Сигурно и с висше образование... доктори на науките по химия!

29

Шерлог Хоумс

преди 1 година

До 44 Въпросът е защо си го гледал хахаха

28

Комплексар не лъжи

преди 1 година

До 40 Това не е вярно

27

Анонимен

преди 1 година

Тия дето пукат кока не могат да го вдигат и за това пият допълнително виагра и екстази, за да са пълноценни човеци. Иначе са едни дробове.

26

Само сега

преди 1 година

Топла бира, студени кебапчета. Който разбира, тук не спира.

25

Разочерован

преди 1 година

До 26 Ееи аре стига бее:(

24

Анонимен

преди 1 година

До Ужас! Гнус! (28) Няма такова нещо като пропиляване на живота защото живота е пълна безмислица!! Дали се друсаш, тичаш след топката, строиш ракети или играеш балет е все тая. Просто правете това което ви забавлява и живота няма да е чак толкова гнусен колкото всъщност е. Човеците са като всички останали животни, глупави до безумие.

23

жалка история

преди 1 година

като почнат да жулят и да се правят на тарикати, съсипват купон и всичко.... абе човек, седи си на гъз0, яж пий и си е6и жената, не се занимавай с други глупости, на човек тея 3 неща са му достатъчни.

22

Хей Спомняте ли си?

преди 1 година

Спомняте ли си преди няколко години имаше един бг мафиот от тия деведесетарските дето произвежда наркотици и някаква компаньонка му беше направила снимки докато спи и с нощното шкафче отворено, а вътре само пачки по 500 евро. Кой беше тоя, каква беше тая история. Какво стана с този мафиот? Сигурно и той е в някой затвор, а?

21

РОССИИСУПЕР БОКО ПИЧ

преди 1 година

КОЛКОТО КОКАИН И АМФЕТ Е ПРЕМЕСТИЛ БЪЛГАРСКИЯ АЛ КАПОНЕ (Б.Б.), ТОЛКОВА НЕ СТЕ ВИЖДАЛИ И ПО ФИЛМИТЕ. И ПУТИН СЪЩО. НАЛИ СА ОТ ЕДНА ШКОЛА. И ТЯ НЕ Е МАГНАУРСКАТА.