26

До 27

преди 1 година

Еее,това е друга работа,защото спомена,че си го купил а покупката на такава цена си е направо подарък!

25

Анонимен

преди 1 година

До 26... Агнето пред мен го закла и одра човека. А е на ниска цена щото съм му вършил услуги на бай Кольо.

24

До 25

преди 1 година

Ти случайно да не си купил някое одрано куче за 12 лева килограма?

23

Анонимен

преди 1 година

20 и 29 лева за кило ли? Не мерси вече си купих от един овчар на 12 лв килото заклано одрано и готово за печене.Само жената ще направи ориза с мерудиите и дроболиите и го вкарвам във фурната. А пък тарикатите да си ядат шилетата.

22

Оджата от Рибново

преди 1 година

Е ко ши му и ? И нии кът идем на ингилизику сми българе, у България сми турчита, а у турчия сми си каури същи!

21

@@@

преди 1 година

До бонго, в Бг има около 600 хил прасета, към милион кози и овце и около 500 хил ***.Толко ни е хала в момента.Това покрива към 40 % от мандажата.Останалото до 100 е внос.

20

Анонимен

преди 1 година

До 14 в Билла не си спомням килограма на агнешкото бутче, но ги гледах и 3-4 кг бутче е към 80 лева. Ако имаш голяма фамилия, добре. Но ние сме двамата с детето.

19

Анонимен

преди 1 година

А аз редовно си пазарувам сърнешки наденички (дивечови) с месо от Австралия.Нито е на 50 години, нито е скъпо, а са адски вкусни и не са бъкани с един тон сол, черен пипер на шепи и консерванти за цвят.Пазете се от Кемтрейлс и "чуждото", че да има повече за мен. ;-)

18

Обективен

преди 1 година

Разни "производители" уреваха медиите да искат по-високи цени за продукцията си. То не бе радиация по зърното и яйцата от Украина , сега меризливо агнешко от Македония . Аман от печалбари за сметка на българските потребители. Аз си взех яйца по 33 ст. полски и са вкусни та дрънкат.

17

До 5

преди 1 година

Спри да лънготиш,цената на агнешко месо в Турция започва от 18 лева,а точно котлетите под 25 лева няма да намериш никъде!

16

Анонимен

преди 1 година

Имаме си кланица наблизо с фирмен магазин. Пържоли свински врат с кост 8.40лв/кг. Никога няма да платя Х3 цена за агнешко.

15

Анонимен

преди 1 година

а неможе ли да си взема свински ребра по 10 лв. килото :) наш кога че ви платим 29 лева за агнешко, да не говорим че в 90 % не е агнешко, а шилешко

14

Анонимен

преди 1 година

Не разбрахте ли бре тарикати,няма да ви огрее да си продавате агънцата по 30 лева трупно или по 15 лева живо тегло!Всичко на цени над 20-21 лева по магазините,или 10 лева живо тегло,си го яжте вие!

13

Анонимен

преди 1 година

па в Била е 19 лева, кой им плаща по 29 лева

12

ИСТОРИЯ

преди 1 година

Ако намерите агнешко от Северна Македония се кръстете и купувайте - там животните се гледат свободно и на паша по ливадите . Лошото е ако попаднете на 50 годишно агнешко от Австралия , внесено от САЩ .Там мамата си трака - пълни са със Консерванти . Българското Агнешко е по-лошо от горното - което е произведено във Ферми субсидирани от ЕС и Българския Бюджет - пълни са с лекарства . Тоест - купувайте от малки незаконни стопанства .

11

Анонимен

преди 1 година

До 8 Точно това е проблемът! Добре си го написал.

10

Анонимен

преди 1 година

Всеки, който има възможност ходи я в Македонско, в Турция да си купува по-евтино и по-качвствено от всичко.Ако можех и аз щях да ходя!Няма да купувам на българските картели по 2,60 хляб от фуражно зърно за животни и олио по 8 лева!

9

Анонимен

преди 1 година

БАБХ не следи качеството на нашите производители, камо ли на чуждите. Не ме притесняват да си купувам нещо внос, като е от ЕС там поне има проверки, а тук - нищо. И по границите вноса -нищо.И аз да си избера по-скъпо нищо, че да печелят зърнари и телезесари. А не.Ще си купувам каквото искам - в България няма гаранция че ядеш качествена храна и вече доста хора починаха от безхаберието 2 България що се отнася до храната.

8

Анонимен

преди 1 година

същата работа като с пшеницата и слъчногледа, то ако зависеше от червените фермери агнешкото че е 50 лева, а олиото 10

7

Анонимен

преди 1 година

Много ми е интересно как се пренабива червен печат със син печат на месо? Муахахахаха.Да не сме далтонисти?Вече и по-евтино да НЕ купуваме, че може да е "чуждо"? Я мajната ви