30

Анонимен

преди 1 година

Най-тъжен ден е и за българите, щом Рашидов още си прави устата да възсяда председателското място! Един корумпиран турчин!

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 30 - Ти не ги решаваш тея работи. Не съди...

28

Християнин

преди 1 година

Тъжен ден си е. Преди няколко дни гледах интервю на Полина Златарева с г-н Асен Василев. Така и не разбрах, дали те ще подкрепят правителство на Герб. Тя, жената го пита три пъти дали ще го, а той дори и три пъти й отговори, че няма. Ами, щом се харесват двамата, нека да се вземат. Нищо, че тя е от Герб, а той от ПП. Честити Великденски празници.

27

Анонимен

преди 1 година

Тъжен и дори трагичен ден за вярващите, защото се свързва с предателството и подлостта между хората, чиито грехове Исус е приел да изкупи със страданията си. Но съдейки по долните коментари, не си е струвала много саможертвата...

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 27 - По-скоро е един. Преди имаше некъф дето публикуваше глупсити от 10 имена, но по-дурги теми и беше с IP на А1.

25

Анонимен

преди 1 година

Хайде кажете, че няма нарочно НПО, което пуска един и същ тролинг на християнските празници да драска безумия. Става въпрос за тоя едеот с женските "никове"

24

Анонимен

преди 1 година

Колкото и глупости да изпишеш, няма да промениш нищо.

23

Доротея

преди 1 година

Спoред стaро църковнo пoверие, на кoйто правocлавен нe му стaва члeна, тpябва пo зaлез cлънце дa гo нaмаже oбилно c миpо oт мaнастирско кaндило и дa изpисува c oргана cи кръcт въpху икoната нa Архaнгел Михaил, зa дa сe cлучи чудo и дa полeти инcтрументът му нaгоре кaто rълъб към Рaйските селeния в имeто нa Отцa, Синa и Свeтаго духa.

22

До мо де ра то ра

преди 1 година

Уpoд,дали ще платиш същата цена като 3.желeф за "коментарите "

21

Юлия

преди 1 година

Иконите са двери към призрачни селения. Затова никога не заставайте гол пред икона, за да не се вгледа Сатана в органа ви и да го изсуши.

20

Цветелина

преди 1 година

Старо поверие гласи, че ако чернокоса първородна девица пръдне върху икона навръх Разпети Петък, тя става вредоносна и убива притежателите си.

19

Анонимен

преди 1 година

До Християнка - Какво се случи в живота ти, че те превърна в такава жалка карикатура на човек?

18

Жорко

преди 1 година

Учили са ни, че Иисус Христос е покровител и пазител на хомосексуалните хора. Пратен от Господа, за да ги брани.

17

Анонимен

преди 1 година

До Християнка - Какво се случи в живота ти, че те превърна в такава жалка каикатура на човек?

16

Анонимен

преди 1 година

До x - Мързелив си ...

15

x

преди 1 година

Как ще е вай-тъжния веее....Днес е първия ден от четири почивни дни, в които няма за робувам от 9 до 5 и ще си правя каквото поискам. Свобода.

14

Християнка

преди 1 година

На днешния тъжен и свят ден е прието да се ходи на поклонение в Светата Рилска обител като се водят непълнолетни мъжеложци в дар на духовните служители, а на игумена се носи млечно теленце за принасяне в жертва на Добрия Бог. Топят се с пръсти в кръвта на закланото животно и се рисуват кръстчета по челата на вярващите миряни. След курбана, Негово Високопреподобие гадае бъдещето по петната връз чаршафите и тълкува миналото по подредбата на оглозганите кокали.

13

Учуден

преди 1 година

Винаги съм се чудил,защо БПЦ никога не е организирала Форум на живо.Попитай ги нещо,и те веднага ще те излъжат.А ако намесиш и ,,Божието Писание" в разговора,може дори и да те нанатемосат.Един много пиян поп преди години се опита да ме свали насила от градски автобус за да се качи той,ама аз бях младо и здраво и не се дадох,и една жена като го видя какво прави,взе че слезе заради него да му освободи место.А той,пиан на куче и псува хората около него.по едно време ме забеляза и ме ,,анатемоса".

12

Асан

преди 1 година

Харе Кришна Харе Рама :)))

11

Анонимен

преди 1 година

До Помощ! Помощ! Помощ!-НАИСТИНА ИМАШ НУЖДА ОТПОМОЩ АМА СПЕЦИАЛИЗИРАНА