18

лекар

преди 1 година

Днес медицинските професии са непривлекателни за младите хора.Разбираемо е.Например при една катастрофа идва служителят на КАТ записва данните на участниците в катастрофата изследва шофьорите с Дрегера и толкова. Той е държавен служител и трудът му е оценен като първа категория труд.Работещите в спешна помощ които оказват медицинска помащ са трета категория!Кажете ми една единствена причина която да мотивира гимназист да учи медицина.Аз не намирам такава!

17

Анонимен

преди 1 година

Сатанинската Зла Огранизация хем иска да затрие до 2030-та свръхнаселението на планетата да прави The Great Reset ,хем не й достигали работници...Как ще достигат като ги умори с изкусвено създадения в лаборатория ковид?Здравните работници са на първа линия и първо те го отнасят.

16

До 1

преди 1 година

За всичко си прав, но да не забравяме и тези , които слагат стендове на поразия примерно. Там освен всичко, дали се оплаква от парите?

15

анонимен

преди 1 година

Не съм казал ниско платена, а не кой знае колко. Има доста разлика. Тези с космическите заплати са малко, както е и другите професии. Иначе в сравнение с отговорността в сравнение с други, да твърдите, че са добри, не е сериозно. Буквално младите казват мога и по-лесен начин да си изкарвам парите. Аз сравнявам работата им с шофьорите, професионалните, дето са в риск да прегазят някого, нащрек нонстоп, ругаят ги, и да не мислите, че са много платени....

14

Погребален агент

преди 1 година

Няма да има недостиг. Защото няма да има кого да лекуват. А българите отдавна ще сме преминали отвъд.

13

Няма да се боите

преди 1 година

Няма да се боите Файзер ще решат проблема с ваксина....

12

Анонимен

преди 1 година

Ами на запад назначаването на бивши колониални субединици е довело до тсм много да напуснат или емигрират. В ОК нисшите медицински работници са някакви цветни мързели, а за капак сестри от Филипините. Да ме извиняват, ама са като мухи без глави, само се въртят като прдливи и симулират, че вършат нещо. Инче за по-цветните няма какво да ги коментирам. А в Индия можело да станеш лекар за 3 години.

11

Име

преди 1 година

До 1, Че е трудна, така е! Но да твърдите,че е ниско платена, не е вярно!

10

MaйMyнaтa

преди 1 година

Без да съм чел коментарите отдолу, ги подкрепям.

9

Анонимен

преди 1 година

За "ваксините" стана ясно, че от нищо не пазят, всички "ваксинирани" изкараха ковид по 4-5 пъти. Тези, които починаха- починаха от "ваксините" и от неадекватна болнична грижа, от ковид никой не е починал- водещи патолози от цял свят публикуваха в авторитетни издания. СЗО трябва да се закрие с решение на международен трибунал, а Гейбрейсус да бъде осъден на смрт за умишлени престъпления против човечеството.

8

Анонимен

преди 1 година

Забелязвате ли как СЗО оправдават покачващата се продължителност на живота след всички войни ПСВ, ВСВ и предхожащите ги с тяхнта(СЗО) работа, а не заради войните и достъпа на всички до здравеопазване и лекарства.

7

Анонимен

преди 1 година

Шефът им Тедрос да обрули от палмите няколко сънародника да водят световното здравеопазване.

6

СЗО ли?

преди 1 година

Тази частна фондация изби милиони в това число лекари и сестри, а сега викат като крадеца:Дръжте крадеца!

5

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се мисли как да не се разболяват хората а не как да се лекуват.

4

Анонимен

преди 1 година

Умните напуснаха а ваксинираните измряха

3

Анонимен

преди 1 година

Защото уволниха хората, че не искаха генно модифицирани ваксини!

2

Анонимен

преди 1 година

Нормално нали ги ваксинирахте(евтанизирахте) и само стимулирате най-пропадналите държави да увеличават населението си.

1

анонимен

преди 1 година

Недостигът ще е все по-голям, защото това е трудна, крайно неблагодарна и не кой знае колко платена професия, а да не говорим, дето повечето си въобразяват, че всичко е лечимо и докторът вечно е виновен, всъщност рядко има някаква вина, НО ТАКА Е УСТРОЕН ЧОВЕК, ДА ИСКА, ДА ИСКА.......