31

Шу Мфу Шите

преди 1 година

Назначеният бизнесмен и той поумня и почна да ръси мозък ! Остава да поясни къде в България има индустрия ,щото капитала и капиталистите ги знаем ...

30

Милионер

преди 1 година

Г-н Василе, на мен изобщо не са ми нужни такива неща. Аз си имам собствени УС и бюджет, които изобщо, ама съвсем не зависят от нещата, за които ти пледираш. Те нямат нищо общо с правителство на България и с бюджети. Правя си сам финансовите отчете и изжбщо ни ми трябват комисии. Нито парламентарни, нито пък експертни. Така са нещата в частния индустриален бизнес. За разлика от тези във фалиралата държава България.

29

Христо Христов

преди 1 година

Нужно е правителство, което да изкара България от ЕС и НАТО!

28

Мъка

преди 1 година

До Анонимен 15 Костадинов , ти ли си бе ? Хайде марш. Предател.

27

Пенсионер

преди 1 година

Много пъти съм се питал ,какъв индустриален бизнес има този Велев ?Да си председател на индустриалния капитал не е бизнес.

26

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 25 Ясно. Гласувал си за Възраждане , ама няма да стане. И какво ще възраждаме ? Не , не струва.

25

Дядо Соци

преди 1 година

Има ли по широка основа от двете най големи партии ? Най логично е те да съставят кабинет.Имат и почти пълно съвпадение на приоритетите.Тази възможност не бива да се изпуска. Друга такава няма да има.Кирил да не се прави на важен , а да приеме реалността.

24

от

преди 1 година

къде изпълзя и тоя,файда от него никаква,к,во се мъчи да ни ,,обяснява,,-ай сифон

23

Анонимен

преди 1 година

Задачата на този парламент е да ни вкара официално във войната и те ще я изпълнят. После в края на лятото нови избори

22

Васил Велев

преди 1 година

Уважаеми г-н Хасан може да съм пръдльо , но понякога се изпускам в пристъп на безумие, безразборно с доста количество преработена храна , която вие не можете да си позволите финансово. Моля да ме извините. С уважение В .Велев .

21

Анонимен

преди 1 година

Всеки българин да си осинови по един бизнесмен и да му плаща тока и да си го гледа като тамагочи да си имаме бизнес . Че ако не се грижим за него няма да имаме .

20

Анонимен

преди 1 година

Възмездие трябва за сините крадци и после за гербавите крадци. Те опоскаха България.

19

До бай чеп

преди 1 година

От всичките 18 поста освен теб,един не е споменал Копейкин,хората масово искат възмездие а то е,червени крадци като тоя да си понесат последствията за това което сториха с България и българите!

18

Анонимен

преди 1 година

Вельо Прави са младите да не ви работят Някой да ви работи, вие да богатеете И аз спирам да работя Внасяйте си индийци Няма и да купувам бълг стоки

17

Анонимен

преди 1 година

По добро от чилийското Лекарство няма,Стадион и после Калибър-7.62 за всички 200 червени фамилии които разграбиха България,само това е лечението,всичко друго е Мижи да те Лажим!

16

астора

преди 1 година

Интересно как изчисли дефицита от 7% с дотациите за ток от 12 милярда кьм наречения частен биснес . Ако няма дотации около 3-4% дефицит и то заради преизчислените пенсии от 01.10.22г. Но очаквам рекет кьм дьржавата да запазят дотациите. Не случайно тоя пак цьфна по телевизиите

15

Анонимен

преди 1 година

Нужно е правителство да излезем от ес и нато.

14

Анонимен

преди 1 година

До СтоевРаботил съм при американски собственик в България,но с подизпълнител БГ бизнесмен.Американчето плаща стриктно,до стотинка,каквото е обещал,но БГ бизнесменчето вместо да му е благодарно,гледа единствено да го мине с 200,а работниците с 300!

13

Анонимен

преди 1 година

Стоев,ако обичаш недей нарича бичмета червени-крадци като тоя мушморок,Господин!

12

Големата Мечка

преди 1 година

Народ,който има национални герои като Андрешко,Хитър Петър,Бай *** и дори Настрадин Ходжа,няма как да има нито читави работодатели,нито качествени работници!