11

хартиена бюлетина

преди 1 година

Нито един от тези т.нар. анализатори не отговоря на постия въпрос? Хартиената бюлетина свали управлявало едва 6 м. правителство, като го обвини във всички възможни грехове--инфлация, ниски доходи, корупция,неработеща съдебна система.....АЗ ВЯРВАМ,ЧЕ ТИКВАТА , НИНОВА, КОПЕЙКИН,ДОГАН И ЧАЛГАРЯ КАЗВАТ САМО ИСТИНИ.....НО ЗАЩО ТОГАВА ИСКАТ ОТНОВО ДА УПРАВЛЯВАТ С КОРУМПИРАНИЯ СПОРЕД ТЯХ ПЕТКОВ? ТА НАЛИ ИМАТ И ТО ГОЛЯМО МНОГОЗИНСТВО? ДАЛИ НЯМА И ДРУГИ ПРИЧИНИ--НЕ, ТИКВАТА НЕ Е ТАКЪВ...ТОЙ Е ЧЕСТЕН!

10

Анонимен

преди 1 година

На 2 април избрахме депутати. Оказа се, че реално сме избрали 240 мюх.лю.зи, които цял ден се надландисваха и не пожелаха да изберат дори своя председател, с което да се конституира това НС. Очевидно е наложителна промяна на конституцията на РБ, с която да се постулира, че РЗ на избраниците започва да тече от датата, в която народните представители изберат правителство.Тези,избраните 240 хубавци, се оказа, че не горят от желание да си изпълняват задълженията и да работят за благото на държавата.

9

нужно е

преди 1 година

Затвор за Тиквата,Копейкин, Нинова, Доган...и ще настигнем Румъния може би след 20 г.

8

Анонимен

преди 1 година

Нужно е България да излезе от ЕС и НАТО.

7

Дядката

преди 1 година

С тия зависими от западни служби политици България ще следва чужди приоритети ,а не българските!Жална им майка на българите щом мафиота Борисов и Киро просто Киро ,ще я управляват!

6

Бонго Бонго

преди 1 година

Радев не дава. Крий се зад президенството, но той е дал заповед на неговата партия ПП да не се съгласява.Сейре лайненцай и казва не съм аз, нямам нищо общо...те неговите мирзлъйвъйе . Всички виждат гащете оцапане, но той отрича да е наайкан...Ъъъъх бурсука ти долен

5

ББ

преди 1 година

нужни са ни Справедливи Правила и Спазването им...Приоритети на базата Ценности...нужно ни е да очертаете къде и защо отиваме,кои са искрените ни приятели,как искат да живеят децата ни,това е техният Свят...и стари комунисти обслужващи престъпници като путин да ги манипулират през медий,пропаганда...подценявате Българите

4

Анонимен

преди 1 година

Борбата за Бюджета ще е голяма. Гербодепесарите трябва да си избият разходите по купуването на гласовете си. "Пари-избори-пари" - това е пазарният политически механизъм за натрупването на парите на партиите и обръчите от фирми. Който, каквото и да ви говори за европеизъм, натовизъм, става въпрос за парите на Бюджета.

3

Анонимен

преди 1 година

Нужно е и без турски мечки нелегално в Парламента!

2

ъхъъ

преди 1 година

Тиквеника от Банкя да си направи правителство с братята по корупция и магнитски. Тоест ГЕРБ,ДПС,БСП,Възраждане и ИТН да се гушнат и да правят каквото искат управление.

1

БЪЛГР. МАЙКА ЮНАШКА

преди 1 година

На това дередже сме защотото ТЯ носи по ДВЕ ДИНИ и под ДВЕТЕ СИ МИШНИЦИ - Под Лявата: Пешев (ОХРАНИТЕЛЯТ на КОРУПЦИЯТА) и Лойко (ВЪЗГЛАВЯВАЩИЯТ Я). Под Дясната: Русия и USA. Не включвам Европа защото е 1. е зависима от USA и 2. защото едва ли освен поляците, които са исторически обременени, някой европеец би хукнал доброволно да се бие с руснаците. Познайте КОЯ диня първа ще тупне на земята и кога ще стане това, за да направи ТЯ малка но уверена крачка напред!