32

фен(бивш)

преди 1 година

Тейко ти не знаеше ли,че в Канада,за теб е по-добре,да тренираш,художествена гимнастика.НЕ СЕ ПРАВЯ на,,интересен'',но РЕША ЛИ НЕЩО,ПРАВЯ ГО!

31

До 30

преди 1 година

Българинът е неспособен да се гордее с някого или да каже "Браво", винаги търси да оплюе, омерзи и унизи, за да се чувства самия той по-добре

30

Анонимен

преди 1 година

Чета коментарите и се чудя-как от разкказът за една гимнастичка направихте политически спор. От всичко разказано, това за емигрирането в Канада ли се оказа най-важно? Де го чукаш, де се пука. Така казва поговорката.

29

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

преди 1 година

ТАМ КЪДЕТО СЪМ ДОБРЕ----ТАМ МИ Е РОДИНАТА!!!/...лат.поговрка/

28

Анонимен

преди 1 година

Руски *** чеченеца, тошо куката и емилито. Руски пържени мозъци. Целия бял свят бега от Русия с 300, оня се кръстил чеченеца. Бахахахаха

27

Илияна Раева съм

преди 1 година

Поредната, която се пробва да се изкара известна на мой гръб. Имаше дори една, която от жажда за внимание скочи от един блок.

26

До 15

преди 1 година

Тротинетките и чеченците копират модел на поведение от вашите общества - инфлуенсъри, които за пари и популярност да готови на всичко. Тях не бъркай с останалите българи, които са в пъти по-нормални от американците например.

25

Анонимен

преди 1 година

Те ни беха емблема на нацията художествените гимнастички, както ни беха емблема борците и щангистите, много напред бехме в този материал :)))

24

До емигранд

преди 1 година

Е, защо всички "щастливи емигранти" навирате противните си мутри в този сайт. Чатете си с щастливите ви нови хора, а нас българите оставете на мира. Нещастници сте, които търсят внимание. И страшни комплексари. Всеки седнал да пише, че изкарвал пари. Абе, роби прости, да не мислите, че в България сме по-зле от вас.

23

Справедлив

преди 1 година

До емигрант от 27г. Стой си там , където си и не се наричай Българин. Продажниците не могат да имат мнение за истинските Българи и не трябва да имат права по въпроси свързани с България.

22

Справедлив

преди 1 година

Няма нищо по-лошо от това да помислиш да напуснеш Родината си. Всеки напуснал България не може да се нарича Българин и не трябва да има никакви права по въпроси,свързани с Родината ни.

21

емигрант от 27год

преди 1 година

До Анонимен10. По себе си ли съдиш ,че не са станали чергари?Изобщо не се чувствам чергар, а достоен човек с достойна пенсия в чужбина.

20

Анонимен

преди 1 година

Набремето имаше борба, щанги и гимнастички, гордеехме се много с чедата на Нешка Робева

19

Анонимен

преди 1 година

До Христо... Знам за много, много родители, отишли в чужбина и живеещи много, много зле.Никой не знае, какво е писано ще стане.

18

?

преди 1 година

А Наско Раев имал ли е право да говори или само е скимтял под полата на Илиана Раева?

17

Христо

преди 1 година

Жалко за родителите, но хубаво за момичето. Все пак тя е в националния отбор. Всяко зло за добро. Те няма да успеят в живота, но дъщеря им е успяла. Няма нищо по-хубаво от това децата ти да живеят много по-добре от теб.

16

До ЛБГТ!

преди 1 година

Стига с това номадство.Цяла Италия плаче от налазилите я номади-шарлатани.. Скоро и България ще плаче..

15

До До 4

преди 1 година

Тука сте останали все Ентелекти - от тротинетки до чеченци.

14

Ученика

преди 1 година

Мама спира тати само ако има друг чичко...

13

До Браво!

преди 1 година

Стига с тия патриотични простотии. Света не свършва на дъжавната граница.