26

Анонимен

преди 1 година

Реабилитиран? По какви точно ОБЕКТИВНИ причини е бил реабилитиран, защото като видим последствията и не се сещам. А се питам, защо трябва някой да бъде убит преди законодателството да се сети, че някой заплашващ с убийство и палещ коли не става да се разхожда между хората.

25

баба мара

преди 1 година

този не трябва да излиза ще убие още някого това е сбъркана днк и е многоопасен

24

Анонимен

преди 1 година

Никоя заплаха, не е случайна!

23

Анонимен

преди 1 година

Тоз пищов да беше си го държала в кобура между краката. Нямаше да се случи нищо.

22

Анонимен

преди 1 година

Тази овенна има ли мозък? Естествено, че е знаела.

21

Анонимен

преди 1 година

Пускайте герберчето. Излежа си ареста. Заради някаква Мата Хари му пречите да бъде гербер.

20

читател

преди 1 година

Минавам само да кажа какво прочетох на едно друго място: на един човек МВР му конфискува току-що купен джип, след което го дръжи като "доказателство", а през това време шефовете на полицията го карат в продължение на години. Собственикът получава глоби за техни нарушения. Тука пък четем как някаква военна си оставила оръжието, че да може убиецът да го вземе, да излезе и да убие. Бил реабилитиран след закана за убийство и палеж. Все едно нищо не е било. Е ми какво очаквате от такива?

19

Сайга 12

преди 1 година

Служебното КНО (и боеприпасите) се получава докато е необходимо за съответните СЛУЖЕБНИ задачи. Наряд, сменен охранителен график, охрана на физически лица, охрана на ценни пратки и товари, конвой на задържани лица до съответното място за лишаване от свобода и пр. Записва се в дневник, и се връща ВДНАГА след приключване на дейността. Хайде сега и за сътветния командир на въпросната да се самосезира военна прокуратура!

18

Анонимен

преди 1 година

Тук само се разрежда натрупаното напрежение и се притъпява нормалната човешка чувствителност.Все още има места по света ,където се прилага публичен линч,но за какви престъпления?А и затворници се пращат да воюват...тежко и горко,когото срещнат.

17

Анонимен

преди 1 година

Преди няколко дни писахте, че Калоян заплашил жертвата си, че това ще бъде последният й 8 март. Сега пишете, че тя го е напуснала на 28 март. Пък междувременно той живеел с друга на семейни начала... Знаете ли въобще какво пишете?

16

Гошо...Тъпото

преди 1 година

В село Черньово -ихтиманско,майка му била...кметица от Герб. Тя сина си не успяла да...възпита да стане...нормален човек,хванала се цяло село да...оправя.

15

Анонимен

преди 1 година

До АнонимеН, при Вагнер 1 убит цивилен сваля присъдото с 1г. За дете - 2г.

14

Анонимен

преди 1 година

До То остава и да не, не баш, ако е примерен затворник, след 13г. е на свобода. 2 работни дни=3 излежани.

13

Нещо не е наред

преди 1 година

Как така убитата жена го е напуснала на 23 март,пък той живеел на съпружески начала със военната Йордана Соколова?Пак нещо не сте разбрали май!

12

АнонимеН

преди 1 година

ВАГНЕР: ТОА ПА АМАТЬОР, НЕМОЕ ДА НИ СТЪПИ И НА МАЛКИЯ ПРЪСТ ПО БРОЙ УБИЙСТВА НА ЖЕНИ В УКРАЙНА !

11

Анонимен

преди 1 година

Тези от А1 колко хора заробиха с договори алчни мошеници, да се избиват едни с други напълно заслужено.

10

До АнонимеН

преди 1 година

Много си зле във всяко отношение!

9

Анонимен

преди 1 година

Ама пуснете доброто момче да хапне малко агнешко по празниците бе! Бреййй какви лоши хора. Пък и до Дубай му се ходи на Калоянчо, човешко е!

8

АнонимеН

преди 1 година

КАЛОЯН В СЪДА: НАЧИ ПУТИН МОЖЕ ДА УБИВА, А АЗ НЕ! ДВОЙНИ СТАНДАРТИ!

7

То остава и да не

преди 1 година

Остава в ареста , не ме занимавайте с този смъртник ще излезе след 20години (заради смешното ни законодателство) и вече ще е дърт пръч преееееееа си живота прoст мъж!!