12

баба мара

преди 1 година

какви задължения какви обещания 240 селски хитреци са там не за заплати а зада лобират за личния си интерес видяхте вчера как за 15 минути се изнизаха досряда да ядат и пият такава подигравка избори до дупка докато случим наморални хора

11

бай Киро

преди 1 година

След 12 годишното управление на шайката герб сме на този хал драги ми българино!

10

todor

преди 1 година

Май идва време за ЖИВА ВЕРИГА и да седат там затворени,КАКТО ПАПА СЕ ИЗБИРА или да си ходят и да не се връщат повече!!! ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКАи се вижда си живеем по добре,само малко да се сабуди КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД и тези политически партиики ДА ИДАТ В ИСТОРИЯТА !!! ,,ТЕ ОГРАБИХА БЪЛГАРИЯ""!! НАРОДА НЕ ВИ ИСКА !!!

9

Анонимен

преди 1 година

Да!

8

Пенсионер

преди 1 година

Заменям пенсията си ,сигурна до края на живота за депутатска временна заплата.Изгодно.

7

Анонимен

преди 1 година

Не се заблуждавайте с партията Възраждана: тя не е демократична партия, камо ли русофилска и антиевропейска! Това е партия на лидера си К. Костадинов КК. При тази малка разлика между двете водещи партии, КК чрез 37-те си депутати ще дирижира решенията на НС, а ПП-ДБ ще изпусне ролята на опозиция, командвана от посланика на САЩ. За БСП това НС нищо чудно да стане последния й танц. ББ още сега изпусна юздите на 49-то НС. Бойко, депутати се печелят с благи думи и съгласие, а не с М.Вебер.

6

До #4

преди 1 година

10 000 лева заплата идва от Българите който си плащат осигровките .Аз не живея в България защото не съм ваща дойна крава ... 2.2 милиона ПЕНСИЙ и 240 пиявици за 15 години ...Мога да ви кажа едно със сигурност ...Плевен град със 170 000 население 2007 година днес е 40 000 население и вече няма живот

5

Анонимен

преди 1 година

МИ КЪ БЯГАТ ТА СЕ НОСАТ ВЪН ТЕЗ ТЪРТЕЙ АНТИНАРОДНИ ДАНО ИМ ПРЕСЕДНАТ КИФТЕТАТА НА ОБЕД

4

Само ИТН

преди 1 година

Са подкрепили Желязков за председател на НС.Сега да съставят и правителство с ГЕРБ и ДПС.

3

Борисов да

преди 1 година

Състави правителство с ДПС и БСП.Инапе бяга от отговорност.

2

Радева да не

преди 1 година

Говори от името на обществото.Тя може да говори само от името на пицарите.

1

Царя е гол

преди 1 година

Първо да ви еб.. преврата. Второ, че бягат от задължения бягат, освен ако не се касае, да адвокатстват на някоя изгонена мутра с присъди или да превърнат Борика в разплащателно средство за крипто, на подгонена и съдена фирма в щатите. Тогава лобират чак пред главния европейски прокурор и ще счупят трибината на народното събрание, ще се избият, кой ще е шеф на БНБ. Иначе народа, е той не им дава комисионни, а само заплати от хиляди лева. Честита промяна другари! Честит загубен евросаюз и шенген!