29

истина

преди 1 година

Румен Радев е главният ВИНОВНИК за кризата в България окраде абсолютно всичко ... Сега депутатите да му мислят ,,дали юмрука фигурант ще се измъкне безнаказано ??? Естествено живеем в България страната на крадците.....

28

шопендар

преди 1 година

НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗЧИТА ДА НИ ИЗВАДЯТ ОТ КРИЗАТА,И ДА УКРОТЯТ ИНФЛАЦИЯТА НА ТЕЗИ,КОИТО НИ ВКАРАХА В КРИЗАТА,И НИ ДОКАРАХА ДО МИЗЕРИЯТА

27

Ken

преди 1 година

Радев, кажи честно, ако знаеше, какви проблеми ще възникнат, щеше ли да буташ напред Киро и Асен ?

26

Р.Радеф-балалайка

преди 1 година

Балалайка - руски музикален инструмент.

25

Алекса

преди 1 година

Лена е бременна с близнаци едното е от Киро другото от Миро сменяли са се през два месеца както каза Кокорчо ротация...

24

БЪЛГР. МАЙКА ЮНАШКА

преди 1 година

На това дередже сме защотото ТЯ носи по ДВЕ ДИНИ и под ДВЕТЕ СИ МИШНИЦИ - Под Лявата: Пешев (ОХРАНИТЕЛЯТ на КОРУПЦИЯТА) и Лойко (ВЪЗГЛАВЯВАЩИЯТ Я). Под Дясната: Русия и USA. Не включвам Европа защото е 1. е зависима от USA и 2. защото едва ли освен поляците, които са исторически обременени, някой европеец би хукнал доброволно да се бие с руснаците. Познайте КОЯ диня първа ще тупне на земята и кога ще стане това, за да направи ТЯ малка но уверена крачка напред!

23

Продукт на Джо

преди 1 година

Барни Ръбъл и Фред Флинстоун са седнали на първи ред.. Спокоен съм, всичко отива по дяво...! Пълен напред ГРЕБ и ПП.. в окопите.

22

Анонимен

преди 1 година

Това звучи почти като одата на Вазов за Шипка!

21

Иванов

преди 1 година

Какъв просперитет, какви пет лева. Отново са се събрали ликвидаторите на държавата с една поставена им задача: Геноцидът на останалия народ да продължи до пълната му ликвидация и зачистване на тази територия...!

20

Анонимен

преди 1 година

Мутри вътри! От вас зависи парапета,просперитета и депутатските кюфтета!

19

Анонимен

преди 1 година

Рундьо, хайде харизвай ни вече официално на РаZия та да се приключва с тази държава.

18

Анонимен

преди 1 година

Слугата на руZZия, назначен от БКП и Решетников. Острието на хибридната атака над България. Защитника на руския олигархичен модел. Административния ръководител, чийто подчинени бяха заловени от прокуратурата, че продават строго секретни документи на руските агенти за жълти стотинки - радев.

17

Анонимен

преди 1 година

Кот кажи САЩ !

16

Анонимен

преди 1 година

Нали са СЪЩИТЕ , какво ''ново'' , и какъв просперитет ?

15

баба мара

преди 1 година

отиваме на избори на есен това което е в нс сега не се изтраива да връщатведнага мандатите и да не се мотаят като миналия път

14

Анонимен

преди 1 година

Украйна имаше 44 милиона население. 2.5 милиона се отделиха в Крим, още 9.5 милиона се присъединиха към Русия с новите области. 5.5 милиона избягатах в Русия, други 10.5 милиона в ЕС. Стотици хиляди войници бяха избити. От това което е останало като махнеш жените, децата, старците - колко остават за мобилизация за фронта да се хвърлят срещу руската артилерия. А за да настъпва бавно руската артилерия има нужда от много пушечно месо, иначе започва да настъпва много бързо.

13

Анонимен

преди 1 година

При нужда мобилизираме 500 хиляди запасняци.

12

Баце

преди 1 година

До Тома БиковЦветаное, познах те, мушморок ниеден.

11

Анонимен

преди 1 година

Този разединител с вдигнатия юмрук е виновен за политическата криза. Този наглец е виновен и за икономическата криза, инфлация и т.н, защото той назначи харвардските крадци и измамници в нарушение на Конституцията. Те крадоха 8 месеца, през останалото време крадоха служебните му измамници, така дълга на България стана огромен, а инфлацията рекордна.... Този, вижте го хубаво, е убиеца на България!

10

Анонимен

преди 1 година

Туй нищо разби държавата, докара ни шарлатани да ни мамят и грабят, и има мега наглостта още акъл да ни дава. Срам и позор! Национален предател!