18

Реторично?

преди 1 година

Не можаха да си оправят правописа.

17

Анонимен

преди 1 година

Проф. Киров ли ще плаща тези евентуални избори през юли?

16

Пенсионер

преди 1 година

Сто пъти ли ще харчат народните пари да правят избори.Предлагам избранниците,които мислят само за своя джоб ,да плащат следващите избори,а не бедния народ.

15

Анонимен

преди 1 година

Професор по първаново право ,сле това стана професор по доганово право.

14

aно

преди 1 година

ЕЕЕЕ нема такажа държава.......................Ами да напуснем работа и в сряда и петък да ходим до урните.Като са се събрали 240 тъпоумници там защо ние да плащаме ???????

13

Анонимен

преди 1 година

Тези, които сега са на 70 г., през 1989 г. са били на 35-36 г. Не те са съсипали държавата. Те най-много рипаха и реваха за демокрация

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 10 Онези, които съсипаха държавата, си отидоха с почести, а тези от вдовиците им, които са още живи, взимат вдовишка добавка, чито размер е в пъти по-голям от минималната пенсия на обикновените хорица. Децата им пък са днешните топ"бизнесмени" и успешно продължават да досъсипват каквото не е съсипано и ограбено. Тук говорим за пенсийките на онези, които цял живот са работили и са се осигурявали, но днес получават с по 20лв повече от фалшивите инвалиди. Такива случаи има колкото щеш

11

Докога

преди 1 година

Докога, бе? Толкова ли сме богати, че на два месеца да разнасяме машини по целия свят? За шести път? Вие майтап ли си правите? При толкова беден и болен народ, Вашата единствена грижа да са безконечни избори? Белгия били така?! Ми те други грижи белгийците нямат и са шепа народ. Ние Белгия ли сме или една балканска клоака, която трябва да се оправя с десетилетия.

10

Анонимен

преди 1 година

До 9 поколението, което най-много съсипаха държавата не заслужава абсолютно нищо

9

До Анонимен 7

преди 1 година

Ти пък не разбра ли, бе? Тук не става въпрос за икономика, а за задължение, което държавата е поела едностранно. По-точно казано, насила го е наложила на пенсионерите, които допреди 70 и няколко години са си имали индивидуални партиди. Обаче държавата казва: Отсега парите от осигуровките ви отиват в републиканския бюджет, а когато се пенсионирате, аз поемам ангажимента да ви давам пенсии, достатъчно за достоен живот! С други думи, ДЪРЖАВАТА СЕ ОКАЗА НЕИЗПРАВЕН ДЛЪЖНИК спрямо пенсионерите.

8

И професорите ни ...

преди 1 година

Този професор не знае ли, че поспред лято избори не се правят. Във всяка нормална държава само в краен случай правят избори през отпускарския сезон. Ама ние кога ли ще ги стигнем нормалните ...

7

Анонимен

преди 1 година

До 6 Стига за тия пенсионери ревахте бе. С пенсии икономика не се прави

6

Анонимен

преди 1 година

Пари за избори има, а за пенсионерите - не! Егати смотаната държава!

5

Анонимен

преди 1 година

Аз нямам против да има избори докато всичките тия не иззпукaт от старост

4

Козяк

преди 1 година

Не, няма такъв вариант.

3

истина е

преди 1 година

Избори ще има докато боко е на свобода .

2

Иван

преди 1 година

И какво като има вариант за избори през юли, може би вече ще ги провеждаме на три месеца, така депутатите ще имат някаква работа - да влизат и да излизат в парламента. Каква умна държава!!!

1

селянин

преди 1 година

урааааааа ке има нови избори па ке се джока