15

Анонимен

преди 1 година

От кога " джентълментското споразумение" се равнява на вярно с конституцията?

14

Анонимен

преди 1 година

Надето я харесвам като жена, но като политик не става за нищо, Гешев я оправи с букета. Дано и аз

13

До 13

преди 1 година

аз пък вчера прочетат раздела за Парламента, и никъде не пише, че трябва да е от първата партия. И не е противоконституционно, а е много разумно предложение. Браво на ПП и ДБ.

12

И какво стана

преди 1 година

Жената е с диплома за юрист, но не е чела Конституцията. Сега да си каже за колко си купи дипломата или кой и я подари.

11

Ха-ха

преди 1 година

Щом на Гаргамел секретарката казва така, значи е вярно

10

Да не се излагат

преди 1 година

нашите народни избраници, а да изберат председател и ДА ЗАПОЧВАТ ДА РАБОТЯТ! Имат много работа за вършене, държавата е в криза, те председател не можели да си изберат! Ами да напишат на 240 листчета имената на всеки един от тях, да сложат листчетата в една кутия и да вземат някоя м.мунка от Зоопарка или папагал от някой латернаджия, та да бръкне и да извади едно листче. Чието име е написано там, той да стане председател!

9

Анонимен

преди 1 година

Споко, видя се колко ви е юридическата грамотност. Нула пресечена на две!За ПП-ДБ и 77 присъдружните ви компании Конституцията е амбулатна хартия с драсканици! Що не ходите да пържите картофи, за закотодатели не ставате!

8

Анонимен

преди 1 година

Докато не чуя и другата култова юристка - Деса от Дулово - не одобрявам!

7

Аз само да попитам

преди 1 година

Коя е тази която дава акъл за законност ? Някаква секретарка , инсталирана за министър който реално не свърши нищо. Тя говореше подобни неща за назначеният от тях шеф на КЕВР които Конституционият съд махана.Тази госпожа е жалка и некомпетентна и е време да се махне от политиката, защото не дразни само мен, а още много хора.

6

Анонимен

преди 1 година

Така парламента ще работи само за да си избира председател. За два дни каква работа свършиха народните избраници и каква заплата ще получат.

5

Маргарита

преди 1 година

Да, за разлика от Закона, който предлагаше жената на снимката, предложението на Асен Обратния не е противоконституционно, но е срещу традициите и политическия морал. Питам се, дали умнокрасивитета от пп+дб някога ще предложат нещо нормално и юридически издържано? Не вярвам, с юристи като бойкикев-без ден трудов стаж, жената зад щанда с умения на негова секретарка и оная на парапета очевидно нямат нужните юридически познания и работят по поръчка на маджо, бобока, черепа и т.н.

4

Майко мила

преди 1 година

Тези вместо да очовечат пп-тата и от популисти да ги направят що-годе приемливи политици, става обратното. Пп-тата с хлапашките им идеи заразиха дб-тата. Е, явно не всички, а тези с по-оскъден мисловен багаж. Ако така продължават ще в много просто. На следващите избори ще са маргинална сила с няколко десетки хил гласа в София и Пловдив.

3

Майора

преди 1 година

Разградската мома и протеже на Прокопиев явно не е държала изпит при професор Киров че да знае повече от него! На нея ясно ли е това както и това че при всяка ротация ще се сменя администрация и прочие! Но нарушенията на Конституцията са запазена марка на просто Киро и президента който ги узаконява!

2

Анонимен

преди 1 година

Няма такова нещо като "джентълменско споразумение". Ако първите две партии не излъчат председател, кандидатурата се връчва на третата по големина партия- член 99.

1

Анонимен

преди 1 година

Сбиите са за постове