14

фори

преди 1 година

А ве дядка, като не можеш да сътвориш нищо, поне си трай.

13

todor

преди 1 година

Експоприяция на експоприяторите !!! Преведено-Народа повече НЕ МОЖЕ ТАКА!-партиите не искат ТАКА !!!Идва време или да си го..ме или ,,ръка да подадеме''???Самотна лотка!!!

12

Анонимен

преди 1 година

До Public enemies Лъжеш. Това е мантрата на ПП+ДБ, които на тези избори не успяха напълно да фалшифицират вота, направиха го само с гласувалите с мадурки.

11

ОФчу

преди 1 година

Г-н Василев, а кой избира/гласува за партиите и техните кандидати??? Правило..., народа!Е, остава всеки сам да си направи изводите... -)))))

10

Анонимен

преди 1 година

Вие погледнете украинския депутат Гео Лерой. Дрънка срещу Зулья, а дори и грам не подкрепя Русия. При това на руски, не на украински. Там има много хора, които не пждкрепят Зеленски, иначе са пълни укропитеци.

9

Анонимен

преди 1 година

Законът за политиката е като законите на физиката - константни. "Не е важно дали си ляв или десен, либерал или консервант, червен, син, зелен или пембен, единствено което е важно е да си ВЪТРЕ

8

Public enemies

преди 1 година

А сега Кирил привличаше голям брой гласоподаватели от отрицателния вот на Борисов, уплаши ги с явно застъпване за Украйна и едва ли не българина още на следващия ден заминава там да воюва ако го избере, друго въпреки всичко мисля че отново бе реалния победител с малко, видяхте 1/5 всеки глас почти фалшифициран, разминаване между хартиен и вот от машини, простотиията с бомби в училищата, всичко това е дело на Борисов за манипулиране на изборите.

7

Анонимен

преди 1 година

Тези партии, чиито депутати влезнаха в НС, какви заръки им дадоха? Може би: Не гласувайте за председател на НС, за съставяне на правителство! Гледайте поредния цирк, учете се,свалете президента и се приберете вкъщи за нови избори, докато бюджетът на БГ слезе на нула! Това ли ви казаха лидерите? Вие нов януари 1997 г. ли искате? Нагли и безотговорни екземпляри! Измитайте се от тази свещена зала и не я срамете с вашето присъствие! А на следващите избори ще видите отговора: Не избирам никой!

6

Анонимен

преди 1 година

Единствени Възраждане не изменят на думата си и не изневеряват на избирателите си. Каквото са обещали това изпълняват На нито една партия нестават златен пръст а имат възможност и министри да излъчат. Не ламтят за власт като онези патриотари Шкембе Войвода Болен Сайдеров и Скатажията Влах.

5

aha

преди 1 година

Ами спрете да гласувате за тиквун и няма да има циркове, продажници такива!

4

анонимен

преди 1 година

докато е този главен прокурор,боко е във безопасност

3

Глупости

преди 1 година

Виждаме поредния цирков парламентарен спектакъл. Обаче клоуните в него изчерпаха артистичните си изпълнения за пред аудиторията

2

Анонимен

преди 1 година

Има такава партия! Коцето каза, че ако вземе властта ще излезем от ЕС и НАТО и ще върнем СИВ с Русия, Беларус, Казахстан и Северна Корея.

1

факт

преди 1 година

Жажда за власт и пари ,и боко неистово гледа да отърве затвора.