13

Анонимен

преди 1 година

Дapoвeтe нa xюбpю-aтлaнтичeckoтo cтpaтerичecko napтньopcтвo и rлoбaлиcтkия нoв cвeтoвeн peg kpaй нямaт! Yes! Yes! Yes! Ooohh Yeeaahh...

12

Ванга

преди 1 година

Европейски халифат със столица Рим ке бъде основан през 2043г.

11

Анонимен

преди 1 година

Да стрелят по границите корабчетата и готово.

10

Кочо

преди 1 година

Ооо, добро утро ве. Това отдавна да бяха го сторили. А кога и у нас ? Нъл и ний сме външна граница на ЕС, пък и все още сме държава с държавна граница.

9

Асен

преди 1 година

Бе изхвърляйте ги Тея добичета бе. Цялото това явление е работа на организацията Сирос. Който не е живял из някоя европейска държава ще се учуди да научи че във всяка държава от ЕС има абсолютно същите неправителствени организации каквито има в България :отворено общество , хелзински комитет и редица Американски сдружения: и всичките тези като в един глас реват за защита на мигрантите, за гей-браковте, за *** и за това че белия човек е радист. Ама абсолютно един и същ репертоар като НПОтата

8

Фики

преди 1 година

Спират помощите за мигранти, който не работи не трябва да яде. Хванат ли някой да прави престъпление директно черен печат и го депортират. И слагат военни катери да обикалят по морската граница и да не допускат кораби да преминават. Който не се подчини го потапят и готово.

7

ХХХ

преди 1 година

Важно е Зеленски какво ще каже по тази тема ...какво ще поиска ! САЩ тъпчат яко ЕС с бойци ....След Украйна какво ли следва !?

6

Samo minavam

преди 1 година

Много лесно ще оправя проблема. Ще направя малко зло за името на големи добро и лодките няма да смеят да излезнат в морето.

5

Анонимен

преди 1 година

Че къф им е проблемът? Да пращат ВСИЧКИ в германия и белгия.

4

Анонимен

преди 1 година

Късно е, чадо!

3

Британски учЕн

преди 1 година

Великобритания сключи договор с Руанда за депортиране на нелегалните емигранти там. Сега икономиката на африканската държава ще процъфтява заради безплатните роби идващи от острова. Пр0сти ли са англичаните а? Робство, експлоатация, тинтири минтири, кой се вързАл - вързАл, ние си продължаваме с търговията на роби.

2

до 1

преди 1 година

верваш ли си

1

българина

преди 1 година

падам от смях! всички знаят как се пази граница, но сащ и Израел не дават.... до последния бял в европа. Нахендриха ни войната и мигрантите и ни гледат сеира, а скапания ес стои като препариран. италианците или почват да стрелят или изчезват