11

Анонимен

преди 1 година

Приятни сънища!

10

Анонимен

преди 1 година

Това е за слабите хора!

9

анонимна

преди 1 година

До ираС промяна на мисленето. Не съм оздравяла още напълно. Това в един момент става като рака - има ремисия, но после пак се връща. Няма пълно оздравяване никога. Още се боря вътрешно всеки ден да не затъна отново, че отидеш ли на дъното, изплуването е страшно трудно. А и тогава, на дъното, нямаш вече воля за нищо. Искаш само да те оставят да умреш и да изчезнеш.

8

Анонимен

преди 1 година

Всеки нормален човек има депресивни моменти и епизоди. Важно е да не те погълне тъгата. Променяй, движи се, разнообразявай, създавай, твори, виж колко добри качества имаш, живей, бъди доволен от себе си, обичай се, достави си удоволствие на тялото и душата, обичаш някого и някой те обича и цени такъв, какъвто си, развивай се, промени това, което не ти харесва, мечтай, следвай реална цел...

7

до 1

преди 1 година

Много повече от 4к евро ми плащат. Че имам и други доходи. Не всичко е парите. В един момент загубих интерес към всичко... Имах прекрасна нова спортна кола, разкошна жена, бебенце. Започнах да пия да се утешавам. По 1л. уиски на ден single malt, скъпо. Никой не разбра, че пиех. Бях просто едно дъно. Да, имах прекрасна кариера, приятели, но бях тъжен и самотен. Не съм си позволявл да се наливам като ще карам или нещо подобно, разбира се. Е, всичко мина и замина. Период. Не гледам назад.

6

Анонимен

преди 1 година

Минала съм през същото. Само воля му е майката.

5

Ти се събуди и ми го

преди 1 година

Престанете с тези статии!Единственото, което правите, е да карате хората по цял ден да се занимават с глупости, и да търсят знаци и признаци!Или може би това е целта?!Вместо да се чудите от какво страдате, хванете се на работа, намерете си приятел/ка, създайте семейство, създайте деца, спортувайте, ходете сред природата, събирайте се с приятели и близки!Ще ви дам аз една депресия и едни знаци!!!

4

ира

преди 1 година

До анонимнаИ как се издърпа сама? Как от черния ден и препускащото сърце се издърпа?

3

анонимна

преди 1 година

Мога да изпиша няколко тома по тази тема. Била съм във всяко едно от тези състояния и ги познавам от първо лице в дълбочина. В крайна сметка човек или се издърпва сам, или трябва да си тегли ножа. Друг начин няма.

2

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Защо специално трябва да гледаме друг сайт за да прочетем цялата статия? Къде е логиката? Ако това е реклама на другия сайт, ОК. Просто да се направи един рекламен пост и готово. Нямам нищо против сътрудничеството и партньорството между различните страни, но точно този начин ми е малко в повече.

1

Знак1

преди 1 година

Плащат ви под 4000 евро....в" Европа".