88

Някой

преди 1 година

Добре,създания хранещи се от физиологията и енергията на други създания!Тук има цензура,в китай ли сме

87

Някой

преди 1 година

Защо скривате думата ***,няма нищо непристойно в нея!Това е факт

86

Някой

преди 1 година

Веднъж ни взимате данък от заплатата,втори път ни взимате данък от стоките и услугите,трети път данъци смет,имущество,коли и т.н!!!Аз питам какво вие ни давате отсреща!?Мизерия и недостоен начин на живот!Вие сте *** които живеят на гърба на обикновените хора,голяма част от която са в пъти по достойни и интелигентни от вас дупедавци!

85

Гост

преди 1 година

Защо не смете с домуса и шайка да излезете на улицата пеша? Колко много ви чакат със подарък златни обеци и безплатни дупки на ушите с помпа.

84

Махнат ли КЕВР

преди 1 година

Изват безувни цени на ток, парно, вода за битови потребители, бизнесът го разбра. И това са ангажименти поети от ГЕРБ и продължени от ПП. Само и само да докопат милиардите от План Възстановяване, който не е нищо друго освен План за РАЗРУШАВАНЕ на България. Преминаване на малката останала държавна енергетика в ръцете на ТНК-га западни, унищожаване на малък и среден бизнес. Целта е да не пригежаваш нищо и да си щастлив - Шваб. Статуквото и негласувалите ни водят към Пропастта - "Нулиране" Шваб.

83

Да се помни

преди 1 година

От приема в еврочакалнята при ГЕРБ започна инфлацията, поскъпване на ток, вода, парно, горива, унищожаване на ЮП и Белене, ангажименти закриване ТЕЦ-ове и премахване на КЕВР-СТРАШНО и 16 милиарда заеми, арбитраж в Париж неустойки Белене. ПП я продължиха със санкции евтини горива, безобразно теглене на заеми 20 милиарда - фиатни пари, и мантрата за еврото. Крайната цел е цифрово евро, следва смяна на документите ЛК с ИД-та и пълни биометрични данни. Служебното на Радев продължава същата политика.

82

Инфлацията

преди 1 година

Вместо да намалите спекулата и инфлацията, която започна от приема в ЕВРОЧАКАЛНЯТА при ГЕР, фиатните пари на ЕЦБ. Да спрете износът на печалби на чужди клонове,натоварвате народът, както винаги с "данъци". Защото отново бедните ще изнесат на гърба си ИНФЛАЦИЯТА, която при определени храни стигна СТО ПРОЦЕНТА. Всяка една услуга се вдигна минимум с ДЕСЕТ ПРОЦЕНТА, 6 услуги с десет процента, смятайте. А целта ви беше ДА КАЖЕТЕ, Че няма ИНФЛАЦИЯ при прием на евро, като изкуствено ВДИГНАХГЕ ЦЕНИ

81

ББ

преди 1 година

и г-на да сподели с проЗтите какъв бизнес развива,какви данъци плаща,колко работни е създал,какви проекти по ЕС е усвойл,къде е на Световната борса?ежедневно ни манипулират с казаното от "фактори"антрополози,професоркИ,доценти,платени от пАсолството и бабета ФлЮбени в тиквата!баста!

80

ББ

преди 1 година

До azя стара комунистическа пропаганда,на "бедният"руски лукойл плащате тока с данъците на гладните българи..за създалите България,плащали пенсионни ...нямате,не вие храните пенсионерите...с продажбата на създаденото от тях...сте милионери..забравили,че има Бог...и ръката на Бог...САЩ и Свободният Свят!два пъти седмично пр.м.ти с ограбеното от пенсионерите ходите в "чужбина"...гърция...на почивки...ак.те по четири пъти с ограбеното от пенсионерите...създали ви...дали ви шанс...да сте някой...

79

az

преди 1 година

Направо съм зашеметен от коментарите като ги чета. С право казват, че всеки народ си заслужава управляващите. То колко и да ти е акъла, щом си гласувал за тия. Вие какво очаквате, че може да се раздават предизборно кебапчета под форма на пенсии, увеличения и т.н вече две години подред, без после някой да трябва да плати сметката ли? Нищо чудно, като ви е толкоз акъла да гласувате за всеки който ви дава кебапче, сега да ви вдигнат и данъците. Лошото, е че покрай вас, и моите ще вдигнат.

78

Гризли

преди 1 година

Г-н Велев, защо обвинявате всеки друг , но не и вашите тъпоъгълни бизнесмени.Защо не признаете цялата истина на българския народ и да кажете причините,че вие и вашите 3% богататаши държат цялата страна в бедност и унижение.Не са виновни политиците за бедността а самите вие.Няма да ви се размине.Рано или късно ще ви дойде деня.

77

Анонимен

преди 1 година

Ами то данък богатство, отдавна трябваше да има, стига бедняците сме плащали всичко в тая държава. Богатите трябва да поемат своята отговорност за страната.

76

Алекс

преди 1 година

Ако и другите бизнесмени са с подобно мислене като този,нищо добро не я чака тази държава.

75

Анонимен

преди 1 година

Всички правителство до сега в това число и служебните изхорчиха сумата милиони народна пара за ненужни проекти в малките общини където нема нито болница имасамо една линейка. Изхарчиха се пари за физкултурни салони на бабите, еко пътеки, и пр. които не носят и стотинка в бюджета, че сега искат пак затягане на коланите.

74

Анонимен

преди 1 година

Въйййй, каква изненада ??? Ама верно ли, ва ?? А аз си мислех, че ша теглим заеми, ша харчим на корем, па който ще да плаща. Аз съм смутен!

73

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Бизнес данъци заплати доходи за едни има много а за други нямаааа

72

Анонимен

преди 1 година

Щом тоя сеяндурин го казва значи са ви го приготвили дебелия с котешката глава и сега ви подготвят. Ше ви го одмаат ич окото нема да им мигне.

71

Анонимен

преди 1 година

И от какво те страх бе Василчо, вие бизнесмените пак ще намерите начин да укривате данъци, както и досега. Или плащате осигуровки върху минимална заплата на работниците, или се правят фиктивни финансови отчети, с които фирмите се изкарват винаги на загуба. Да не говорим за редовните врътки и ДДС.. Данъци у нас плащат само балъците на заплата. Тъй че споко

70

ВМЕСТО НОВИ ДАНЪЦИ

преди 1 година

СПРЕТЕ СОЦИАЛА ЗА " ДЕЦА РАЖДАТ ДЕЦА"

69

А, светна им!

преди 1 година

Ами да си озаптят членовете, които плащаха за площадната революция и спонсорираха ПП, в противен случай ги очаква истински едноличното управление на Радев!