173

xoxo

преди 1 година

С оглед на изключителната украинска фалшива пропаганда аз лично много се съмнявам жертвата да е украинец и палачите-руснаци.Така,както си направиха постанопвката Буча и разхвърляха труповете,така могат да си сложат лентата на руски военопленник и да го убият.Последнин напъни на Кулеба и Зеленски преди да отидат в канала.

172

СВОЙ

преди 1 година

Резжима на Зеленски и това човече Кулеба е най-опасното нещо,което може да има за Света.Тези военопрестъпници са готови да запалят и Трета Световна Война с цел запазване на измислената държава У Краина.

171

Българин

преди 1 година

"Добрият украинец е мъртвия украинец, добрият русофоб е мъртвия русофоб". Народна поговорка.

170

Ас

преди 1 година

До Анонимен 192 Пълно в този форум с руски гъзолизачи като теб

169

до 194

преди 1 година

...ама то укрите си имат идилци в редиците, те онези от Сирия къде и срещу кого мислите, че се бият...., ами на идил инсигниите/нашивките къде сме ги виждали, ах да в Азовстал и в Геническ имаше такива вече пътници....

168

дяконЪ

преди 1 година

548:0.3Скорп Одеса...с укро-снайперистите се действа или така или с куршум или лапай гранатата...Нищо зловещо не виждам предвид какво виждаме ежедневно в "освободените" територии от СБУ.Редовните войници не се закачат, но с наемницоте прошка няма...поляк е чиляка

167

Анонимен

преди 1 година

По-скоро Украйна е като ислямска държава. И тия от Азов и всякакви украински националисти, са също толкова радикализирани и ненормални. А и с тия бради, все едно са копие на събратята си от идил.

166

Анонимен

преди 1 година

Ислямска държава бе организирана от сащ, украинско недоразумение.

165

Анонимен

преди 1 година

Странно

164

До Българин

преди 1 година

Мога да ти дам адресът на психодиспансера, на добър час

163

Анонимен

преди 1 година

Главорезите от Кремъл са се разпасали.

162

Анонимен

преди 1 година

Гледайки ги тук в Бг колко са нагли тия хоохли, представете си там при тях какво чудо е, ако си от малцинствата, държава да те защити йок, бандите им назита гърчат и ченгетата им.

161

Българин

преди 1 година

Камък на камък да не остане от Украйна !!! Пускайте няколко атомни бомби и да приключва всичко !!!

160

към178

преди 1 година

***= negеpacu

159

Българин

преди 1 година

Заслужавате да оправят до крак. Дано Русия изтрие от лицето на земята тази проклета псевдострана и всичките гадове причинили всичко това. Камък на камък да не остане от това проклето място Украйна !!!

158

Анонимен

преди 1 година

кино студия 95 в Киев може да ти спретне каквото си поръчаш, руснаци касапи, руснаци канибали, руснаци ***..си трудно, щото всички знаят че в Раша не виреят меките ръчучки

157

Анонимен

преди 1 година

Обичам, когато лаят от злоба и безсилие срещу Русия разни престъпници. При това престъпници срещу собствения си народ. Този лично трудно бих се стърпял да не го удуша, заедно със зеления наркоман и още други мекерета, заради това, което причиниха на украинския народ. И нека си вземем бележка, защото сме следващите. Окото им няма да трепне на американците да ни жертват, това е най-човеконенавистната държава в историята. И с нас руснаците няма да се церемонят, както с украинците.

156

.!.

преди 1 година

ами путинофилията може да мисли рашистан за християнска държава, но в рашистан само 16% са християните! даже сега армията на *** вика ахал агбар и прави джихад! така, че да ми сравняваш рашистан с християнска държава ми да америка е мноооооооооооооооооооооооооого по християнска държава от рашистан! бе то иран е по-християнска държава от рашистан!!!!

155

Анонимен

преди 1 година

Путин се изживява като новия Тамерлан. Иска да остави след себе си планини от човешки глави. Друго няма какво ...

154

Фен на Ники Джъстис

преди 1 година

Гледах видеото. Отвратителна работа. Руският джелат се задъхал от злоба, ръцете му до лактите в кръв, а момчето плаче "Боли! Боли!" докато още не му бяха прерязани гласните струни. После около минута се опитва да му пререже гръбначния стълб. Наистина трябва да си психично болен или тотален социопат за да симпатизираш на тези азиатски диваци.