37

хах

преди 1 година

спрете с гаврата бе това е ядрена сила хахаха

36

Анонимен

преди 1 година

Бизнеса си е бизнес , няма кой да се лиши от безумните печалби които правят всички които пращат оръжие за Украйна . В тази връзка , ако има наивници които вярват на приказките на Корни за куршума за Украйна , да се прегледа. А ако всичко това е някакъв проблем за Русия , има 2 варианта - да налага санкции ( от вече година са спрели газ и нефт ,т.ч. едва ли някой ще се трогне ,никой не ползва руски стоки така или иначе) или да се ИЗНЕСЕ от Украйна .

35

Анонимен

преди 1 година

Сърбетата са много двулични, пишат се за приятел на рашките, но в действителност не им пука за тех :)))

34

Зино

преди 1 година

Сърбите ли да не намажат? Те всички намазаха и изкараха и продължават да изкарват луди пари от тази война, както при всяка война... it's just business дет се вика

33

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости!!!!

32

Анонимен

преди 1 година

Нали писаха преди около месец,че сърбите казали за такъв износ,но той бил свързан с необходимостта от производство за запълване на бюджета и издръжка на населението като всички навсякъде от видовете производства по места и щом имало нужда като търсене произвеждали и изнасяли,като съответно и внасяла съответните материали и обурудването за тяхното производство,а какво става с украинците те спряха ли да произвеждат това от което най-много имат нужда в момента,че отпреди година са на внос от други.

31

до 44

преди 1 година

Всеки може да казва каквото си иска, обаче едва ли може да го докаже... Русофилите тук една година ни убеждават, че в Донбас за 8 години има убити 14 000 хиляди руснаци, но истината е съвсем друга...

30

Анонимен

преди 1 година

Носителя на "пулицър" журналиста Самън Хърш обяви че е получил ифо от щатски разузнавачи че Зеленски търгува с Руски нефт

29

Вучич е пътник

преди 1 година

Сръбският народ заслужава по-добра участ. Сръбският народ заслужава демокрация. Русия губи влиянието си в Сърбия предлагайки само оръжия и бедност. Вучич си отива...

28

Сърбия е бедна

преди 1 година

Сърбите са бедняците на Европа и така ще бъде докато продължават да се "братушкат" с руснаците и не влезнат в ЕС и НАТО.

27

Нетка Георгиева

преди 1 година

Ами и България бе, съвсем подобно. Я опитай се с македонски документ да завършиш работа някъде у нас. Невъзможно е без да е преведен на български, а от друга страна пък и македонците говорили и писали са на български. Е защо тогава се превеждаме? - И Пендиков по телевизиите ни, превеждаха ни го на български, да го разберем. От какъв език това моля?

26

Анонимен

преди 1 година

Руската вакуумна бомба е най добрата вакуумна бомба на света! Вижда се само от руски журналисти пропагандатори! Изравнява всичко със земята, най вече руската икономика!

25

Анонимен

преди 1 година

С прочитането на първите две изречения става ясно,че това е активна дезинформация на хамерикансити имаща за цел да наслади недоверие в Европа.Къде срещу Сърбия,къде срещу България все същият булшит хамерикаснки.

24

Минчо от Гунчово

преди 1 година

Тез "секретни" документи дето уж "изтекли" май са американска интрижка за абдали!

23

Анонимен

преди 1 година

Даже и руснаците които не обичат Путин са с имперско мислене, те били велик народ, спасили света, Крим си е техен, няма значение че са бедни, това не се коментира......стереотипи на империята на Злото са засегнали всеки!

22

Реално Путлер и

преди 1 година

злодеите около него са виновни , а не Русия за тази безсмислена и жестока война... Неподходящ социопат на грешното място и ето ти война с десетки хиляди убити руски и украински войници. Абсолютно същото като с ВСВ и Хитлер.

21

Анонимен

преди 1 година

Въобще не ме интересуват Сърбия и Македония, като искат и руски губернии да стават! Да вземат и Костя!

20

Пандов

преди 1 година

На събрите им е позволено всичко, з-що са хора на Путин и на САЩ (едновременно).

19

Анонимен

преди 1 година

Сръбските бедняци, които са около 200 години назад от нас, редом до голташка Русия не ме вълнуват. Бедняци от третия свят.

18

Анонимен

преди 1 година

Нали ние сме им най голямата любов, сега и сърбетата ли...то май на гейска ревност се отива?