35

Анонимен

преди 1 година

Значи да се върнете 2-3века назад.

34

Прав е.Може

преди 1 година

Ако се върне в родово-общинния строй!

33

Анонимен

преди 1 година

Всеки учил малко икономика знае, че самодостатъчността, т. е затворена икономика е провален опит на 20 век. И нашата държава бе част от този експеримент.

32

Анонимен

преди 1 година

Прав е Мишустин, но засега не се налага да е в голяма степен. Могат да са партньори с Китай и някои други държави.

31

Анонимен

преди 1 година

скоро бехте побликували снимка на другия ракетчик ким, в перфектен костюм. ето от къде ще вземат модната линия в облеклото, без съмнение могат да се справят поне с облеклото. е, жалко е, че не могат да вземат нещо от бразилската модна линия ...

30

карачанаков

преди 1 година

Медвед,Мишук,Путин,ПЕСков,КОНашенков що за фауна управлява Расията?

29

Анонимен

преди 1 година

Еднорозите пак плачат. Действителността е жестока за тях. Друго си е в интернет пространството и приятелските медии.

28

Анонимен

преди 1 година

Биде ли си, ват.енка ли си? Едно и също е.Китай правил всичко?Тогава защо търговията на Китай със САЩ е почти 700млрд. $, а с ЕС - още повече?С Русия е 190млрд, там е ясно. Газ и петрол, мужиците това могат. Да целуват ръка на Шел, Тотал и другите, че им разработиха находищата.

27

Бонго ли си, Конго

преди 1 година

ли си, но нищичко не ти е ясно. Русия щеизлезе от Украйна само с трета световна. И това беше ясно още през 2014 и цветните революции. Но ти може да продължаваш да се имаш за умен и да ръсиш мОзАк, който при теб е дефицитна стока.

26

Joe Bidet

преди 1 година

Може, защото китайците вече правят всичко. По-добре е за всички да е така, понеже самозабравилите се третополови деггенннерати си повярваха че могат да владеят света и да си налагат гнусните пропаганди и поммияя.

25

Бонго Бонго

преди 1 година

Ей заблуден)))) Северна Корея диша на батерии, благодарение на Китай. Ако им спрат провизиите, Сев. Корея ще яде ракети или мумука.

24

Бонго Бонго

преди 1 година

Кълвач, няма такава дума независими.Търговията е взаимна. Европа се нуждае от ресурси и плаща затова. Те имат нужда от пари, продават ресурси. Всичко е интереси. Просто Путин трябва да си иде от Украйна и да започнат да преговарят всички. Иначе Путин ще опропасти Русия. Просто ще я разцепят на части, ще анулират армията и ядреното и съществуване. Неможе да бие всички и всички да стоят да чакат Путин.

23

Анонимен

преди 1 година

Тия започват да загряват че само с развитие на военната технология не става.

22

Computer

преди 1 година

За леките им коли, знаем, за товарните - също. Грамофони - моно, телевизорите - бой на черни в тъмна нощ. Компютрите им и телефоните от 1917. Тенджери под налягане - дефицит, поради самогончик. Та ще продължат на самозадоволяване. Абе, няма ли поне един нормален човек в тази държава?

21

Тука има много прост

преди 1 година

Народ да вярва,че запада може да е независим от изтока!

20

Анонимен

преди 1 година

Досущ като наш гълъб е този.. .. говори срещу Запада, а ги обува на изток.

19

Анонимен

преди 1 година

Независимо руско производство през 2023:https://youtu.be/5-G-Y0DY32I

18

Анонимен

преди 1 година

Но затова пък такива узбекистанци като този я правят зависима от изтока..

17

Толкова им е акъла

преди 1 година

Няма как Русия да бъде независима и самодостатъчна. То в света няма такава държава дето да е напълно независима. Всеки е зависим от другите. И точно благодарение на тези зависимости се постига този технологичен прогрес и висок стандарт на живот на който се радваме днес. Един ще произведе едно, друг друго, обменя се опит, търгува се, споделят се идеи, копират се технологии и парите се движат по света в търсене на най доброто. Немислимо е да правиш затворена държава. Русия ще зависи от Китай.

16

Анонимен

преди 1 година

Москвич ще зарадва феновете на високите скорости и технологии с нови модели.