10

Анонимен

преди 1 година

Чужди инвестиции значи зависимост. Когато ти дават пари - стоката си ти.

9

Анонимен

преди 1 година

То понеже преди като имаше редовни правителства се пръскахме от инвестиции. Тази стабилност беше изразена в корумпирана стабилност. Не искам да има корумпирана стабилност.

8

Анонимен

преди 1 година

Социалните плащания за Зрънчо Бентлиев, Ричард Кръчмарят, Пилето, Прасето, Сиренето, Ряпата, Асфалт Тънкомазев не трябва да се спират.

7

Анонимен

преди 1 година

Държавата трябва да инвестира в чужбина, за да изтегля чужди пари от чужди икономики, както правят богатите страни. Колонизаторите печелят от чужбина и хранят своя народ, за да не се бунтува. Африканците не са забогатели от чуждите инвеститори. В Африка са всички чужди инвеститори в мините и ценните метали и елементи. Китай беше най-бедният до 1945 година, когато всички чужди инвеститори бяха в Китай.

6

Анонимен

преди 1 година

Поредното лъжливо заглавие... Цитат от по ранна статия "Вече има сериозен международен инвеститорски интерес към обявената вчера от правителството нова икономическа зона "Доброславци", която тепърва ще се изгражда край София". Или на тези инвеститори не им дреме, или им е достатъчно стабилно или нестабилното ги привлича...

5

Анонимен

преди 1 година

Точно обратното е. В политически нестабилни страни се правят най-много пари!

4

Анонимен

преди 1 година

Копейкин ще изгризе остатъците от политическата лапачка, до кокал. След него, Столипиново ще ни се стори рай.

3

Анонимен

преди 1 година

Какви инвестиции и то тук, при тия цени на ток, газ, горива. Можеше, ама преди.

2

Анонимен

преди 1 година

Икономическата нестабилност води и до политическа . Така е когато България си мисли че може да воюва с Русия и че членството ще я оправи . Евроатлантиците масово не правят разлика между желаното и възможното . Ние сме само в началото на големи промени . Така или иначе това ще завърши с край на ЕС и нато и Възраждане на България от евроатлантическо робство .

1

Анонимен

преди 1 година

Щото като няма правителство не знаят на кого да бутнат подкуп.