12

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да е, не може така да се прави бойкот във финалната фаза на първенство. Трябваше Мъри да се откаже още декември, или в началото на пролетния полусезон. А в Казахстан така ли се перчеше на собственика на Астана, или тихичко си взимаше заплатата.

11

Пенчо

преди 1 година

А дали Сираков не е бесен на Иво Ивков най-вече заради това, че бе хванат в лъжа? Кой излъга и се закле, че никога не е имало оферта за 6 мил. лева за Кордоба, а истината се оказа друга. Нищо чудно и сега истината да е някъде там. Совата не е това което е .... Всички лъжат и всичко е с цел, която е най-вече егоистична.

10

Алекс

преди 1 година

В една организация трябва да се знае кой кара влака.Не е работа на треньора да кадрува в УС.

9

Сашо,

преди 1 година

ти като писа текста, прочете ли го поне един път? Разместени или изядени букви в думи, сгрешени или думи, нямащи нищо общо с текста( пърчене???). Реноме трудно се гради, лесно се срива!

8

Анонимен

преди 1 година

Това което го направиха на Герена, не помня друг отбор да е правил ама точно така, в такъв момент. Мъри колкото е да прав за него си, (сигурно си е прав), ама да го беше направил в началото на пролетния дял на първенството. А то сега излиза леко - " е са ше ви таковам маменцето, ше видите вие къде зимуват раците. Сираков колкото и да си е тарикат, можеха поне да изкарат първенството до края. А така - една голяма излагация пред цяла България.

7

Щерю

преди 1 година

Наско Гъззът - какво добро да очакваме за "Левски" от подъл човек с такова прозвище, дадено му справедливо от народа?!? Развален и корумпиран наглец...

6

Зозо

преди 1 година

Аре да изкарат още 5-6 мача до края на първенството. Цирковете после.

5

Анонимен

преди 1 година

Абе дивотия настана на Герен, ама това е. Преди края на първенството да се правят дивотии и това не върви.

4

Да обобщим

преди 1 година

Разбра се, че генералния спонсор бъркал под масата в чекмеджето с парите на клуба. Бил ударен по ръката от Ивков и за това Сираков го уволнил за да угоди на генералния си спонсор. Пък Мъри се обидил и затова си тръгнал, защото за Сираков по-важни били парите на спонсора от колкото развитието на отбора.

3

Зозо

преди 1 година

Истината - Насо ГЗ търси телефона на баба Дора - синдичката :))))))))))))))))))))))))))

2

Фенове на Левски

преди 1 година

Сваляй фанелката бе,чуваш ли кво ти казвам бе сваляй фанелката бе еййй

1

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно лични и дребнави интриги, Наско винаги е бил много обидчив човек, мнителен, комплексар, нарцис, то и Мъри няма коса, но не си присажда!