113

карачанаков

преди 1 година

Е що ве Киро какво и на момичето натъкмена ,нагласена,пременена,окосмена като не знае нещо пита чичко Гугъл каква е тази дискриминация да не се е сдобрила с Миро.

112

истината

преди 1 година

Кой ще повярва, че работи между плешивците на снимката за 1000 евро на месец а не на час. Все пак ги командва, а те са подали 10 пъти по голяма имотна декларация от нея и 10 пъти по големи доходи, а тя е 1000 пъти само разходи от тях.

111

Почти Лич.Лекар

преди 1 година

Време и е за санаториум с тоя парламент ще се съсипе.

110

Анонимен

преди 1 година

Първо да учи тогава да се кандидатира. Уж юристка, а не разбрала кога да се откаже от депутатското място, че трябвала да се закълне и чак тогава да подава молба. Такава сложна процедура. А учила чак в Харвард.

109

Кики Гриндера :

преди 1 година

Няма как,Гуг-лена Парапетна е бре-мена! Кой баща го напрааааави искам да ааа го поздравяяяяяя...

108

баба мара

преди 1 година

изчезваите и двамата от политиката защото отвращавате хората с морализбори до дупка при 40 процента изб активност с 24 процента кого степобедили

107

Анонимен

преди 1 година

Образоване е момичето, кадърно, но е доста е младичка за да се вземе на сериозно за кмет. Иначе в София се гласува за жени. Мисля най-голямата конкурентка за поста на Фандъкова беше Мая Манолова. Но и двете изглеждат делово и са далеч от модна икона. Не са красавици, и изглеждат като такива дето могат да ръководят. По-скоро тип Меркел от колкото тип финландската Сана Марин.

106

ОтКадЯнаКадЯ!

преди 1 година

Не и е нужно да е кмет, нужен и е пара пет.

105

asd

преди 1 година

Защо вися по плакатите като няма да си депутат?

104

Анонимен

преди 1 година

Лена няма да е, но и червения гей Борис Бонев няма да е - софиянци няма да го изберат и ще стане същото мазало като с Румен Радев и Тетка Цачева на президентските избори !

103

Ъц

преди 1 година

Ленчето Общата нали уж съ отказа от депутатско мясту, ве? -))) Ааа....., за огромно щастие на мъжката част от партията, тренировките по "к.реватна гимнастика" продължават!!! -)))) Давай, Ленчее..., покажи им как въртиш Осмицата!!! -))))

102

Анонимен

преди 1 година

какъв кмет бе? вие вече изпаднахте от класацията. вие ще сте бърсалките на боце. на следващите избори ще сте присъдружен файтон хора при ГЕРБ. политически трупове.

101

Зозо

преди 1 година

ПП-тата докато не пуснат календар с Лена, избори няма да спечелят :))))))))))))))))))))

100

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ха -Няма да е - Разбира се !- Кой ще гласува за ленчето Бе ,че Народа да не е чак пък токоз гламав ? - фръцла вчерашна ,тя няма такт елементарен за облекло , с разпуснати грозни мазни коси София ще управлява - Ха ха хо

99

Весел

преди 1 година

А...аз не се учудвам и да стане кмет...ще продължи промяната с пълна сила

98

Киро Простото

преди 1 година

Щом няма да е Ленчето, аз пък няма да гласувам!

97

Че няма

преди 1 година

Е ясно никой няма да и даде тази власт , дори да я иска ,ленчето ще си остане в историята като дупедавка!

96

ех

преди 1 година

не си прав бе кире - май френд ! що спираш развитието на момата ? на село кмето я неще щот и се носи славата . нека ощастливи и други ора и да се издига по спиралата на политика в София .

95

Знаем

преди 1 година

Кандидатът ще бъде онзи безполезен и безскрупулен гном Борис Бонев, а иначе на Ленчето как и отива между толкова мъже на снимката горе...

94

Анонимен

преди 1 година

То оставаше и кмет на София да стане Ленчето. Ама важното е че в тяхната партия човек за да върви напред трябва да има качества не може без. Е друг е въпроса какви качества де....такива свързани с компетентност за работата или свързани с майсторлък в една друга работа.