22

ББ

преди 1 година

гледаш уплашено?плюхте в лицето на Българите като опитахте да ги ограбите с...3 милр. през брокера на славчУ!дпс ви вкара този път с прехвърляне...те и на атака прехвърляха...и на възраждане прехвърлят...продаващи бг турците!

21

Алекс

преди 1 година

Вълчев,имахте възможността на практика да съставите идеалния кабинет.Айде,нема нужда от теория.На маса с напитка всеки е голям специалист.

20

78ст на вятъра

преди 1 година

ще ви спирам безсмислената телевизийка,пр0дажници! Писна ми от вашите политически експерименти! Вярно казваха хората,че се отчитат на Росенец и целуват ръка на хидроинджинериту в сараите!

19

Анонимен

преди 1 година

Преместихме "Шоуто без Слави" в парламента. Като не ни гледате за 78 стинки, ще ни гледате у парламента. Ще ви забавляваме със смешки и каламбури от трибуната. Няма не искам, няма недей. Партийната субсидия върнаха ли? Слави декларира ли офшорките?

18

Анонимен

преди 1 година

Това ще бъде нелегитимно правителство -- неговата агенда се диктува от фашингтон, това което говори този неориентиран човечец, да си сътрудничите по някакви задачи = все едно го легитимирате и ставате колаборационисти. Това няма да им попречи да източват пари от бюджета за американската война в украйна, която, вижда се с невъоръжено око ще бъде загубена от украйна и тя ще приключи като държава.

17

dakotabg

преди 1 година

Те,защото осъзнават,че е отговорно да създаде правителство,за това първия работен ден,не направиха нищо по единствената точка!Ама писаха надница!На другия ден-1-3 мин.работа(присъствие)-и пак надницата и сега са на работа в сряда...Ама ние защо сме от вторник,да го ***

16

Lina

преди 1 година

Станали почти на 60 г , а достойнството им на разпродажба , за общо ползване , който плати. Тъжна картинка

15

Анонимен

преди 1 година

Колко умело Борисов върти опашката,заблуждава простолюдието.Не търси хартиената коалиция деректно,защото народа щесе въздигне лошо,защото народа знае че вотът е откраднат от герб и дпс бсп.Затова сучи маже Бойко със ПП ДБ и ще каже после че те неискат правителство и ще зглоби набързо кабинет с хартиената коалиция.Не искаме вече да бъдем измамени.Никой неможе да задържи протестантите този път,ще стигннем до непредвиден край.Народа чака.

14

Надя

преди 1 година

А идеалния вариант е един народ да не се подава на пропагандата,да има непоносимост към всякакъв вид шарлатания , да гласува и да мисли за кого си дава гласа на изборите.За съжаление българите никога няма да стигнат до този вариант,защото не малка част са доста елементарни и безотговорни.А да си кажем истината и да не се правим на това което не сме

13

Анонимен

преди 1 година

ДПС 2 са ИТН-то

12

ПроСоТо

преди 1 година

Леле!!...Имало и "ИДЕАЛЕН кабинет" ?!...Въпроса е:-Идеален ЗА КОГО ?

11

Анонимен

преди 1 година

Когато Доган гостува на Славуцата, Славито и сценаристите го гледаха зяпнали с отворени мандибули и го слушаха, все едно че им говори Всевишният Господ Бог

10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - както казва номер Осем, явно ДПС си е сложило ИТН-то за пълнеж, да имат повече дупетати но ДПС под прикритие или както ги наричат ДПС 2. Не знам с какви очи рошавия ще лъже и маже.

9

Анонимен

преди 1 година

НАРОДА НЯМА ДА ПОЗВОЛИ НА БОРИСОВ ДА УПРАВЛЯВА СЪС ХАРТИЕНАТА КОАЛИЦИЯ.НАРОДА ЩЕ ДОПУСНЕ САМО ПП И ДБ ДА УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ..

8

Анонимен

преди 1 година

Както винаги ДПС печели: вкараха си ДПС-2 (ИТН) в парламента, като в късните часове на изборния ден, като видяха че са на кантар, им преляха свои гласове чрез контролиран вот! Така спечелиха още 11 депутата в ДПС-2, докато, ако не го бяха направили, ДПС щеше да има само още трима депутати повече

7

Така ще е

преди 1 година

Славито си клати краката на диванчето и си брои милионите от Лойко Тиквата, пък вие го обиждайте колкото си искате, за он - дъжд вали.

6

Анонимен

преди 1 година

Дпс вкара итн.

5

Анонимен

преди 1 година

БОРИСОВ НЕ ИСКА ДА УПРАВЛЯВА СЪС ПП И ДБ.ТОЙ Е МРЪСЕН ИВ ЧЕРВАТА.ИСКА СИ ХУНТАТА БСП ИТН ДПС.ТОЗИ ЧОВЕК СЪСИПА БЪЛГАРИЯ И ИСКА ДАЯ ДО УНИЩОЖИ.

4

Hilarious

преди 1 година

Взеха си субсидиите и с купени гласове си спечелиха 4% и сега са в Парламента отново, да говорят врели-некипели. Рошко Йорданов, оня другия и тоя третия.

3

Както е казал

преди 1 година

великият Антон Чехов в своя пиеса - "Умният обича да се учи, а глупавият да поучава"