28

Един Българин

преди 1 година

Ама не трябва да има коалиция с мафията от Банкя разбира се. Нищо общо и никъде не се играе с мафията. Сега на местните я махаме и пращаме Борисов в Барселона да пълни шкафчета (ако му дадат). Какво значи Промяна? Статукво е мафиотската държава, в която ни превърна Борисов. Всичко останало е прах в очите..."имало нужда от правителство", "не се решавали проблемите на народа..." А Борисов реши ли ги 12години и още 4 кмет на София? Затри Витоша това няма как да му простим!

27

SS

преди 1 година

Мисля ,че ще има правителство! Трябва да се подпише меморандума за изпращането на военен контингент в Украйна ! После няма значение ! Така мисля ! Ако не дай боже това стане това ще е най голямото НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО В НАЙ НОВАТА НИ ИСТОРИЯ !

26

Мнение

преди 1 година

Утре излиза Магнитски 3, Бойко и Гешев ще офейкат днес

25

нормално

преди 1 година

Докато Боре Способния се натиска за власт, все така ще е.

24

Анонимен

преди 1 година

Единственото нещо, което за което ще се коалират е главата с каскета. Сийка ще кара Великден с Петрова и Иванчева, слагат третото легло в килията

23

Анонимен

преди 1 година

Избори до дупка докато ГЕРБ се откаже да се бори за власт! Възраждане ще вземе властта след следващите избори!!

22

L.

преди 1 година

Е, ако не можете да си позволите адвокат, ще ви бъде назначен служебен.

21

Анонимен

преди 1 година

Е то ПП значи означавало Промяна в Плана?

20

Анонимен

преди 1 година

Според ген Атанасов " ПП/ДБ ще подкрепят правителство с мандат на ГЕРП, ако те посочат министрите в него." Ясно е че ПП/ДБ действат като ОПГ "Нааглите"

19

Анонимен

преди 1 година

Тия политолози не чуха ли, че киро имал доста общи приоритети с тия, които до вчера наричаше мафия? Работата е готова. Продължаваме Подмяната.

18

ЬЬЬ

преди 1 година

Необяснимият инат на главатарите в пп-дб отново ще счупи парламента,а не дай Боже-може да счупи и държавата и колкото да ми е тъжно,мога да кажа,че единствената смислена партия е герб и че само тя може да предложи работещ непартиен кабинет.

17

Анонимен

преди 1 година

Напротив. Киро и Боко скоро ще се женят. Сватбата е в графика на годежаря от козяк.

16

Анонимен

преди 1 година

Единствения пост заеман от Копейката е една година директор на музея в Добрич, за което е представил фалшив документ за докторска степен по история....сигурно на Русия? И го показваха , имението му, *** той нагъл, въобще не го интересува, даже и презрително се държи, надменно....Кайсиевския селянин, срам за Варна!

15

Стан Котодоров

преди 1 година

Трябва да се състави списък с неупотребените "месии" и "спасители", които да съставят партии и движения, и народеца да клъвне както обича да прави- например Лили Иванова не е правила партия, Стоичков, Бербатов, Гришката Димитров, Михаела Маринова, Галена, Сашко от Перник, Гошо от Почивка, къде дреме задкулисието, че не им регистрира партии, че да има мощна електорална вълна ?

14

В тоя сайт

преди 1 година

Почти две години плюете по ПП,чертаете им апокалиосис3%,5%,под чертата и какво ли още не.Сега сте се загрижили,че избирателят ще ги накаже ,ако не управляват с ГЕРБ.Ами нека ги накаже,нали това искате?Ако не ,гласувайте за тях.

13

Начо Културния

преди 1 година

Да има по-често избори, така се подпомага финансово народа, хиляди работят в изборните комисии, и си купуват сирене с припечеленото, други си купуват олио и ракия от продадения глас, изобщо, най-нелепия аргумент срещу честите избори е, че се харчели пари, нали парите трябва да отидат у хората ?

12

Анонимен

преди 1 година

А какво ще кажат от Никола Мирчев на Коце?

11

ХХХ

преди 1 година

Цирк балкански :) Станахме за посмешиште за пореден път ! Тия дето от над 3 десетилетия ни правят такия ....а народа пак и пак ги избира едни и същи ги сменя само .....

10

Анонимен

преди 1 година

Е ще има правителство бе, как ще откажат на Козяк? Те нашите да не би да имат тoпки, че да отказват така?

9

гноморашковец

преди 1 година

Кирчо и Кокорчо са аут!