9

Анонимен

преди 1 година

Ако това са позволили да излезе наяве сатаните от ЕП, представете си какво се крие зад завесите. Няма по-корумпирана гнидда от политика.

8

Анонимен

преди 1 година

ЕС с нейните "институции" си е схема на евро елитите за легално отклоняване на милиарди публични фондове от бюджетите на държавите "членки". Не знам дали обръщате внимание, но отскоро вече Брюксел си осигури възможност и директно да заема милиарди от "международните пазари" като включи евро правителствата като съдлъжници по тези заеми. А иначе "борбата с корупцията" трябва да продължи, с цел да се поддържа системата.

7

Анонимен

преди 1 година

В ЕС има Корупция! Кьовеши е безгласна буква като Глав прокурор в ЕС! А с такава надежда гледахме към нея!!!-:((( Също и към " ЕС"! А той се оказа и се опитва да бъде,по Властен и Поробващ и от СССР! В ЕС са нужни Реформи! И не се ли случат,и не се ли отдели от САЩ е загубен! Открито Не подкрепям ЕС от година и половина време!!!

6

Анонимен

преди 1 година

Охооо ... Тя ще я резне и ще избяга ...

5

Бaй Kypти

преди 1 година

Oooxxx koтьooo...

4

До Мераклия

преди 1 година

И ще ти открадне и четката от тоалетната.

3

Бизнесмен с Ауди

преди 1 година

Е какво толкова е направила жената? Взела е почерпка от бизнес партньорите си от Катар и им е помогнала да проведат едно хубаво световно по футбол. Ами това са си нормални отношения между бизнесмени.

2

Анонимен

преди 1 година

Защо пропускат Урсулата? Нима няма далавера и лобизъм с ваксините, които май не са ваксини за К19, нима е нормално да се попилее икономиката на целия ЕС и да дава събраните от данъците ни пари за една безумна и безсмислена война, която е самоубийство на един народ?

1

Анонимен

преди 1 година

3a Ypcyлaтa нe rpивнa, a xaлka нa g3ypлaтa...