336

Анонимен

преди 1 година

Ценности на православни талибани. Винаги са действали така. Десетки милиони човешки жертви. Ислямска държава ряпа да яде!

335

Анонимен

преди 1 година

къде е видеото? каква е тази новина? маймуни ли сте.

334

Анонимен

преди 1 година

велик празник - ако нямате съвест още дръжте тая съчинена новина пред българите

333

НЯМА ПО-ЖЕСТОКИ

преди 1 година

НАРОДИ ОТ ТУРЦИТЕ И УКРАИНЦИТЕ

332

Анонимен

преди 1 година

До КОПЕЙКАТАТАРИН Ясно, значи твоите корени са от бъкингамския дворец поне или от някоя конюшня в краварстан????

331

вервайте

преди 1 година

че видеото е достоверно! Също като биологичното и химическо оръжие на Садам Хюсеин, за което Тони Блеър и др. твърдяха и поискаха да се накаже Садам. Светът се настрои срещу Садам. Ирак беше нападнат, Садам убит, химическо и биологично оръжие не се намери. Но Ирак вече беше разсипана.Настоящите лъжи и те целят да създадат настроения за предприемане някакви бъдещи действия, за които света не би бил съгласен, ако знаеше истината.

330

КОПЕЙКАТАТАРИН

преди 1 година

КОЙТО ПРОПАГАНДИРА ЗА АЗИЯ, ЗНАЧИ ТАМ СА МУ КОРЕНИТЕ.............. .... ЧОВЕШКА ПРИРОДА.......

329

Анонимен

преди 1 година

Оффчата булгуристанска ,а и световна *** много бързо забрави номерата на укрите,когато даваха "достоверни" кадри с мъртавци,които се надигаха преди камерата да се е преместила от нагласената сценка.Така е и сега,но уФъъсете се връзват за кой ли път - укрите добре са стажували в холивуд.Вервайте бе уфъсе.Ей така масово повервахте и на на Толупий и забравихте как преди време се беше свил и изчезнал от екраните на мисирския свят като препикано мушкато.Бааах ти уФчата ***!

328

Shark

преди 1 година

До ДЕЦАТА НА ПУТИН...По същия начин, по който живеят турците, след това, което направи османската империя и германците, след това, което направи Хитлер. Също така можеш да попиташ как живеят американците след атомните бомби в Хирошима и Нагасаки, след Корея, Виетнам и т.н, там нямат изброяване.

327

Shark

преди 1 година

Кой и как гарантира, че видеото е достоверно????

326

Гошо

преди 1 година

Тоя клоун няма спиране. Пълна лъжа, но скъпите американци са толкова наивни та вярват в Холивудски простотии. Г-жице Василева вие вярвате ли на тези лъжи?

325

баце

преди 1 година

Може ли да не ни занимавате с тоя *** по време на празници.

324

сиромах

преди 1 година

Зеленски сигурно е бил някъде по просия,когато неговите главорези мирно и кротко застрелваха руснаци със завързани отзад ръце?Сигурно беше на доклад за успехите на украинската армия,когато застрелваха легналите по очи пленени руски войници?По-добре е да мълчи, защото оня чието възкресение идва ще отдаде всекиму заслуженото!

323

Анонимен

преди 1 година

Има е смъртна присъда от военен съд.

322

ДЕЦАТА НА ПУТИН...

преди 1 година

КАК ЛИ ЩЕ ЖИВЕЯТ СРЕД НОРМАЛНИТЕ ХОРА, РУСНАЦИ, СЛЕД ТОВА КОЕТО ПРАВИ ПУТИН..??

321

ФИЛМ "ИДИ И ВИЖ

преди 1 година

НА ЕЛЕМ КЛИМОВ - 1985 г. Е РАЗТЪРСВАЩ. ГЛЕДАЛ СЪМ ГО НА ЦЯЛ ЕКРАН > ФИЛМА Е ЗА ТРАГЕДИЯТА В ХАТИН > НО ВМЕСТО УКРАИНЦИ, ПАЛАЧИТЕ СА ДРУГИ ХИТЛЕРИСТИ > ВЪПРЕКИ ТАЗИ ПОДМЯНА НА ИСТОРИЧЕСКАТА ИСТИНА ФИЛМА Е НОМЕР 1 > хора със слаби нерви да не ГО гледат !

320

"АНТИ-КОМУНИСТИ

преди 1 година

ОТ САЩ И АНГЛИЯ ОБЕЗОРЪЖИЛИ С ХИТРОСТ И ИЗМАМА ВСИЧКИ АНТИ-КОМУНИСТИЧЕСКИ СЪВЕТСКИ СИЛИ ( например армията на Власов ) И ГИ ПРЕДАЛИ НА СТАЛИН. МНОГО ОТ ТЯХ СА РАЗПЪВАНИ И РАЗКЪСВАНИ ВЪРЗАНИ МЕЖДУ ДВА ТАНКА >>>> а сега внимавайте >>>> НАЙ-ЗЛИТЕ ХИТЛЕРИСТИ, БАНДЕРОВЦИТЕ ГИ НАСТАНИЛИ ДА СИ ЖИВЕЯТ СПОКОЙНО В АНГЛИЯ, САЩ, АВСТРАЛИЯ, КАНАДА

319

Григорий Васюра

преди 1 година

укро-нациста командвал 118-ти укро-хитлеристки батальон при изгарянето на Хатин, е разкрит едва 1986 г. Отначало упорито лъгал и отричал, но когато бил разобличен нагло казал > " ДА, АЗ ИЗГОРИХ ВАШИЯ ХАТИН" > Разстрелян е 1987 г.

318

на 22 Март 1943 г.

преди 1 година

украинските фашисти от 118-ти помощен батальон на хитлеристите, командван от укро-нациста Григорий Васюра затварят жителите на белоруското село Хатин в колхозната плевня, запалват я и живи ги изгарят. Да ви напомня това за Одеса > същите украинци пак изгарят живи хората

317

Анонимен

преди 1 година

До Додо Да доказа се, че това е нагласено убийство, извършено от укро-фашисти от Азов. Целта е пропагандна. Обаче тук нямат навика да публикуват факти, защото правят пропаганда.