8

Tihomir

преди 1 година

Щял да махне Радев от кошарката. То добре че е Радев, че иначе да бяхме оттекли в канала до сега, с такива желаещи да работат парламентаристи.

7

Инженер

преди 1 година

Едва ли съм чел нещо по-смешно от това. Сигурно разбирателството се състои в това, да работят по 1 - 2 минути на ден, докато останалите българи се трудят по 8, че дори и повече часове. Следващиото по-смешно нещо ще е, ако мултакът каже, че изобщо не са почивали през празниците, а са търсили разбирателство. Такива са българските политически лидери, известни като мента, мутра, техноимпексова, мусито от ДПС, копейкин и ВЕЛИКОЛЕПНИТЕ българи от ХАРВАРД.

6

баба мара

преди 1 година

240 селски дяволи не са там за заплати а за да лобират за бизнеса си в нс нямагладни и жадни едни и същи се въртят с години и не се махат затова е 40 процизб активност и при 26 или 24 проц кои кого е победил затова не гласуваме защотоне може да ви гледаме толкова сте отвратителни

5

Анонимен

преди 1 година

Няма лошо. И аз съм да пращането на аyтистчетата на умнокрасивите на фронта.

4

Анонимен

преди 1 година

В парламента ще има разбирателство, защото гладните въшки трябва да захлебят, а и спонсорите да си избият инвестициите в партийни проекти. Едва ли има много от влезлите депутати да милеят и да имат идеи за просперитет и благодарение на България, по скоро са изключение. В НС е парад на съмнителни, криминални типажи.

3

Анонимен

преди 1 година

Всички партии да се обединят и с разум, и компромиси, да игнорират шарлатаните от ПП. България никога няма да просперира с ПП във властта.

2

няма да има

преди 1 година

правителсто. ПППП взеха 1 млн дарения, сега хората си искат парите, ама няка как, Борисов ги зкопа. Затова ще се инатят до последно. А на другите избори се очаква герб да ги изчегърта.

1

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

За България