235

ББ

преди 1 година

ам копейкин попитал азис...къв да е рефрена на ***...набарай го...набарай го!ще набарате на Българите...ятагана...слуги на ограбващ Народа на България!кой купи на костя минизамъка на брега на Варненското?какво е работил копейкин и какви доходи е декларирал?какви данъци е плащал?

234

Анонимен

преди 1 година

Доколкото чета от медиите, ГЕРБ и ПП-ДБ внасят закони в НС. Та 49-то НС не е все още конституирано, къде внасят тези закони? Не зная да има и ПГ на двете коалиции... Сигурно ББ е разговарял с лидерите на ПП и ДБ и с тях са оформили резултатите от разговорите във вид на закон...

233

Анонимен

преди 1 година

Питат Азис - Ти гласува ли за ПП/ДБ - Чак такъв пдрст не съм...

232

ББ

преди 1 година

До Анонименами да...борисов никой и по никакъв начин не можеше да го докара в Парламента на Българите...ще се отчита на...матрял...парламентарна по дпс-гроб-раша...е и обърка рейса!доган-борисов смазват от 30 г. Парламентаризма в БГ и през гешев ни убеждаваха,че можете да крадете,убивате,да не плащате данъци...и сте защитени...грешка...животоопасна...САЩ и Свободният ви го гарантират!!!

231

ББ

преди 1 година

Живеем в глобален Свят,война е и времето на компромисите е свърши,путин е обявен за военопресъпник какъвто е,тръмп за мафиот и крадец!...доган и борисов с вебер още си вярват,че са недосегаеми!Война е!...сега започва,избирате страната ...и компромиси няма да има...Бог да пази САЩ и Свободният Свят,мечтата на децата ви!

230

Анонимен

преди 1 година

От Парапетните политици удара е срещу парламентарната демокрация с искането им за ротационен Председател на Народното събрание.Председателя е с най-голямата власт в държавата и ако е на ротационен принцип властта му се размива между партиите, икономическите групировки, президента и на практика се прелива към стоящите в сянка. Това е пътя към налагане на Плутокрацията. Някой я наричат комунизъм, други либерализъм, но има и други имена. А това дамо у нас ли е. Плутокрация или гражданско общество.

229

Анонимен

преди 1 година

Който приеме реабилитацията на комунистическия милиционер-политрук Борисов, е просто пълен иддийод.

228

ПиноКИРО ДжеПетков

преди 1 година

Дреме ми на кодовете за машините. С ГЕРБ ще ви таковаме в онаковото по канадски. Имаме опит. Ако трябва - ще включим и Ленчето.

227

Анонимен

преди 1 година

Леле, тия идииииотииии пепетията и гробарите, ако се оженят - гласувам за Възраждане.

226

Юсуф

преди 1 година

Няма лошо. Искат да позахлебят хората. Де с евро де с долари. Пък който е сиромах кьопеците го яли.

225

Една монета е

преди 1 година

Направиха голямо евроатлантическо семейство . Кой мъжа и кой жената не знаем ама жална им на поданиците .

224

Анонимен

преди 1 година

Вие не разбрахте ли. С вчерашното кратко заседание на Народното събрание и дългите разговори в кулоарите, демократично избраните представители на хората биха една пета на резидента. Кой разбрал, разбрал.

223

Анонимен

преди 1 година

Гласуваш за Кирчо и получаваш Къро и Бойко.Гласуваш за Бойко и получаваш Пеевски и Кирчо.Накрая всички ти показват един среден к.ро и те пращат на къра да копаш окопи и да си роб на чужденци.Честито на гласувалите,т.е. гладувалите!

222

Анонимен

преди 1 година

Орбан беше прав.Виждате ли?Ха,сега честито на гласувалите да стават пушечно месо!Които оцелеят ще плащат до живот 5-звездни хотели,в които не са стъпвали!

221

240

преди 1 година

...защото само така могат Взаимно да се контролират!!! Иначе се самозабравят.

220

Анонимен

преди 1 година

Взели са близо милиард подкуп,за да ни вкарат в чужда война.Гръм да ги удари!Сега заедно ще изнесат държавата на безценица.

219

А ха

преди 1 година

Дано Не само показват, че има разум, Ами действително да има Разум! Иначе държавата бързо отива в прегръдката на Възраждане.

218

Упс

преди 1 година

Мирното съвместно съществуване на ГЕРБ и ПП е в полза на Държавата и това е Правилният ход! Останалото е Ограничено и Тесногръдо мислене!

217

Анонимен

преди 1 година

До Ангеларий И аз. Само не разбрах на сватбата ПП-ГЕРБ кое е булката.

216

Пепетияк

преди 1 година

Ние сега се сродяваме с ГЕРБ, а после ще направим една мощна партия - "ПЕПЕГРАБ". И вече ще печелим всички избори. Даже ще публикуваме резултатите предварително.