299

българин

преди 1 година

А бе поживяли сме, видяли сме... Навремето 80-87 също нямаше инфлация, и нашият строй цъфтеше и беше по-добре от загубилия запад... Тия изфабрикувани новини си ги знаеме... Жал ми е за обикновените хора в Русия... Пак те ще го отнесат

298

Анонимен

преди 1 година

Абе те руснаците с си екстра, но откъде ще дойде гражданската война другата година, никой не знае.

297

Сата НАТО

преди 1 година

В Русия има пазарна икономика и стабилна финансова система. Затова и рублата не поевтиня до 200 рубли за долар както се надяваха на Запад -----///------ Поевтиня до 130 рубли за долар. Върнаха я с цената на двойни лихвени проценти. Освен това Просията ограби един куп западни компании и конфискува на практика самолетния парк, състоящ се от Боинги и Еърбъси. Но всичко това само ще забави неизбежния крах.

296

Сата НАТО

преди 1 година

Заплатите в Просията са по 30 000 рубли (700 лв). С празни джобове каква инфлация може да има? И по-зле ше стават.

295

Анонимен

преди 1 година

Ниски цени, сигурно умишлено поддържани от Кремъл, за да не предизвикат граждански бунтове?

294

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече санкции, толкова по-зле за нас.

293

Не е същото

преди 1 година

До Рибентроп-***: В Русия има пазарна икономика и стабилна финансова система. Затова и рублата не поевтиня до 200 рубли за долар както се надяваха на Запад.

292

Банкеръ

преди 1 година

Инфлацията е следствие от действията на Федералния резерв,ЕЦБ и БНБ с цел ограбване спестяванията на населението и фирмите.Тъй като Руската централна банка вероятно е напечатала по малко пари без покритие инфлацията в Русия вероятно е по ниска,но това едва ли вълнува някой със спестявания в Абсурдистан.Значи,когато гражданите се осъзнаят и си поискат парите от банките,БНБ ще се озъбят и 97г ще ни се стори приказка.70млрд спестовни влогове са изкушение за всеки ръководител на Банка,където и да е.

291

Слава на Русия

преди 1 година

Свалиха инфлацията до 4%. А според западната пропаганда трябваше да са много зле. На кого да вярваме?

290

Червен каскет

преди 1 година

Днес са забелязани тълпи немски и английски пенсионери с бохчи в ръце да се навъртат около източната част на Бахмут с надеждата да благоденстват в новия руския рай!

289

тия па

преди 1 година

то за него винаги си е било евтино бе :)

288

Анонимен

преди 1 година

Докато не видим Путин обесен на електрически стълб, положението няма да се подобри! Наглият рептил причини световна криза, активно унищожава православието и собственият си народ.

287

Анонимен

преди 1 година

По всички граници на раша тълпи от емигранти желаещи да си живеят живота в този рай

286

Анонимен

преди 1 година

В Русия живот си живеят, а тук Мордор пак... къде ни набутаха...

285

Господ гледа

преди 1 година

Сатаната Путин дори на Коледа и Великден не спира да пали и граби Православни земи!

284

Анонимен

преди 1 година

Кажете за Зеленски и Кулеба превзеха ли вече Кремъл? Оставете ги руснаците те са умряли от глад,жажда нямат хляб вода ток скоро ще ядат трупове.кажете за брдатото еврейче изпроси ли танкове ракети? Кога отива на фронта?

283

И Русия да загуби

преди 1 година

Пак остава малкия проблем на ЕС, че икономикатана ЕС и в рецесия и ЕС е обеднял ..

282

Понеже

преди 1 година

Икономиката на ЕС и България процъфтява просто! Никога не е била толкова силна, толкова ниска инфлация, нама проблими в ЕС никакви! Затова трябва да се занимаваме само с Русия!

281

Демократите

преди 1 година

Са свръх загрижени за руската икономика! Имам чувството че живея в Русия, защото западните медии ме информиран само за Русия но не и за ЕС и България?! Защо така? А нашата икономика? Не би ли трабвало да ни интересува тя на първо място?? Или Русия е па важна за нас от всичко?

280

Иван

преди 1 година

Населението на България не е ли 6,8 милиона души?