38

Анонимен

преди 1 година

Тая изсъхнала мумия не е спирал с гафовете. От криминален педофил либераст и психопат, какво очакваш. Най-корумпирания президент който Америка някога е виждала. Срам и позор е за цялата нация. Бидето не е спечелило никакви избори а е инсталирано, точно както се инсталира тоалетна чиния. Този нивото му е точно като на гърне.

37

командо

преди 1 година

Простено му е.. той е лицето и лидера на целият велик западен свят :))Mнпго се забавлявам с този свят, Макарон, Бербоку, Борко БЕЛОТО Джоунсън, Жиленски, Киро -Флинстоун, Барни-кокорчо Ръбъл и дедо Мъпет.. страшен отбор и всичките като облъчени!

36

Анонимен

преди 1 година

Ее,та това не е новина,Дедо объркал Аляска с Аржентина голема работа...

35

Както в песента

преди 1 година

За кой ли път !

34

Анонимен

преди 1 година

Сефте

33

Ром'с

преди 1 година

А за пренебрежението на Байден към Сунакс, ще напишете ли?

32

ПроСоТо

преди 1 година

що га не изакват преди да га пуснат "на светло",а га остават да ака на публични места?..Къде ли са не наака тоя вехтар ?!

31

Стефан

преди 1 година

Явно е спрял Wi Fi сигнала за дистанционното с което го направляват и системата е забила. Нищо ново.

30

Аз

преди 1 година

Точно при такива кукундрели са избухвали най-кървавите войни. Военно-промишлените комплекси, нарочно слагат такива комични фигури /Буш младши, Обама, Байдън,.../ за да действат без излишно съпротивление. А ако има такова - я куршум /Кенеди/, я импийчмънт /Клинтън/, я съдебни дела /Тръмп/.

29

АЗ

преди 1 година

Бай Дън не знае кой ден сме.

28

Анонимен

преди 1 година

"Сериозен гаф на Джо Байдън в"... Това вече не е новина ,новина ще е ако - Посещението / изявлението на Джо Байдън мина без гаф .....:))))))

27

Анонимен

преди 1 година

Щом все още памперса му удържа за времето на официалните срещи значи нещата са под контрол и не се е изложил много.

26

00014

преди 1 година

А защо не напишете, че не е разпознал английския премиер избутал го е и започнал разговор с шефа на охраната?

25

Анонимен

преди 1 година

Още тази година свободните държави ще престанат да канят представители на проваленоТО сащ на посещение. Китай вече спря да отговаря на настойчивите искания на некадърника блинкън за среща. Мюретата на сащ в ес почнаха сами да се отказват от планувани и нужни на хегемона им посещения в китай. В Африка също нещо вече почнаха да надигат глас и да посрещат китайците и руснаците с повече уважение от янките, а ес пратениците биват гонени...

24

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 29Има си съветници бай Джо, те управляват, не той, капиш комрад :)))

23

Анонимен

преди 1 година

Кажете как на летището избута сунак да не му се пречка в краката.

22

Мен

преди 1 година

Бай Дън е първоначален опит на изкуствен интелект в човешко тяло.Нещо дава на късо кабелажа от вътре.Ползва цялата информация,но не може да я нареди правилно.Втория опит може да е по-успешен.Америка свърши курсаАмерика е новата Африка до 10години.

21

Анонимен

преди 1 година

То това вече дори не е смешно. Представяте ли си някой да връчи ядреното куфарче на САЩ на тая откачалка, която не знае на кой свят се намира? Няма начин, нали? Значи ядрените сили на САЩ са под контрола на лице, което не е избрано от американския народ и не е отговорно за действията си!!!

20

Среща в ООН

преди 1 година

Здравейте, Аз съм Путин...Владимир Путин. Здравейте, Аз съм Дзинпин...Си Дзинпин. Здравейте, Аз съм Байдън, Байдън, ъъъ Байдън. Путин и СИ: Джо ?!?! --- Аааа да вярно - Джо Байдън.

19

СИ

преди 1 година

САЩ ще ги бушонирам с руската бухалка. Колко съм хитър, а?