60

Анонимен

преди 1 година

Преди изборите Про100 Киро каза, че вторият е длъжен да подкрепи първия. Е, сигурно не си е представял, че вторият ще е той, ама казана дума - хвърлен камък. Я сега да видим как ПП подкрепя ГЕРБ в името на страна! Щото нямаше великденски добавки за всички пенсионери, но имаме пари да ходим през 3-4 месеца на избори (по 500 милиона на избори)

59

направете

преди 1 година

нещо за нас отчаяните,хората без алтернатива,притиснати до стената-живеещи бедно.според мен на изборите гласуваме ние и самоизбиращите се политици,останалите не гласуват -те имат изход от ситуацията ,да ,,тежим,, но и ние сме хора,ПОЛИТИЦИТЕ РАЗБОЛЯХА ДУШИТЕ НИ,ОКАЧЕСТВИХА НИ КАТО ТРЕТО НИВО.

58

Учуден

преди 1 година

На този ококорен,самодоволен и озъбен п.лъх няма ли кой да му пусне един в чутурата и да се куртулиса България?!Но май с един няма да се мине?Ще трябва още един за другия гелосан е,блю Киро м,ангалът!!На всеки етап от мъчителното пълзенне на БГ по пътя към ЕС се намираха пранги като тия двамата да ни спъват и оплитат!!Добре че беше Борисов да ги влачи всички на гърбът си за да го плюят по всички закони на КГБ мафията!От сутрин до вечер внушения, чекмеджета,та чекмеджета?!А ТЕ МИЛИАРДИ В ОФШОРКИ

57

Кой бе

преди 1 година

Алооо Радев, откъде ги домъкна тия бе? Сега що не се появяваш с вдигнат юмрук и партизански повик-Мутри вън,а призоваваш за разбирателство? След като ТИ направи тая глупост-ти трябва и да изриташ тия измислените Кирчо,Кокорчо и оная шматка Лена!

56

Анонимен

преди 1 година

В такъв случай сте още 100 хиляди гласа надолу. Тази партия е наивници за наивници, били център а сте върли социалисти с поведението си обслужвате Радев и Путин, мислете напред бе хора не е толкова трудно уж сте от Харвард.

55

ББ

преди 1 година

хаха,нямащите аргументи мафиоти обслужващи путин...имат обиди и квалификации,ще се "въздържа" да спомена например,че боко...изостави детето си от барселона,факт...не го признава,...опитва с ограбеното от вас да му даде някакви пари...откупващ греха си...само,че така не става бочко,дпс са мафия...заявяват имаме си гешев и сме недосегаеми!***...щели да ви освободят...от възможността да пътувате и работите по света...търсят роби за пригожин!елементарни манипулаций хора...мислете...и бъдете з

54

Анонимен

преди 1 година

Веждито не е ли време да си седи в къщи, а не да ни го пробутват за Председател. В момента, колкото и странно да звучи в БСП има най-много политици, другите са някакви аматьори със задача да служат на чужди интереси. Фирмите в Бг са предимно на герб и дпс и същите имат най-много купени гласове, ясно защо ги поддържат. Тези партии не се вълнуват за народа, той им трябва само на избори и моментално го забравят. Не случайно много хора не гласуваха.

53

Харвард

преди 1 година

И Петков и Василев са свързани с Майкъл Портър. МониторГруп, където е работил 4-5 години Василев, банкрутира 2012 та година. Василев после отива в друга компания, която банкрутира и го съдят, Петков пък в Канада е работил за някакъв който искал да продава чипс на китайците. Това е престижната фирма с оборот милиарди, в кавички престижна. Сори, ама тия са слаба работа. Но който е успял в чужбина и не е крадец не се връща.

52

ПЕНСИОНЕР

преди 1 година

От днешното поведение и изказване Промяната само губят.Толкова ли не са в час тези хора?Както казва Бонев мутрите са отворили паст.Ще обвинят ПП после,че искали постове,че заради тях бюджетът е такъв-онакъв и пр.Днес те не убедиха избирателите си,че искат коренна промяна в развитието на държавата.Или отстояващ принципите си или си аут, а ББ пак е на черешата.

51

КАНЯТ МЕ

преди 1 година

Канят ме мамо на тежка сватба-кой кого ще излъже-мутрата ПП+ДБ или обратно?

50

От трън та на глог

преди 1 година

Дори да има някой политик в България, който да милее не само за джоба си, кукловодите няма да го допуснат. Затова се натресохме на тия псевдоюпита, и те дошли да станат мултимилионери. В крайна сметка не се различават от Бойко Бухалката. От един дол дренки, които ще мързелуват по няколко месеца и после пак ще се намърдат в поредното НС за да мързелуват още няколко месеца до безкрай. Заплатите и далаверите си текат.

49

Извади си

преди 1 година

Пръстите от контакта . Крете.н. Утре ви няма, няма го и Бойко. И евросъюза го няма. И аз не съм виновен за това.

48

АлаБала

преди 1 година

Кокорчо .....ти трябва е момента да си в затвора не в парламента!!!

47

Анонимен

преди 1 година

Е,за какво 4?Направо утре се разкарайте всички!

46

пасарела

преди 1 година

Кокорко вън , да вземе и Жаборко , Ленчето нюха и ги за.а !! Тия наглеци не знаят ли , че първият предлага шеф на НС , или това не са го учили в Харвард , еми да , де е РБ де е Харвард !! Льотчика да им духа супата , той ги довлече !!

45

Убу асенка

преди 1 година

Ми хубаво. Значи и на пп ще е 4. До резултатите юли.

44

Анонимен

преди 1 година

Хасан Хюсеинов трябва да е по неговия край

43

Аз да ви обадя

преди 1 година

Избори няма да има! Ще управляват в колиция възраждане с гешоФ и ДПС +Славун бг ще руско-турско предприятие! Ха доволни да са всинца бунаците!

42

Къш

преди 1 година

бе шарлатанин! Никой не ви ще вас! Наглеци!

41

Обективен

преди 1 година

Колкото и да се кокори , по-умен няма да стане.