188

Анонимен

преди 1 година

Алоис Ирлмайер е казал това нещо преди 70 години!!! Медведев само повтаря това, което отдавна се знае. Англия е нисък остров върху нестабилни почви разядени от векове на въгледобив. Една вълна ги потапя веднага заради тежестта на водата.

187

До 216

преди 1 година

Не се изхвърля, казва им в прав текст, да си знаят! Че неблагодарните *** забравиха кой ги отърва от нацистите и освободи концлагеристите.?

186

Мен

преди 1 година

Не знам защо още го търпят тоя *** в Кремъл. Дори и те не са толкова Tъпи за да не виждат, какви щети им нанася тая пиянка долна, която е забравила да каже, че ако има въоръжен конфликт НАТО - Русия, последната ще бъде раздробена на "стан"-овете, от които е съставена, сегашните им ръководители избити или с доживотни присъди, а мамашките ще плачат на гробовете на мужиците си.

185

Анонимен

преди 1 година

Де гиди руски гнн и дд и впиянчени, дее! Само унищожения са им в главите. Хората сонди до Юпитер изстрелват, с наука се занимават, тия цели страни щели да унищожават! Жалки, много жалки и такива ще си останат

184

Мм333

преди 1 година

Е какво ненормално има в изказването му?Трябва да си изключително *** за да се сетиш ,че това е предния фронт на НАТО и при конфликт тя ще изчезне още в първите минути на конфликта ,защото Путин и хората около него ясно казаха ,че повече жертве в жива сила нямат намерение да дават.Да,тя ще изчезне точно в първите 2-3 минути.А пък вие си говорете глупости и фантазии колко сте велики колкото си искате.

183

Анонимен

преди 1 година

Който си мисли, че Путин е е такъв или онакъв, още нищо не е видял...

182

Анонимен

преди 1 година

В Полша има руснаци , които си свикнаха да са поляци

181

Анонимен

преди 1 година

Как ще изчезне Полша , като се стега да граничи с Китай

180

Познавач

преди 1 година

Фиууу, русофобите, някъде се "изтеглят" (=бягат) укрите? Към Донбас или към Полша? А, отворковци?

179

Паню Баирски

преди 1 година

Този откачен въшкарник скоро ще изчезне заедно с другите убийци!

178

Познавач

преди 1 година

Това за 3-те дена за Киев руснаците НИКОГА не са го казвали. Казах го "осведомени" британски източници от името на Путин. А то не че не може да стане, дори за часове, обаче играта е друга. Ама какво да обяснявам...

177

Анонимен

преди 1 година

Медведик, изминаха 14 месеца, от както превземахте Киев за "3 дни, най много седмица".... Станаха 270 дни от както превземате Бахмут Хайде стига смешки.

176

Българин

преди 1 година

Като чуеш как някой се изхвърля като такова на пясък, знаеш че е отчаян и са му останали само думите. Но този специално е събирателно на типичната руска арогантност, която трябва да бъде мачкана, където се срещне - хотели, магазини, тротоар, политика - навсякъде.

175

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 211 Те всички са луди. Не само Медведев.Ако бяха нормални ,нямаше да започнат война , ей така за нищо , че Зеленски не им играе по казачока.

174

хаха

преди 1 година

мечков май е ял пици :)

173

Анонимен

преди 1 година

До 217Разумни изказване и визия...))))))))Има само при свободните хора, а русоробите и крепостните да мълчат и четатат и слушат какво казват свободните люде.

172

Анонимен

преди 1 година

Разумни изказване и визия...

171

Анонимен

преди 1 година

До 44 ! За какво ,,величие" говориш ти бе!Всичките сте изтрещели като руските ви ,,братушки"! Ще дойде аскера и на всичките по един шамар и ще почнете да ревете бе,сополиви гащници!Заради такива загубеняци като вас светьт е пред ядрена война!И тия загубени ватенки,даже и дронове нямат а са трьгнали да воюва!Просят орьжие от тоя от оня!Пьлен та...шак!!!!

170

Анонимен

преди 1 година

то и други империи така мислеха, но вече отдавна ги няма

169

Анонимен

преди 1 година

Медведев е опасен луд. Ако нещо случайно стане с Путин, ще имате опасен луд с ядрени ракети.