85

Май 2023 г.

преди 1 година

Щом ракетата е между континенти, балистична при това, сигурно е паднала някъде в Северна америка. Ракетите на Северната Корея също падат там, а пък китайците поздравяват американските индианци с балони. Такива са нещата в съвмеменната геополитика. Само в България си нямаме нито ракети, нито самолети, но пък си имаме депутати от поредното НС. Че дори и мултак си имаме, който им ръковози заседанията от по минута - две. Че дори и едно заседания продължава няколко седмици. Честит Великден !

84

до 14

преди 1 година

" и срещу запада да тичат......." Айде нема вече нужда .

83

Анонимен

преди 1 година

Нека продължават с тестовете! Ако имаме късмет - ще има падне на главите някоя ракета.

82

Анонимен

преди 1 година

БРАТСКА БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СЕ БЕЗСПОКОИ ОТ РУСКИТЕ БАЛИСТИЧНИ РАКЕТИ, ЗАЩОТО МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ,ЧЕ РУСИЯ НИКОГА НЯМА ДА ГИ ИЗСТРЕЛЯ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ!!!

81

Анонимен

преди 1 година

КОГАТО ИМАШЕ СССР ИМАШЕ И ТАСС Е УПЪЛНОМОЩЕНА ДА ЗАЯВИ СЪС СЪОТВЕТНОТО КРАТКО СЪОБЩЕНИЕ ПРЕДУПРЕЖДАВАЩО ЗА КВАДРАТ КООРДИНАТИ В ТИХИЯТ ОКЕАН, ПРЕЗ КОЙТО ДА НЕ СЕ ПРЕПЛУВА В ОПРЕДЕЛЕНОТО ЗА ПУСК ВРЕМЕ. ЩОМ СА НАПРАВИЛИ ПУСК НА РАЗСТОЯНИЕ 1000-1500 КМ, НЯМА ЛОГИКА РАКЕТАТА ДА Е МБР, ПО-СКОРО Е НЯКАКЪВ КОЗАЕЦ.

80

ВАСИЛИСА ПРЕКРАСНА

преди 1 година

ХЕЙ,КАТО ЗАМАХНА С ЛЕВИЯТ РЪКАВ И БЪЛГАРСКИТЕ АТЛАНТИЧЕСКИ ТРОЛЧЕТА ЩЕ СЕ ВКАМЕНЯТ,А КАТО ЗАМАХНА С ДЕСНИЯТ РЪКАВ - ЩЕ СЕ ИЗПАРЯТ !!! КОЙ РЪКАВ ИЗБИРАТЕ ??

79

До 93

преди 1 година

И аз това питам много време и никой не ми отговаря. Не само , че не ходят в Масква . Нашите русофили , масово ходя в сърцето на империализма - Великобритания- да редят гипсокартон , да изкарат някой лев. Лично познавам такива хора и то не един.

78

До 91

преди 1 година

Има много русофилчета в кометиращите в този сайт, повечето така я възхваляват Русия, че понякога се чудя като е толкова хубаво(няма икономическа криза, няма продоволствена криза, на жендъри, традиционии провославни ценности на почит и др) защо не отидат там да живят, спонсорирам билет до Москва

77

Анонимен

преди 1 година

В съвременния ни свят управлява този, който печата пари без покритие.

76

Анонимен

преди 1 година

Един написал.Русия не може ,и един пирон да направи.И много минуси.А,не е ли вярно,защо слагате минуси когато нещо е вярно бре ***.

75

Боби

преди 1 година

Боже какви експерти... 1. Всяка БАЛИСТИЧНА РАКЕТА(особенно твърдогоривните) има МИНИМАЛНА ДАЛЕЧИНА НА СТРЕЛБАТА и МАКСИМАЛНА ДАЛЕЧИНА НА СТРЕЛБАТА. Една МБР(Междуконтинентална Балистична Ракета) не може да я накараш да порази цел на 500км Физиката не го позволява. 2. Изпитанието е било на МБР поразяваща цел не на 9-10000км а под 4000км което показва изпитание за Минимална далечина на стрелбата. 3. Това изпитание е "Редакторски Коментар" показващ на Европейските политици че и МБР може да ги уцели

74

Отговор

преди 1 година

До Да 88 Защото Казахстан се готви да напусне Русия и при НАТО.Скорошна вражеска държава.

73

Така е ..

преди 1 година

До Анонимен 85 Каква радиация ? Ракетата е било с куха глава и "случайно" е попаднала в Казахстан.Предупреждение да не влизат в ЕС и НАТО. Хитряги , а ?

72

Анонимен

преди 1 година

Те и Северна Корея изстрелват балистична ракета на всеки 2 месеца, но това не променя факта че 3 от 4 деца там страдат от рахит, причинен от недохранване.

71

Анонимен

преди 1 година

Следващата ще е в Киев, върху бункерния нарко-зависим !

70

Да

преди 1 година

Защо в Казахстан, а не във вражеска държава?

69

До 94

преди 1 година

Ама разбира се,къде по добре е да си като германия-член на нато и се води все още окупирана от американците. А знаеш ли че има решение на бундестага още мисля през 2012 задължаващо американците да премахнат всички ядрени бойни глави от територията на Германия? Не е учудващо, че краварите отказват да го изпълнят!

68

Анонимен

преди 1 година

Следващия път с екипаж начело с ръководителите.

67

Анонимен

преди 1 година

До 93 - Ама недей така! И те уцелиха един обект с ракета преди време - един полски трактор )))

66

Анонимен

преди 1 година

Друго си и да си съюзник с Русия. Ползва те за тестване на ракети. Независимите от НАТО казахстанци са били доволни, че е успешен опита. Щото ако имаше леко отклонение А така само с лека радиация са минали.