68

Възраждане

преди 1 година

Македония е българска.Била е и винаги ще бъде. Точка.

67

Спас

преди 1 година

Прави са македонците. Москва ни насъсква срещу тях но скоро руския режим ще рухне и ще се прегърнем с братския македонски народ.

66

Гадна Твар

преди 1 година

За всички маймунодонци има два вида лекарства - дървена сопа и кожена сопа! Така наречената Република Северна Маймунодония е най-голямата психиатрична клиника в Европа!

65

Анонимен

преди 1 година

Ветоооооооо

64

д-р Фройдовски

преди 1 година

Не ни интересува за кого се мислите, а за кого се представяте! Гърците вече ви показаха, че нямате нищо общо с античните македони. Хайде сега да се определите кои сте, без да си приписвате чужда биография и без да се представяте под чужда самоличност. В нормалните общества едното те води в затвора, а другото -- в психиатрията. То затова и вие не сте при нормалните. а сте тръгнали към белградската психиатрия и към кремълския затвор... И прав ви път, родоотсръпници! Българите ще си ги припознаем.

63

Анонимен

преди 1 година

Скопие не разбра ли , че ние не бързаме за никъде ?

62

Анонимен

преди 1 година

Стево Коминтерна Пендаровски.

61

Анонимен

преди 1 година

Български шамари искаш ли ве сръбски пуяк, не искаш нали :)))

60

Анонимен

преди 1 година

Скопската мизерия е в парадокса, че дори за да впишат в конституцията си българите, което е положително, ще трябва пак да плюят по България за да се оправдаят пред заблудения в комунизъм електорат, че, нали, всичко си е наред- ние пак ще си ги мразим, но тук сега трябвя дя ги впишем заради ЕС... Това е единствената държава в ЕС с булеварди и училища на имената на Тито, Колишевски, партизанските отряди и прочие престъпници бесни комунисти.

59

Анонимен

преди 1 година

Пендера да не го набучим на некой кол, че много му знае устата по сръбски :)))

58

Да бе

преди 1 година

То за онанирането може и един. Да си се оправя сам

57

Анонимен

преди 1 година

оставете ги най после тия да се опрсвят както искат и могат но без нас и стига сте ни занимавали с тях !!!

56

Анонимен

преди 1 година

Никакъв ЕС за тези смазки.

55

Зоро

преди 1 година

Тея явно си харасват скорошното поалбанчване. Да им е честито. Като ги присъедини Албания заедно с Косово, ще почнат да се молят и в джамии. Абе не видяха ли какво стана в Косово? Беше сръбско, а сега е албанско.

54

Анонимен

преди 1 година

ех педаровски, ще има диалог, ако тряба 70-80 години ще се преговаря :) и европаска уния през крив Мак(a)рон

53

Анонимен

преди 1 година

Има ли нещо в което Рундю и площадниците да не се издънихте епично, кажете едно нещо което подобрихте и има добър резултат за 2 години, ами точно обратното разрушихте до основи!

52

Анонимен

преди 1 година

Не ние искаме да влизаме в ЕС, а те. Така че нашите политици да се държат на ниво и да не правят никакви отстъпки на тия самозабравили се вардарци. Ние не бързаме за никъде.

51

с.т.

преди 1 година

Както Пендаровски мисли за хората си, така и Р.Радев мисли за хората си! Пендаровски за какъв се мисли? Да, има българи в Македония и те трябва да имат място, където да се събират, да общуват и т.н. Какъв им е проблема с клубовете? Проблема е, че не могат да преглътнат, че са част от България. Какво лошо има-един народ, две държави, както са Австрия и Германия? Значи може там да има албанци навсякъде, даже и в Парламента, а не може да има българи с едни-два клуба? Простотия!

50

Не искаш

преди 1 година

Когато не искаш да имаш диалог, можеш да измислиш много причини и извинения ...

49

хаха

преди 1 година

И кой е казал, че искаме да танцуваме танго с тия античните?