188

Анонимен

преди 1 година

Борисов иска,ама няма.

187

Молаа?

преди 1 година

До Анонимен"""Как ще го изритат?Нали си знаят кирливото бельо.Затова са едни и същи.Картини,произведения на изкуството.Ако се направи ревизия на музеите,не се знае дали има оригинали там.Всичко ценно отдавна е изчезнало.Затова се държат.Да сте чули за Драган Тенев,Богомил Райнов,Светлин Русев?Няма и да чуете.Все едно не са съществували.А Вежди знае много,и много мръсно бельо е видял!!!Затова ще го държат.

186

Анонимен

преди 1 година

Престанете да хулите Борисов. Гласувах с не подкрепям никого, защото всички са за "чекмеджето". Нима Кирил, Асен, Лорер, Христо, Корнелия, Доган, да не искат милиардите от ЕС. Всички там са за пари, а не за народа!

185

Анонимен

преди 1 година

Борисов е човек без принципи.За него най-важно е чекмеджето.Който се е допрял до него е изгорял.

184

Ангеларий

преди 1 година

А коя е Мата Хари?

183

въпрос

преди 1 година

Най корумпираните и най лошите управници в нашата история ,бе правителството на ПП, според Тиквата. А сега иска да управлява с тях? Кога е искрен тиквата--тогава или сега?Никога сговор с тиквата, никога. Уговорка по поритики - да, но правителство с тиквата--НИКОГА! може и правителство с ГЕРБ, ако междувременно Тиквата и Гешев са в затвора. Само тогава може да има връзка с партията на кражбите и деградацията-ГЕРБ.

182

Българин

преди 1 година

Типичен пример за лукавостта на Борисов! Ето го фарисействащия, уж християнин, а служи на дявола! Типичната схема с която герб удушава конкур..партии-да се коалира с тях!За ПП -антиГерб е смисъла на съществуването им! Коалиция с герб=край на ПП!! Надали са толкова прости ПП. От кого ли е научилда бъде тъй лукав Борисофф!?!? Е от този който е изобретател на лукавостта и сам се нарича лукавия-от този на когото служи-на дявола!

181

Бонго Бонго 681

преди 1 година

На Радев халката се отпуска, ще серей като чува, че могат и да се разберат, за да неможе да прави каквото си иска. Хоооп симерингата ....лайня..пфуууу гнусен терорист

180

Анонимен

преди 1 година

Нищо чудно,че Веждичката е в тая партия .ГЕРБ кла и ограбва народа,така както и башибузука не го е клал.!!!

179

Изправи се.МУТРИ ВЪН

преди 1 година

Предният път се правеше че не бил искал да е Председател, но едва ли не... опряло до него и се наложило. Този път с какво ще лъже???

178

Анонимен

преди 1 година

Този мръсен турчин каккво прави там още??? Защо не го изритахте когато беше време?

177

Банкеръ

преди 1 година

Докато няма.бити и унизени народни Представители ще е така в общи линии.Когато гражданите ги осурвакат с по дебели сурвакници може и да поумнеят.

176

Анонимен

преди 1 година

ПП,ДБ са неотговорни към държавата.

175

Анонимен

преди 1 година

Айде бе, верно?

174

Анонимен

преди 1 година

Много им се ще на ГЕРБ пак да са на власт и пак да крадат стотици милиарди.

173

Стоев

преди 1 година

Не знам дали ПП са "хората ' които ще направят нещо.Едва ли. Мафията е овладяла БГ.Но за мен Борисов ГЕРБ БСП ДПС СДС НДСВ и някой времянки са различни пипала на октопода БГ Мафия.И да има и да няма правителство за работещия народ няма къде по надолу. 400 евро е оцеляване.После би трябвало да има революция

172

Нищо ново

преди 1 година

Старата песен на нов глас.

171

Ха-ха

преди 1 година

Шарлатаните нищо не могат, но горят от желание да го направят. Мутрите могат, ама ги е страх да не загубят. Турската мафия никога не губи, ама всички ги е страх да работят с нея, щото после изчезват. Останалите са малки.

170

Анонимен

преди 1 година

Какво иска мутрата нас изобшо не ни интересува !!

169

АТАКИСТ

преди 1 година

до 188 Като каза Козяк се сетих за вчерашното изявление на Костадинов от трибината: "Има два варианта пред двете коалиции- или да направят коалиция и избирателите им да ги бият, или да не направят правителство, а тогава американското посолство ще ги бие, разбира се има и трети вариант....да подкрепят кабинет на Възраждане, но се страхувам ,че тогава и техните избиратели и американското посолство ще ги бият!" Муаххахахаа...