85

Анонимен

преди 1 година

сега е момента червения дракон да изяде мечето миша докато е слабичко и без играчки.

84

Анонимен

преди 1 година

Колкото и ние не даваме оръжие на украйна , толкова и тия не дават .

83

Анонимен

преди 1 година

Смее ли Китай да дава.

82

Анонимен

преди 1 година

Очакваме голямата вест, БАХМУТ освободен от НАЦИСТКО присъствие.

81

Анонимен

преди 1 година

99 - НЯКОЙ щеше да прави парад на 9 май миналата година а. Кой беше че не си спомням? - такъв като Паулус дето мечтаеш и той за парад във Москва. Е правиха парад 200 000 изпокъсани ДРИПАВИ есесовци.

80

Анонимен

преди 1 година

КИТАЙ НЕ ДАВА! - КИТАЙ ПРОДАВА. ТОЧКА. КАКВОТО ТРЯБВА НА РУСИТЕ ЩЕ СИ ГО КУПЯТ.

79

Анонимен

преди 1 година

АБЕ НЕ ЗНАМ КАК МОЖЕШ ДА СПРЕ КОМШИЯТА ДА НЕ ТИ ПДХВЪРЛИ НЕЩО ПРЕЗ ОГРАДАТА. ЕСЕСОВЦИТЕ ЗНАЯТ НО СА КАТ НА"С, РАНИ.

78

123

преди 1 година

До Малко за политика. Типичен пост за копейка. Що не кажеш някакъв факт, примерно колко е стокооборота Русия - Китай за 2022г. Защото е мизерен, а това какво се "очаква" то вие копейките очаквахте и Русия да звеме Киев за три дни, после за 9 ти май. Сега очаквате Китай да извади Русия от ла.iната в които е затънала. Няма да е зле да почнеш да разграничаваш мечти от очаквания.

77

Малко за политика

преди 1 година

Тази година стокооборотът между Китай и Русия се очаква да достигне 200 милиарда долара. И не се разплащат с долари, а с юани и рубли 50/50%. Така че за Китай Русия е голям търговски партньор, и така ще бъде и за напред.

76

Анонимен

преди 1 година

до 123 -- Верваме ти ! Слънцето ще изгре от запад -- ха-ха, хи-хи ! Тия неща ги бяха измислили за първия бонго президент на сащ и той ги повтяряше като нещо оригинално негово, българските селянчета също са захласнати ...

75

123

преди 1 година

Група копейки налазиха статията да обясняват как Китай нищо , че казват че са неутрални всъщност подрепяли Путин. Нищо подобно, на Китай не му дреме за Русия. Китай иска слаба Русия , защото новия свят е двуполюсен. Запада от едната страна и Китай от другата. Русия е треторазрядна регионална сила и няма работа между големите играчи. Ако в Русия след Путин не се намери някой нормален да управлява , бъдещето и е Северна Кория .

74

бай Пешо

преди 1 година

да де, ама точно така: Китай официално няма да предоставя оръжия на Русия нито сега, нито в бъдеще. Таа работа с китайското оръжие ще я върши КНДР, и не в бъдеще, ами сигурно още в този момент :)

73

456

преди 1 година

Може да не дават оръжия, но да дават ЗАЕМИ, с които се купуват Оръжия. Какъв е проблемът?!

72

като запада

преди 1 година

Човека гледа как говорят на запад и им подражава. (Имайки наум минските съглашения за които след баба Меркел всички се изредиха да казват че е било лъжа за печелене на време!)

71

от източника

преди 1 година

Китайците яко са налазили Сибир. Местните руски корумпирани "управници" им позволяват всичко срещу жалки бакшиши. Москва е на седем, осем часа разтояние и на практика не може нищо да направи от тази дистанция. Даже не се опитва и си трае, за да не се разчуе какво падение претърпява по този въпрос. Обикновеният руснак по исторически причини никак не харесва китайците и едно такова развитие никак не му харесва.

70

Упс до 91

преди 1 година

Така е. Само Китай има реална полза от тази вайна - изтощават се Нато и Русия , както и ЕС. Китай се опитва да изтържува Тайван , но не знам дали ще му се получи!

69

Путин е най-великият

преди 1 година

терорист-убиец на жени.Крадец на чужди деца .Търсен от Международен криминален съд за трафик на деца. По случай Велики Петък да го разпънат по руски обичай с руска тройка коне.

68

Ци Ган Ин

преди 1 година

И да знаете, че никога не лъжа !

67

Анонимен

преди 1 година

" ...и няма да дава и в бъдеще" ха-ха-ха без да чета предните коментари зная какво са драскали pycopoбитe.

66

Анонимен

преди 1 година

Бай дън е престъпник, това го писах по коментари в ютюб. Вчера чета в yahoo news, държавен служител, стенограф на белия дом свидетелства че бай дън е престъпник -- имал доказателства, самият той не може да дава лъжливи показания пред фбр защото отива директно в затвора.